- 4 Temmuz 2013
- 5.187
- 12.264
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
Merhabalar benide eklermisiniz bat 15 ekim
Ay keşke yaaaAhahahaha bitmez kuzum bitmez herşey hamilelik belirtisihep diyorum ki bide evlerde tutmuş mu tutmamış diye bakacağımız bi alet yapıverseler de bu kadar uzun beklemesek
Ayy doğru masajlı saunalı rahatlama tatiliydi sizinkiolmadı tatilin şekli değişir ya
Ben o test işlerine girmek istemedim böyleyken bile stres zirve bi de test yaparsam sapıtırım iyice gibi geldi.
Misafir koşturmacası derken bakarsın arada oluverir bebecik de, insanların hep farkında olmadığı telaşlı olduğu dönemlerde denk gelirmiş ya belli mi olur
Ahahaha balıkçı gibi hissettim gerçi bi nevi balık tutuyoruzgerçekten haydi rastgele
Tekrar git bence canım benim tanım bile çok zor kondu ki bende de dediğin gibi 14 yaşından beri kist var hep çok ağrılı adet yoğun adet gibi şikayetlerim var. Ultrasonla çoğu zaman kist diyorlar tanı konmadan önce çikolata kistine bwnziyo diyen doktor sayısı çok azdı öncesinde. Kistim çok büyüdüğü ve karnımda sıvı artışı da olduğu için kanser şüphesiyle benden kan istediler ca 125 ca 19 9 falan. Yüksek çıktı değerlerim ve jinekolog onkoloğa git dediler doppler ultrason ilaçlı mr istediler ilaçlı mr temiz çıktı ilk kez orda endometriozis uyumlu dendi. Sonra jinekolog onkolog bakar bakmaz normal ultrasonda bu kanser değil ki endometriozis seni neden böyle korkutup uzmusler dedi. Ameliyat olmam gerektiğini söyledi ameliyatımı yaptı. Eğer çok şüphen varsa bence sen de onkoloğa gidebilirsin ya da bu kanser tahlilini yaptırmak isteyebilirsin
Benim geçen ay aynen bu dediğin oldu canım daha önce de olan bir şey değildi ya da ben dikkat etmedim bilmiyorum ama bu belirti yüzünden baya umutlandım bir ara hamile miyim acaba diye maalesef bende tutmadı ama bu şekilde tek taraflı ağrı batma dolgunluk hissiyle gebe olduğunu öğrenen çokOvulasyon testi kullanıp çatlamayı gören varmı aranızda? Benim bugün çatlama sonrası 3 gün 3 gündür sol kasıkta geçmeyen dolgunluk var
Gerçekten çok lanet bir hastalık ve bilgili doktor da çok az bu alanda ben onun sıkıntısını çok çektim. Nedeni belli değil çözümü belli değil öyle lanet bir şey. İnşallah değilsindir bence endometriozis olsaydı kist mutlaka çıkardı sadece ne kisti olduğunu anlayamazlardı. İnşallah bir an önce bebeklerimize kavuşuruzCanım ben de hiç çikolata kisti falan da görmediler bu zamana kadar kist görünümü falan hiç yok yani smear hormon testleri amh vs hep bakıldı sebebi yok ağrının genetik olabilir diyorlar bakalım tekrar gideceğim zaten Ocak ayında hala hamile kalmamış olursam o zaman soracağım mutlaka bunu sana da çok geçmiş olsun ya korkutmuşlar bir sürü yok yere
İnşallah canım önceki gebeliğimdede vardı ama ozaman çok dinlememiştim kendimi hamile olduğumu öğrenmeden 3 gün önce farketmiştim şimdi çatlamadan beri dikkat ediyorum hiç geçmeyen bir dolgunluk var solumda özellikler bacaklarımı yukarı çekip oturduğumdaBenim geçen ay aynen bu dediğin oldu canım daha önce de olan bir şey değildi ya da ben dikkat etmedim bilmiyorum ama bu belirti yüzünden baya umutlandım bir ara hamile miyim acaba diye maalesef bende tutmadı ama bu şekilde tek taraflı ağrı batma dolgunluk hissiyle gebe olduğunu öğrenen çoksende de tutar umarım
