Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay sen hala kan vermedin mi koş demiştim 🤭 bugün hemen kan ver erkenden sonucunu al için rahat etsin. Bence hamilesin ama en kesin sonuç kan testiyle çıkıyor biliyorsun ❤️
Kafaya koydum bugün özelde vercem kan ama ancak öğleden sonra olur çünkü kızımı okula birakacam

Silik bile varsa pozitif sayılır deniyor çok güzel hayırlı olsun ama bencede bugün hemen gidip kan ver için rahat etsin bata kaç gün var senin
Şuan 2 kaldı bata ,
Bata 6 kala başladım testlere hep silik cikiyo erken gebelikte silik çıktı bilmiyorum kanda ne cikcak herhalde 5 test yalan söylemiyordur diye düşünüyorum 🥺

Şuan 2 kaldı bata ,
Bata 6 kala başladım testlere hep silik cikiyo erken gebelikte silik çıktı bilmiyorum kanda ne cikcak herhalde 5 test yalan söylemiyordur diye düşünüyorum 🥺
Bende 8 kala yaptım negatifti o yüzden bir daha yapmayacağım bata kadar ve bir tanesi bile siliste olsa pozitif çıkıyorsa pozitiftir ama yine de sen hemen kan ver çıkar orada kesin olarak

Bende 8 kala yaptım negatifti o yüzden bir daha yapmayacağım bata kadar ve bir tanesi bile siliste olsa pozitif çıkıyorsa pozitiftir ama yine de sen hemen kan ver çıkar orada kesin olarak
Vericem zaten bugün koydum kafaya bu belirsizlik yedi beni bakalım nolcak ne cikcak birde bu testler güvenli mi ya 1 artimed erken gebelik1 bebe time3 one bilmem ne iste bu resimdeki bu 5 test 5 ide silik cikiyo ihtimal yüksek bata 2 kaldı bugün özelde bakacam size haber ederim hayırlısı

Eklentiler

• Screenshot_20220930-083304.png
    Screenshot_20220930-083304.png
    349,4 KB · Görüntüleme: 64
Kız valla okudum gülmedim sonunda gülmeyin bak deyince bi gülme geldi 🤣 yok be kuzucum ne olacak daha anca tüpte kavusmustur onlar :) ayrıca bebek daha ilerde oluyor korkma birsey olmaz :) Aynen ilk 3 ay düşük riskin varsa sakıncalı, son günlerde de doğumu tetikliyor spermler. O açıdan yoksa bir sıkıntı olmaz.
Ay kızlar ben size bir şey soracağım bu süreçte ilişki zararlı mı yani bata 1hafta kala🤭 gülmeyin bak 😂🤭

Tamam kuzum garanti vercem kan bugün🤣

Çok sevindim hadi bakalım o zaman iddia değişir😂😂 ben bhcg 100-150 arası diyorum 😂😂😂 Benim ateş bugün yavaştan yükseldi bakalım, 4 gündür 36.3 ken bugün sabah 36.5 çıktı. Memelerim de dolgunlaşmaya başladı. Adet mi yoksa bebiş mi görecez :) Haftaya haftasonu adet olmam lazım 8-9 ekim gibi

Vericem zaten bugün koydum kafaya bu belirsizlik yedi beni bakalım nolcak ne cikcak birde bu testler güvenli mi ya 1 artimed erken gebelik1 bebe time3 one bilmem ne iste bu resimdeki bu 5 test 5 ide silik cikiyo ihtimal yüksek bata 2 kaldı bugün özelde bakacam size haber ederim hayırlısı
Hiç bilemiyorum bende aldım ama gelmedi daha kargoda karıştı dediler şaka gibi bakalım ne olacak

Kız valla okudum gülmedim sonunda gülmeyin bak deyince bi gülme geldi 🤣 yok be kuzucum ne olacak daha anca tüpte kavusmustur onlar :) ayrıca bebek daha ilerde oluyor korkma birsey olmaz :) Aynen ilk 3 ay düşük riskin varsa sakıncalı, son günlerde de doğumu tetikliyor spermler. O açıdan yoksa bir sıkıntı olmaz.
Son zamanlarda da sıkıntı yok canım benim doğum bir türlü başlamadı oğlumda nette okudum doktora sordum yok öyle bir şey o zaman ilk andan beri de düşük yapma ihtimalini tetkiklerdi inanma öyle şeylere hayatin doğal akışında devam ettir demişti

Çok sevindim hadi bakalım o zaman iddia değişir😂😂 ben bhcg 100-150 arası diyorum 😂😂😂 Benim ateş bugün yavaştan yükseldi bakalım, 4 gündür 36.3 ken bugün sabah 36.5 çıktı. Memelerim de dolgunlaşmaya başladı. Adet mi yoksa bebiş mi görecez :) Haftaya haftasonu adet olmam lazım 8-9 ekim gibi
Ay inşallah bebistendir o ateş 🥰

Kuzum bunlar fos çıkarsa mahfolcam he eğer hamile isem hem anneme hemde bebeğime bakarım yeterki her ikiside sağlıklı olsun korkmuyorum nedense inanıyorum güveniyorum kendime ama önce Allah'ıma inanıyorum rbabim yardımcım olacaktır elbet🥰kendimi hamile gibi hissediyorum var biliyorum ama yinede ya yanılıyorsun var işte ya hepsi yalan çıkarsa larrrrr
Sen hamilesin ve hepsine güleceksin boşver bakma onlara

Kızlar iyi geceler dün kan verdim sağlık ocağında ve Anti tpo 841( haşimato tiroidi diye okudum) prolaktin ( süt hormonu) 67 çıktı doktorumda hemen bir kadın doğuma görünmem gerektiğini söyledi açıkçası çok korktum :KK43: bu değerler hakkında bilgisi olan var mı :KK43:
Haşimato konusu bilmiyorım yabancıyım ama prolaktin bildiğim önmli olanlarda düşmesi gerek ki gebelik oluşsun.nasıl düşer dersen sakin kalarak yani sinir stresten uzak olacaksın üstelik yediklerime dikkat edeceksin prolaktin düşürüyor u yükseltiyorum internetten bakabilirsin.ama daha güzeli kadın doğum Dr ile görüş bir ilacı vardır bir tedavisi çok kişi gebelik sürecinde başlıyor Allah’ın izniyle oluyor.Rabbim güzellikleriyle taçlandırsın üzüp kendini panik etme

X