- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.424
- 30
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #1.661
Kuzum benim misafir gelip gidiyo bı fırsat bulamadimKız çocuk el mi sallasın burdayım diyekan ver de herkesin en çok da senin için rahatlasın
Buldumm gece Allah karnım ağrıyo ölüyom bitiyor diye acile git, bi de gebelik şüphem var ama emin değilim de test yaparlar o zamanKuzum benim misafir gelip gidiyo bı fırsat bulamadim
Kız geçen ay öyle yaptım bakamdi uyuzlarBuldumm gece Allah karnım ağrıyo ölüyom bitiyor diye acile git, bi de gebelik şüphem var ama emin değilim de test yaparlar o zaman
Böyle öğrenen çok vardı ama her yerde yemiyo demek ki tühKız geçen ay öyle yaptım bakamdi uyuzlar
Siz girin iddiaya ama ben 3 gün sonra vercem kan
Kız geçen ay yanıyordum cayır cayır ikimiz de bu aya geçiş yaptık. Ateşe de güvenilmiyor baksana
Birden fazla yumurta gelişmiştir belkiAma geçen ay da klomen kullandım bir gün pik yaptı ertesi gün silindi ikinci çizgi.bu ay üç dört gün sürdü şimdi silikleşti yumurrrtlama geçti 4 gün oldu belirti falan yok kafayı bpzdum iyice valla
Aynen haberleri yok burdanBöyle öğrenen çok vardı ama her yerde yemiyo demek ki tühneyse sen testle takibe devam et o zaman. Sana yok diyenlerin burdan haberi yoktur bende burayı keşfetmesem silik çizgiye hamile değilim herhalde diyebilirdim
Hadi bakalım varmı arttıranTamam o zaman pazar mi yaptiracaksin testi ben 300 e yakın bir değer çıkar diyorum var mı artıran
Yaa kuzum ne dicem nilemedimEve geldim test aldım dr arayana kadar diye maalesef@Ginnys kahvelihatunn @Merve3553 ve diğer arkadaşlar
Valla negatif çıktı ama regl olmazsak bi daha bakarız dünyanın sonu değil yaOlsun kuzum bekle bakalım daha benimde sonucum çıktı negatif bakalım artık adet olmadan tekrar gel dedi 2 hafta sonra tekrar gidicem
Hayırlsı ya ne diyeyimOlsun kuzum bekle bakalım daha benimde sonucum çıktı negatif bakalım artık adet olmadan tekrar gel dedi 2 hafta sonra tekrar gidicem
Toparladım toparladım öğlen ki gibi değilim şükürYaa kuzum ne dicem nilemedim
Hayırlı olsun canmBuda şimdi çay su vs içtiğim az beklemiş cosle yaptığım deli edecekler beni
Benim de 6 ekim bence erkenKızlar benim bat 6 ekim normalde gögüs agrım baslardı ama hiç yok sadece üç dört gün önce gögüs uclarımda batma hafif sızı hissettim özellikle sol tarafta test yapsammı yarın sbah cıkar mı ki
Eczanenin yanından geçtim ve almadım test:) hadi bakalım bekleyelim inşallah uğurlu bi ay olur hepimiz için.Benim de 6 ekim bence erkenben şimdi negatif görsem tatmin olmam açıkçası
Kız sen hamilesin yaaaBuda şimdi çay su vs içtiğim az beklemiş cosle yaptığım deli edecekler beni