Merhaba benide ekler misiniz? Eylül ayı 5 gün gecikmeyle kimyasal gebelik oldu. BAT 17 Ekim
Bat Durum M mucizeOldu 1 Ekim kahvelihatunn 1 Ekim @Elif_edanur_61_61 2 Ekim @dunya162 3 Ekim @sessizlikkk 3 Ekim @lckystr 3 Ekim @merve_eymen @LeucotheaThemis 6 Ekim pozitifbiri 9 Ekim Bearhug 10 Ekim T Tugbacnr 10 Ekim @hzl00 10 Ekim Ginnys M Minicikfzt 11 Ekim @Kaktushane 11 Ekim @cerenay000 12 Ekim @marythebaby 14 Ekim @fnd_50 @Wanda Maximoff 14 Ekim
Hatırlıyorum evet ne güzel hoşgeldin ben çok uzun bir süre yoktum yeniden geldim bende bu ay ama yumurtlaya yumurtlaya bir oldum bu ayki 4. Yumurtam inşallah bu olgunlaşınca çatlar pcos dediler minik minik çatlıyor oda işe yaramıyor ama denemeye değer diyorum
Hoşgeldin canım tabi ekliyorumMerhabalar benide eklermisiniz bat 15 ekim
Hoşgeldin canım üzülme hayırlısı böyleymişMerhaba benide ekler misiniz? Eylül ayı 5 gün gecikmeyle kimyasal gebelik oldu. BAT 17 Ekim
doğumla sonuçlandıHoşgeldin canım bu ay uğur getirsinEkledim
Sende hoşgeldin canımHatırlıyorum evet ne güzel hoşgeldin ben çok uzun bir süre yoktum yeniden geldim bende bu ay ama yumurtlaya yumurtlaya bir oldum bu ayki 4. Yumurtam inşallah bu olgunlaşınca çatlar pcos dediler minik minik çatlıyor oda işe yaramıyor ama denemeye değer diyorumbu yumurtam güzel görünüyordu bende heyecanla takip ediyorum sende durumlar nasıl
Ben uzun zamandır zaten kendim Ovulasyon testiyle takip ediyorum hazır doktora gitmişken bakarmışsınız dedim denk geldi zaten amaç belli oda sevindim benim bat yok henüz yumurta çatlayınca belli olur pcos olunca adet tarihi yani bat tarihin düzenli olmaz yumurtlamaya göre belli olurSende hoşgeldin canımPcos olupda yumurta takiniyle hamiş kalan çok vardı burda ara ara bakıyodum topiklere bu ay hepimize şans getirsin inşallah Bat ne zamandı senin?
Anladım canım ovüler ne durumda peki pike yakın mı yada pik gördün müBen uzun zamandır zaten kendim Ovulasyon testiyle takip ediyorum hazır doktora gitmişken bakarmışsınız dedim denk geldi zaten amaç belli oda sevindim benim bat yok henüz yumurta çatlayınca belli olur pcos olunca adet tarihi yani bat tarihin düzenli olmaz yumurtlamaya göre belli olur
Pik olması t çizgisinin çok koyu olması demek bana ikisi eşit olması yeter yani yumurtlama olsun kafi ikisi farklı boyutlar biliyorsun dimi yumurtlamada tahmini 18-20 mm arası oluyor pik olunca t çizgisi aşırı kırmızı oluyor çünkü yumjrta 21-22 seyrediyor .bende surum henüz şu şekilde ama doktorun hesabıyla da test uyuşuyor yarın 1 mm daha büyüse bakalım ne çıkacak tabi burdan çatlamazsa eğer çatlarsa bu geçmiş olsun sağlıklı gebelik çıkmaz ondanAnladım canım ovüler ne durumda peki pike yakın mı yada pik gördün mü
Hoş bulduk canım aynen hayırlısı böyleymiş ben de aslında Ekim ayında gebelik planlıyordum eşim bu ay olsun dedi yumurtlamanın son günü ani bir kararla yapmıştık oluştu ama tutunamadı demek ki ama kanamam da nerdeyse hiç yok niye böyle oldu anlamadım. Amin canım hepimize uğurlu gelsin aminHoşgeldin canım üzülme hayırlısı böyleymişbu ay uğur getirsin