Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende buraya geldim canım

Ben çok şey öğrendim bu siteden canım benim, varya test yapmana bile gerek kalmıyor bir süre sonra ölç ateşi bambambam sonra ekşin dikşın sonraa bingoooo hadi Allah rast getirsin , yumurtana kuvvet yavruuum
Bende buraya geldim canım
Hoşgeldin bebişim biz birbirimizi kucaklayarak yola devam ederiz ,moral bozmak yok, gel sarılayım sana

Yok ben illaki testimi de yaparım tüm yöntemler birleşip hepsi eveeet sevgili yumurta hoşgeldin derse heyecanlı bam bam yaparım

Etrafın sarıldı yapacam diyorsun yani yap kız hadi bakalım inşallah tutar pıtırcık
Yok ben illaki testimi de yaparım tüm yöntemler birleşip hepsi eveeet sevgili yumurta hoşgeldin derse heyecanlı bam bam yaparım

Kanaman az ise acaba üstüne görme olabilir mi tam o konuyu da bilmiyorum da inşallah öyledir

Açıkçası ben Ekim ayında istiyordum eşim bu ay başlayalım dedi yumurtlamanın son günü ani bir kararla yapmıştık oluştu ama tutunamadı demek ki
Sıkma canını ben aynı ayda 4. Yumurtaya koşuyorum bu sefer olacak diyorum hepsinde ama bu olacak hissediyorum.sizin kimyasallar nedenmiş doktor ne dedi merak ettim

Kızlar ya ben bişey soracam 11. Gün (salı günü yani)doktor bana yumurtaların olmuş dedi 18mm ve20mm o gün ovülasyon testim pike yakındı sonraki 2 gün silikleşti ama dünden beri karın kasık ağrım var bugün yine ovülasyon yaptım kıpkırmızı (t çok kırmızı olan resim) çıktı sizce nedendir dur etiketleyin bari yoksa görmüyorsunuz baaa cevap yazmıyorsunuz Mucizemmm16 M melek076 _Umutlu_Pozitif_ Ginnys ve diğer canım kızlar ..

Eklentiler

• A1D9CF23-2964-48AE-835E-763DE7592517.jpeg
    140,1 KB · Görüntüleme: 36
  • BFEC7BC9-9527-4795-A30C-F7A20CB463A8.jpeg
    107,3 KB · Görüntüleme: 31
Bende anavatan kan ağlıyor hala valla pazartesi akşam minnacikla başladı, sonu gözükmüyor hala geliyor bu pazara biter zaar sonra da ben doğaçlama gidecek, zaten son zamanlarda 3 güne bir fiki fiki oluyor, tutarsa benimdir
Dabi Dabi ben öyle oldum gıdak gıdak sıcak sıcak senin son durum nedir ne zaman başlıyorsun çalışmalar ne gün start

Doktor dediği halde tam pik niye olmadı ki, sen bugünüde değerlendir aşko ne olur ne olmaz madem pik gördün garanti olsun sebebini bilmem belki ikinci kez yumurtlama oluyordur falan tedbiri elden bırakma etiketsiz kayboluyor msjları arasında farkedilmiyor evet canım

Sağdaki be zaman soldaki ne zaman yapıldı testlerin bir de Dr yumurta olmuş dediği test hangisi

Bol fikifikili günler bacım rastgele pazara az kaldı sabreyleeee

Zaten bugün son ekşın günü ama merak ettim bende
Sağdaki be zaman soldaki ne zaman yapıldı testlerin bir de Dr yumurta olmuş dediği test hangisi
doktorun dediği gün salı günü ve evde test yaptım o da silik olan canım
Bugünkü yaptığım çok kırmızı olan

Aşkım bebeğim muhtemelen ikinci yumurtlaman oluyo biri çatlamış anladığım kadarıyla digeride büyüyo sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…