Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zaten bugün son ekşın günü ama merak ettim bende

doktorun dediği gün salı günü ve evde test yaptım o da silik olan canım
Bugünkü yaptığım çok kırmızı olan
Çatladığında silik çıkıyor eğer onu doğru değerlendirmiş olabilirsin Buda arasında kısa bir zaman olduğu için muhtemelen yeni yumurta bunuda atlama sakın değerlendir yeniden yumurtlamışsın sen eğer ki 4 gün olmasaydı gebelik olabilir derdim de bu durum farklı şimdi sen bunu da değerlendir ne olur ne olmaz. Doktor ilaç takviye vs vermişmiydi.ay bu arada sana yazıyorum ama midem havada benimde midem bulanıp duruyor başım ağrıyor ağrıya bağlı bir bulantı sanırım bekliyorum sabah testim de yine bir şey yoktu sanırım gelecek olan yumurtanın bulantısı baş ağrısıyla birlikte geliyor demekki

Evet canım böyle düşünmemiştim olabilir bi an acaba gebelik midir diye düşündüm ben o iki yumurta hemen tuttu diye kendimi kandırmacalara geçmiştim Böyle daha doğru bakalım sonraki günler ne getirecek Hiç ilaç vermedi hatta varya ben Türkiye’dekilere bakıyorum çatladımı diye de çağırıyor ama bunlar çağırmadı Bakmaları gerekmez miydi? Her yumurtladığında baş ağrısı mı oluyor sende İnşallah gol olur canım ekşın var mı bugün yarını mı beklersin

Dün ekşın yaptık dünde baş ağrım vardı reglide olur ama yumurtlamada böyle bir ağrı yaşamadım.bugünde ekşın var.döllenme olmuş olabilir ama çatlama sonrası 6-7 gün yumurtanın yolculuğu oluyor Rahime düşmek için sonrada işte betayı artırıyor.Türkiye’de sağlık sistemi çok kontrollü ve çok iyi gerçekten ama buraya da alışacağız buranında güzel olan şeyleri var onlara odaklan yoksa çok sıkıcı oluyor benim için öyle oldu geçen sene bu sene daha iiyim bu açıdan

Doğru tanı koyabilen doktora denk gelmek ya da gelememek büyük şans ya da şanssızlık oluyor gerçekten ben de senelerce başka başka fiziksel rahatsızlıklardan çok doktor gezdim. Allah doğru insanlarla karşılaştırsın her daim
Amin canım inşallah 2022 yi bebeklerimizle aynı bedende kapatmak nasip olsun hepimize

İnşallah gönlüne göre olur

Sıkma canını ben aynı ayda 4. Yumurtaya koşuyorum bu sefer olacak diyorum hepsinde ama bu olacak hissediyorum.sizin kimyasallar nedenmiş doktor ne dedi merak ettim
Gayet normal bütün kadınlarda olur fakat herkes fark etmez, kim bilir belki sizde de olmuştur hissetmemişsinizdir

Kızlar insan vücudu değişiyor. Ben 30 lu yaslarima kadar Migren nedir bilmezdim. Yumurtlama dönemimi anlamazdım. Bikac zamandir yumurtlama dönemlerim adet öncesi neler hissediyorsam aynı şekilde geciyor. Özellikle baş ağrısı kasık ağrısı ve bulantı. Bunlar yumurtlama dönemlerimde hep oluyor artık. Gerçekten de akıntım artıyor vs anlıyorum yumurtladigimi.sizler de Bu zamana kadar da yaşadınız belki ama dikkat etmediğiniz için geldi geçti. Bu çok kuvvetli bir ihtimal

Gayet normal bütün kadınlarda olur fakat herkes fark etmez, kim bilir belki sizde de olmuştur hissetmemişsinizdir
Yok bende oldu defalarca hepsini takip ettiğim için fark ettim bendeki neden yumurtam çok olgun olmaması ve iyi bir yumurta çıkmayınca döllenen bozuk oluyor dedi Dr tam erişkin büyümüş olması lazım dedi bende o nedenle herşeyi deniyorum

Aslında ben de en azından öğrenmek için yapsam mı diyorum ama bu ay da olmazsa önümüzdeki ay düşüneceğim. Şimdilik şansa kadere emanet

Sen daha çalışmalar başlamadan kendinden niye umudunu az tutuyorsun kimi Bu ay hepimiz için güzel olacak ben Ekim bereket ayı gibi gelir hep bana

LeucotheaThemis ya kaç gündür sen yazmıştın heralde her WC ye gittigimde gülüyorum , yerleşme kanaması desem taş mıdır nedir ne yerleşecek bu kdr kanamaya demiştin hatirlayip hatırlayıp gülüyorum aynısını ben de düşünüyorum çünkü hep

Gün aşırı ilişkiyle illa denk gelir zaten canım benim gibi hızlı çatlama sorunu falan yoksa
Ay lütfen öyle olsun canım Ekim şans bereket getirsin
Bu ay değişikli bir şey denemeyeceğiz ya ondan galiba bendeki umutsuzluk tam yumurtlama dönemi ilişki olduğu halde olmuyor mesela olacağı zaman ne farklı olacak da tutacak onu merak ediyorum
O mekanizmayı çözemedim. Bir çift her ay aynı şeyi yapıyor malumumuz olduğu üzere ama işte üç ay dört ay falan olmuyor sonra pat aaa oluyor eee aylardır aynı şeyi yapıyorlardı olmuyordu o ay ne farklı oldu mesela.
İsveçli bilim adamlarını göreve çağırıyorum bana bunu açıklasınlar

Kız ben yazdım onu yaa

Adet duzeniniz nedir acaba doktor kacinci gunde pik verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…