- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 36
- Konu Sahibi mucizeOldu
Tabi ki benim son ekşınım kaldı o da yarın Sonrada bekleme moduna geçerimAyy doğru doğru o zaman Ekim’e kadar herkese çok iş düşüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi ki benim son ekşınım kaldı o da yarın Sonrada bekleme moduna geçerimAyy doğru doğru o zaman Ekim’e kadar herkese çok iş düşüyor
Hahahahah aklıma ne geldi bence gebelik planlayanlar değilde Test Sapıkları olsun adımız zamanı gelince aklımdan hiç çıkaramıyorum çünküYa bu sefer henüz yapmadım ama daha önceki denemelerde ben de adet olduğuma ikna olmayıp adetken test yapıyordum manyak gibi...
Pedler doluyor yani şakır şakır ne yerleşmesi nereye yerleşiyor bu çocuk, çocuk değil de taş mı yerleşiyor kaya mı yerleşiyor otur bir düşün değil mi? Yok. Bir kadın hamile kalmaya karar verdiği an aklı da kiraya veriyor resmen ahahahahahha
Amin canım inşallah hepimiz hayallerimize kavuşalım
Evet yaa ne Eylülmüş, hiç bereketli geçmedi KK'da herkes elendi gibi bir şey tek tük hamile çıktı oysa sonbaharda yaprak dökümü doğada olmalıydı burada değil umarım acısını bu ay çıkarırız.Eylül’e şimdi bi baktım yaprak dökümü gibi olmuş zaten. Nerdeyse Herkes çarpılanmış
Aslında tatil bitmedi de ben detoksu bıraktım tatilin zamanlaması kötü oldu sanki ya haftaya ovü görünüyor, herkes de çocuk için en güzel yöntem tatil der. Ben regl bitmeden tatilde buldum kendimi, artık tatilin verdiği bi rehavet rahatlık varsa önümüzdeki günlerde de devam etmesini umacağım
Hadi bakalım bu ay verimli gider umarımm. Biz gün aşırı gidelim regle kadar dedik. Sen test mi yapacaksın yine?
Eşlerimizin artık bizden daha çok şey bilmesi peki hahah benim eşimde öyle inşallah benim gibi kafayı yemezBu gerçekten ben neyse ki bu ay test yapmadan regl oldum onda da regl olduğuma eşim inanmadi yine de test yap belki yerlesmedir dedi de yaptım tabi ki negatif çıktı sayesinde bı test boşa gitti
Hoşbulduk hepimize Uğur getirsin inşallahTabi canım hoşgeldin
Hahahahah aklıma ne geldi bence gebelik planlayanlar değilde Test Sapıkları olsun adımız zamanı gelince aklımdan hiç çıkaramıyorum çünkü
Ahahahaha bitmez kuzum bitmez herşey hamilelik belirtisi hep diyorum ki bide evlerde tutmuş mu tutmamış diye bakacağımız bi alet yapıverseler de bu kadar uzun beklemesekHaha ayynen yaaa aynennnnn
Ben daha yumurtlama döneminden başlıyorum. Yumurta çatlıyor ya ertesi sabah hemen test yapmak kendimi hamile sanmak için yaratıcı bahaneler buluyorum.
Yataktan kalktım tık doğdu güneşim kesin hamileyim...
Terlik giyerken ayağımın altı kaşındı, kuş uçtu kervan geçti hamileyim... Asla bitmez
Cabim benim bir ihtiyacım olmadı bu zamana kadar normal takviyeleri den kullandım ama bu tarz şeyler(sperm sorunları) yaşayıp Mfk nin takviyelerini kullanıp iyi sonuçlar alan çok kişi var istersen bir bak.Keza denesem olmasa eşime baktirsam ,sıkıntı çıksa hiç dusunmeden ondan takviye alır kullanirim.Arkadaşlar
birbirimize keşke varsa kullanılan kürler veya vitaminleride yazsak
veya bir sağlık sorunu varmı gibi
ben yazayım morfoloji ve hız sorunu var 2 yıldır gebelik yok
yaş 3
Merhaba 10 ekim yazar misiniz
Bat Durum M mucizeOldu 1 Ekim Elif_edanur_61_61 2 Ekim D dunya162 3 Ekim @sessizlikkk 3 Ekim @lckystr 3 Ekim @merve_eymen LeucotheaThemis 6 Ekim pozitifbiri 9 Ekim Bearhug 10 Ekim H hzl00 10 Ekim @asunny M Minicikfzt 11 Ekim @Kaktushane 11 Ekim @cerenay000 12 Ekim @marythebaby 14 Ekim @fnd_50 @Wanda Maximoff 14 Ekim
Ayy doğru masajlı saunalı rahatlama tatiliydi sizinki olmadı tatilin şekli değişir yaEvet yaa ne Eylülmüş, hiç bereketli geçmedi KK'da herkes elendi gibi bir şey tek tük hamile çıktı oysa sonbaharda yaprak dökümü doğada olmalıydı burada değil umarım acısını bu ay çıkarırız.
