- 1 Ekim 2018
- 780
- 564
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
Bende buraya geldim canımBen uzun zamandır zaten kendim Ovulasyon testiyle takip ediyorum hazır doktora gitmişken bakarmışsınız dedim denk geldi zaten amaç belli oda sevindim benim bat yok henüz yumurta çatlayınca belli olur pcos olunca adet tarihi yani bat tarihin düzenli olmaz yumurtlamaya göre belli olur
Hayırlısı olsun balım bu sefer olur kimyasallara alıştık artık nasıl olsa öğrendik bu duru uBende buraya geldim canım
Ben çok şey öğrendim bu siteden canım benim, varya test yapmana bile gerek kalmıyor bir süre sonrapozitifbiri bak ateşim düştü lh testim yükselişe geçti doktorun bir iki güne fırlar dediği tarihlerdeyim şuan titriyorum senin ateş hesabı doğru vücut ısım düştü ben hemen hissediyorum. Elim ayağım buz kesti bir anda heralde yarın bilemedin ertesi gün pıtırcığım çıkar.yumurtlama bekleyip vücut ısım düşünce hemen aklıma sen geldin Buda testim geliyor gelmekte olan beklediğim o yumurta
Hoşgeldin bebişimBende buraya geldim canım
Yok ben illaki testimi de yaparım tüm yöntemler birleşip hepsi eveeet sevgili yumurta hoşgeldin derse heyecanlı bam bam yaparımBen çok şey öğrendim bu siteden canım benim, varya test yapmana bile gerek kalmıyor bir süre sonraölç ateşi bambambam sonra ekşin dikşın sonraa bingoooo hadi Allah rast getirsin , yumurtana kuvvet yavruuum
Hoşgeldin bebişimbiz birbirimizi kucaklayarak yola devam ederiz ,moral bozmak yok, gel sarılayım sana
Ben çok şey öğrendim bu siteden canım benim, varya test yapmana bile gerek kalmıyor bir süre sonraölç ateşi bambambam sonra ekşin dikşın sonraa bingoooo hadi Allah rast getirsin , yumurtana kuvvet yavruuum
Hoşgeldin bebişimbiz birbirimizi kucaklayarak yola devam ederiz ,moral bozmak yok, gel sarılayım sana
Yok ben illaki testimi de yaparım tüm yöntemler birleşip hepsi eveeet sevgili yumurta hoşgeldin derse heyecanlı bam bam yaparım
Açıkçası ben Ekim ayında istiyordum eşim bu ay başlayalım dedi yumurtlamanın son günü ani bir kararla yapmıştık oluştu ama tutunamadı demek kiHayırlısı olsun balım bu sefer olur kimyasallara alıştık artık nasıl olsa öğrendik bu duru u
Hayırlısı o şekildeymiş diyelimInslaah ilk gebeligim ölü digumla
doğumla sonuçlandı
Kanaman az ise acaba üstüne görme olabilir mi tam o konuyu da bilmiyorum daHoş bulduk canım aynen hayırlısı böyleymiş ben de aslında Ekim ayında gebelik planlıyordum eşim bu ay olsun dedi yumurtlamanın son günü ani bir kararla yapmıştık oluştu ama tutunamadı demek ki ama kanamam da nerdeyse hiç yok niye böyle oldu anlamadım. Amin canım hepimize uğurlu gelsin amin
İçimden bir ses bu yumurta o altın yumurta diyor ama bakalım hadi hayırlısı bacımEtrafın sarıldı yapacam diyorsun yaniyap kız hadi bakalım inşallah tutar pıtırcık
Sıkma canını ben aynı ayda 4. Yumurtaya koşuyorum bu sefer olacak diyorum hepsinde ama bu olacak hissediyorum.sizin kimyasallar nedenmiş doktor ne dedi merak ettimAçıkçası ben Ekim ayında istiyordum eşim bu ay başlayalım dedi yumurtlamanın son günü ani bir kararla yapmıştık oluştu ama tutunamadı demek ki
İçimden bir ses bu yumurta o altın yumurta diyor ama bakalım hadi hayırlısı bacım
Dabi Dabi ben öyle oldum gıdak gıdak sıcak sıcakBu durumda sen de altın yimirtlayan tavuk mu oldun gızzz
Dabi Dabi ben öyle oldum gıdak gıdak sıcak sıcaksenin son durum nedir ne zaman başlıyorsun çalışmalar ne gün start
Doktor dediği halde tam pik niye olmadı ki, sen bugünüde değerlendir aşko ne olur ne olmaz madem pik gördün garanti olsun sebebini bilmem belki ikinci kez yumurtlama oluyordur falan tedbiri elden bırakmaKızlar ya ben bişey soracam 11. Gün (salı günü yani)doktor bana yumurtaların olmuş dedi 18mm ve20mm o gün ovülasyon testim pike yakındı sonraki 2 gün silikleşti ama dünden beri karın kasık ağrım var bugün yine ovülasyon yaptım kıpkırmızı çıktı sizce nedendirdur etiketleyin bari yoksa görmüyorsunuz baaa cevap yazmıyorsunuz Mucizemmm16 M melek076 _Umutlu_Pozitif_ Ginnys ve diğer canım kızlar ..
Sağdaki be zaman soldaki ne zaman yapıldı testlerin bir de Dr yumurta olmuş dediği test hangisiKızlar ya ben bişey soracam 11. Gün (salı günü yani)doktor bana yumurtaların olmuş dedi 18mm ve20mm o gün ovülasyon testim pike yakındı sonraki 2 gün silikleşti ama dünden beri karın kasık ağrım var bugün yine ovülasyon yaptım kıpkırmızı (t çok kırmızı olan resim) çıktı sizce nedendirdur etiketleyin bari yoksa görmüyorsunuz baaa cevap yazmıyorsunuz Mucizemmm16 M melek076 _Umutlu_Pozitif_ Ginnys ve diğer canım kızlar ..
Bol fikifikili günler bacım rastgele pazara az kaldı sabreyleeeeBende anavatan kan ağlıyor halavalla pazartesi akşam minnacikla başladı, sonu gözükmüyor hala geliyor bu pazara biter zaar sonra da ben doğaçlama gidecek, zaten son zamanlarda 3 güne bir fiki fiki oluyor, tutarsa benimdir
Zaten bugün son ekşın günüDoktor dediği halde tam pik niye olmadı ki, sen bugünüde değerlendir aşko ne olur ne olmaz madem pik gördün garanti olsun sebebini bilmem belki ikinci kez yumurtlama oluyordur falan tedbiri elden bırakmaetiketsiz kayboluyor msjları arasında farkedilmiyor evet canım
doktorun dediği gün salı günü ve evde test yaptım o da silik olan canımSağdaki be zaman soldaki ne zaman yapıldı testlerin bir de Dr yumurta olmuş dediği test hangisi
Aşkım bebeğim muhtemelen ikinci yumurtlaman oluyo biri çatlamış anladığım kadarıyla digeride büyüyo sanırsamKızlar ya ben bişey soracam 11. Gün (salı günü yani)doktor bana yumurtaların olmuş dedi 18mm ve20mm o gün ovülasyon testim pike yakındı sonraki 2 gün silikleşti ama dünden beri karın kasık ağrım var bugün yine ovülasyon yaptım kıpkırmızı (t çok kırmızı olan resim) çıktı sizce nedendirdur etiketleyin bari yoksa görmüyorsunuz baaa cevap yazmıyorsunuz Mucizemmm16 M melek076 _Umutlu_Pozitif_ Ginnys ve diğer canım kızlar ..