Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahahahah aklıma ne geldi bence gebelik planlayanlar değilde Test Sapıkları olsun adımız zamanı gelince aklımdan hiç çıkaramıyorum çünkü

Evet yaa ne Eylülmüş, hiç bereketli geçmedi KK'da herkes elendi gibi bir şey tek tük hamile çıktı oysa sonbaharda yaprak dökümü doğada olmalıydı burada değil umarım acısını bu ay çıkarırız.
Ayy o zaman iyi iyi tatiller bol bol dinlen tadını çıkar tabii ki kuzum illa tatilde olman gerekmiyor ki sonrasında da bedenin zihnin dinlenmiş olacak orası önemli zaten biz de Kasım başında gideceğiz ama öyle bir tarih seçmişiz ki ya öncesinde hamile kalıp tatili iptal etmek zorunda kalacağız, ya tatilde hamile olduğumu öğreneceğim ya da tatilde adet olacağım oyleeee tuhaf bir şey yani hayatımın en karmaşık tatili

Test yapacağım kuzum evet çünkü bir test bağımlısı olarak neden yapmayayım? Ovulasyon ya da gebelik hiç fark etmez yeter ki test yapayım bünyeye test lazım ahahahaha
Aslında gün aşırı ben de denemek istiyorum ama tatile gidene kadar inanılmaz bir misafir trafiğim olacak yaz boyu evde tadilat vardı kimseyi davet edemedik bütün misafir programları yığıldı o yüzden gün aşırı işi bize önümüzdeki iki ay zor gibi, yine Ovulasyon testleri benim en sadık yarim olacak
İkimize de rastgele artık

Bu gerçekten ben neyse ki bu ay test yapmadan regl oldum onda da regl olduğuma eşim inanmadi yine de test yap belki yerlesmedir dedi de yaptım tabi ki negatif çıktı sayesinde bı test boşa gitti
Eşlerimizin artık bizden daha çok şey bilmesi peki hahah benim eşimde öyle inşallah benim gibi kafayı yemez

Hahahahah aklıma ne geldi bence gebelik planlayanlar değilde Test Sapıkları olsun adımız zamanı gelince aklımdan hiç çıkaramıyorum çünkü

Haha ayynen yaaa aynennnnn
Ben daha yumurtlama döneminden başlıyorum. Yumurta çatlıyor ya ertesi sabah hemen test yapmak kendimi hamile sanmak için yaratıcı bahaneler buluyorum.
Yataktan kalktım tık doğdu güneşim kesin hamileyim...
Terlik giyerken ayağımın altı kaşındı, kuş uçtu kervan geçti hamileyim... Asla bitmez

Ahahahaha bitmez kuzum bitmez herşey hamilelik belirtisi hep diyorum ki bide evlerde tutmuş mu tutmamış diye bakacağımız bi alet yapıverseler de bu kadar uzun beklemesek

Arkadaşlar
birbirimize keşke varsa kullanılan kürler veya vitaminleride yazsak
veya bir sağlık sorunu varmı gibi
ben yazayım morfoloji ve hız sorunu var 2 yıldır gebelik yok
yaş 3
Cabim benim bir ihtiyacım olmadı bu zamana kadar normal takviyeleri den kullandım ama bu tarz şeyler(sperm sorunları) yaşayıp Mfk nin takviyelerini kullanıp iyi sonuçlar alan çok kişi var istersen bir bak.Keza denesem olmasa eşime baktirsam ,sıkıntı çıksa hiç dusunmeden ondan takviye alır kullanirim.
Bu arada hepimizi Allah kurtarsın arkadaşlar bizi bu testlerden

Ayy doğru masajlı saunalı rahatlama tatiliydi sizinki olmadı tatilin şekli değişir ya

Ben o test işlerine girmek istemedim böyleyken bile stres zirve bi de test yaparsam sapıtırım iyice gibi geldi.

Misafir koşturmacası derken bakarsın arada oluverir bebecik de, insanların hep farkında olmadığı telaşlı olduğu dönemlerde denk gelirmiş ya belli mi olur

Ahahaha balıkçı gibi hissettim gerçi bi nevi balık tutuyoruz gerçekten haydi rastgele

Merhaba canım bat 1 ekim beni de eklermisin?.. geçtiğimiz mart ayı topiğinde gebe kalmıştım 8 haftalıkken covidden dolayı düşük yaşadım rabbim nasip ederse bu ay güzel bir değerlendirme yaptık eşimle ovülasyon kullandım batı bekliyoruz herşeyin hayırlısı rabbim topikteki herkese hayırlı sonuçlar versin inşallah

Kızlar size bir sorum var bundan önceki aksam biz eşimle maça çıktıkneyse bugün yumurtlama akıntısı geldi ins gol olmuştur neyse şimdide sadece kokusuz sarı bir akıntı geliyo ilkkez oluyor yumurtlama günü bu bende acaba mi dedin yani ins gol olmuştur

Tekrar git bence canım benim tanım bile çok zor kondu ki bende de dediğin gibi 14 yaşından beri kist var hep çok ağrılı adet yoğun adet gibi şikayetlerim var. Ultrasonla çoğu zaman kist diyorlar tanı konmadan önce çikolata kistine bwnziyo diyen doktor sayısı çok azdı öncesinde. Kistim çok büyüdüğü ve karnımda sıvı artışı da olduğu için kanser şüphesiyle benden kan istediler ca 125 ca 19 9 falan. Yüksek çıktı değerlerim ve jinekolog onkoloğa git dediler doppler ultrason ilaçlı mr istediler ilaçlı mr temiz çıktı ilk kez orda endometriozis uyumlu dendi. Sonra jinekolog onkolog bakar bakmaz normal ultrasonda bu kanser değil ki endometriozis seni neden böyle korkutup uzmusler dedi. Ameliyat olmam gerektiğini söyledi ameliyatımı yaptı. Eğer çok şüphen varsa bence sen de onkoloğa gidebilirsin ya da bu kanser tahlilini yaptırmak isteyebilirsin

Hoşgeldin Geçmiş olsun canım ekliyorum bu ay uğur getirsin İkimizin batı aynı benim son değerlendirmem var ondan sonra bende beklicem ama bu defa beklerken de yine de ekşın yapacağım her seferinde sadece ovülasyonda yapıp bırakıyordum bu defa devam edicem arada bakalım

Genelde tutunca böyle oluyor diye duymuştum inşallah tutmuştur bebişin canım

Hoşbuldum teşekkürederim Evet aynıymış tabloda gördüm bende benşm çatlamadan sonra 2. Günüm bugğn ama bende devam esicem çünkü hamile kaldığım ay 2 kez yumurtlama oldu bende yine olursa bir ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…