Ayy o zaman iyi iyi tatiller bol bol dinlen tadını çıkar tabii ki kuzum illa tatilde olman gerekmiyor ki sonrasında da bedenin zihnin dinlenmiş olacak orası önemli zaten biz de Kasım başında gideceğiz ama öyle bir tarih seçmişiz ki ya öncesinde hamile kalıp tatili iptal etmek zorunda kalacağız, ya tatilde hamile olduğumu öğreneceğim ya da tatilde adet olacağım oyleeee tuhaf bir şey yani hayatımın en karmaşık tatili
Test yapacağım kuzum evet çünkü bir test bağımlısı olarak neden yapmayayım? Ovulasyon ya da gebelik hiç fark etmez yeter ki test yapayım bünyeye test lazım ahahahaha
Aslında gün aşırı ben de denemek istiyorum ama tatile gidene kadar inanılmaz bir misafir trafiğim olacak yaz boyu evde tadilat vardı kimseyi davet edemedik bütün misafir programları yığıldı o yüzden gün aşırı işi bize önümüzdeki iki ay zor gibi, yine Ovulasyon testleri benim en sadık yarim olacak
İkimize de rastgele artık
Ayy hadi bakalımm verimli ekşınlar diliyorumTabi ki benim son ekşınım kaldı o da yarın Sonrada bekleme moduna geçerim
Merhaba canım bat 1 ekim beni de eklermisin?.. geçtiğimiz mart ayı topiğinde gebe kalmıştım 8 haftalıkken covidden dolayı düşük yaşadım rabbim nasip ederse bu ay güzel bir değerlendirme yaptık eşimle ovülasyon kullandım batı bekliyoruz herşeyin hayırlısı rabbim topikteki herkese hayırlı sonuçlar versin inşallah
Bat Durum M mucizeOldu 1 Ekim Elif_edanur_61_61 2 Ekim D dunya162 3 Ekim @sessizlikkk 3 Ekim @lckystr 3 Ekim @merve_eymen LeucotheaThemis 6 Ekim pozitifbiri 9 Ekim Bearhug 10 Ekim H hzl00 10 Ekim @asunny M Minicikfzt 11 Ekim @Kaktushane 11 Ekim @cerenay000 12 Ekim @marythebaby 14 Ekim @fnd_50 @Wanda Maximoff 14 Ekim
Tekrar git bence canım benim tanım bile çok zor kondu ki bende de dediğin gibi 14 yaşından beri kist var hep çok ağrılı adet yoğun adet gibi şikayetlerim var. Ultrasonla çoğu zaman kist diyorlar tanı konmadan önce çikolata kistine bwnziyo diyen doktor sayısı çok azdı öncesinde. Kistim çok büyüdüğü ve karnımda sıvı artışı da olduğu için kanser şüphesiyle benden kan istediler ca 125 ca 19 9 falan. Yüksek çıktı değerlerim ve jinekolog onkoloğa git dediler doppler ultrason ilaçlı mr istediler ilaçlı mr temiz çıktı ilk kez orda endometriozis uyumlu dendi. Sonra jinekolog onkolog bakar bakmaz normal ultrasonda bu kanser değil ki endometriozis seni neden böyle korkutup uzmusler dedi. Ameliyat olmam gerektiğini söyledi ameliyatımı yaptı. Eğer çok şüphen varsa bence sen de onkoloğa gidebilirsin ya da bu kanser tahlilini yaptırmak isteyebilirsinEndometriozis son dönemde çok karşıma çıkıyor. Aşırı zorlu ağrılı adet oluyorum genç kızlığımdan beri, ovulasyon sonrası başlıyor hatta ağrım öyle diyim.
Daha önce kadın doğuma çok kez gittim ultrasonla bakıldı kist vs göremediler, hormon testleri falan da normal çıktı. Nasıl konuluyor tanısı canım? Bunlar dışında ekstra bir şey mi yaptırmak gerekiyor?
Hoşgeldin canım bu ay uğur getirsin EkledimMerhaba 10 ekim yazar misiniz
Ayyy gol olsun yaaa teşekkürlerAyy hadi bakalımm verimli ekşınlar diliyorum
Hoşgeldin Geçmiş olsun canım ekliyorum bu ay uğur getirsin İkimizin batı aynı benim son değerlendirmem var ondan sonra bende beklicem ama bu defa beklerken de yine de ekşın yapacağım her seferinde sadece ovülasyonda yapıp bırakıyordum bu defa devam edicem arada bakalımMerhaba canım bat 1 ekim beni de eklermisin?.. geçtiğimiz mart ayı topiğinde gebe kalmıştım 8 haftalıkken covidden dolayı düşük yaşadım rabbim nasip ederse bu ay güzel bir değerlendirme yaptık eşimle ovülasyon kullandım batı bekliyoruz herşeyin hayırlısı rabbim topikteki herkese hayırlı sonuçlar versin inşallah
Genelde tutunca böyle oluyor diye duymuştum inşallah tutmuştur bebişin canımKızlar size bir sorum var bundan önceki aksam biz eşimle maça çıktıkneyse bugün yumurtlama akıntısı geldi ins gol olmuştur neyse şimdide sadece kokusuz sarı bir akıntı geliyo ilkkez oluyor yumurtlama günü bu bende acaba mi dedin yani ins gol olmuştur
Hoşbuldum teşekkürederim Evet aynıymış tabloda gördüm bende benşm çatlamadan sonra 2. Günüm bugğn ama bende devam esicem çünkü hamile kaldığım ay 2 kez yumurtlama oldu bende yine olursa bir ihtimalHoşgeldin Geçmiş olsun canım ekliyorum bu ay uğur getirsin İkimizin batı aynı benim son değerlendirmem var ondan sonra bende beklicem ama bu defa beklerken de yine de ekşın yapacağım her seferinde sadece ovülasyonda yapıp bırakıyordum bu defa devam edicem arada bakalım