- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 36
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
Haaaahh işte aradığım açıklama buAşkım bebeğim muhtemelen ikinci yumurtlaman oluyo biri çatlamış anladığım kadarıyla digeride büyüyo sanırsam
Çatladığında silik çıkıyor eğer onu doğru değerlendirmiş olabilirsin Buda arasında kısa bir zaman olduğu için muhtemelen yeni yumurta bunuda atlama sakın değerlendir yeniden yumurtlamışsın sen eğer ki 4 gün olmasaydı gebelik olabilir derdim de bu durum farklı şimdi sen bunu da değerlendir ne olur ne olmaz. Doktor ilaç takviye vs vermişmiydi.ay bu arada sana yazıyorum ama midem havada benimde midem bulanıp duruyor başım ağrıyor ağrıya bağlı bir bulantı sanırım bekliyorum sabah testim de yine bir şey yoktu sanırım gelecek olan yumurtanın bulantısı baş ağrısıyla birlikte geliyor demekkiZaten bugün son ekşın günüama merak ettim bende
doktorun dediği gün salı günü ve evde test yaptım o da silik olan canım
Bugünkü yaptığım çok kırmızı olan
Evet canım böyle düşünmemiştim olabilir bi an acaba gebelik midir diye düşündümÇatladığında silik çıkıyor eğer onu doğru değerlendirmiş olabilirsin Buda arasında kısa bir zaman olduğu için muhtemelen yeni yumurta bunuda atlama sakın değerlendir yeniden yumurtlamışsın sen eğer ki 4 gün olmasaydı gebelik olabilir derdim de bu durum farklı şimdi sen bunu da değerlendir ne olur ne olmaz. Doktor ilaç takviye vs vermişmiydi.ay bu arada sana yazıyorum ama midem havada benimde midem bulanıp duruyor başım ağrıyor ağrıya bağlı bir bulantı sanırım bekliyorum sabah testim de yine bir şey yoktu sanırım gelecek olan yumurtanın bulantısı baş ağrısıyla birlikte geliyor demekki
Dün ekşın yaptık dünde baş ağrım vardı reglide olur ama yumurtlamada böyle bir ağrı yaşamadım.bugünde ekşın var.döllenme olmuş olabilir ama çatlama sonrası 6-7 gün yumurtanın yolculuğu oluyor Rahime düşmek için sonrada işte betayı artırıyor.Türkiye’de sağlık sistemi çok kontrollü ve çok iyi gerçekten ama buraya da alışacağız buranında güzel olan şeyleri var onlara odaklan yoksa çok sıkıcı oluyor benim için öyle oldu geçen sene bu sene daha iiyim bu açıdanEvet canım böyle düşünmemiştim olabilir bi an acaba gebelik midir diye düşündümben o iki yumurta hemen tuttu diye kendimi kandırmacalara geçmiştim Böyle daha doğru bakalım sonraki günler ne getirecek Hiç ilaç vermedi hatta varya ben Türkiye’dekilere bakıyorum çatladımı diye de çağırıyor ama bunlar çağırmadı Bakmaları gerekmez miydi? Her yumurtladığında baş ağrısı mı oluyor sende İnşallah gol olur canım ekşın var mı bugün yarını mı beklersin
Gerçekten çok lanet bir hastalık ve bilgili doktor da çok az bu alanda ben onun sıkıntısını çok çektim. Nedeni belli değil çözümü belli değil öyle lanet bir şey. İnşallah değilsindir bence endometriozis olsaydı kist mutlaka çıkardı sadece ne kisti olduğunu anlayamazlardı. İnşallah bir an önce bebeklerimize kavuşuruz
İnşallah gönlüne göre olurPik olması t çizgisinin çok koyu olması demek bana ikisi eşit olması yeter yani yumurtlama olsun kafi ikisi farklı boyutlar biliyorsun dimi yumurtlamada tahmini 18-20 mm arası oluyor pik olunca t çizgisi aşırı kırmızı oluyor çünkü yumjrta 21-22 seyrediyor .bende surum henüz şu şekilde ama doktorun hesabıyla da test uyuşuyor yarın 1 mm daha büyüse bakalım ne çıkacak tabi burdan çatlamazsa eğer çatlarsa bu geçmiş olsun sağlıklı gebelik çıkmaz o
Ni demek bebeğim❤❤Haaaahh işte aradığım açıklama bubak olabilir hiç böyle düşünmemiştim Teşşş canım
Gayet normal bütün kadınlarda olur fakat herkes fark etmez, kim bilir belki sizde de olmuştur hissetmemişsinizdirSıkma canını ben aynı ayda 4. Yumurtaya koşuyorum bu sefer olacak diyorum hepsinde ama bu olacak hissediyorum.sizin kimyasallar nedenmiş doktor ne dedi merak ettim
0.1 çıktı beta hcg sanmıyorum, yerleşme kanamasını ilk gebelikte yaşamıştım iki damla kandı sadeceKanaman az ise acaba üstüne görme olabilir mi tam o konuyu da bilmiyorum dainşallah öyledir
Yaa0.1 çıktı beta hcg sanmıyorum, yerleşme kanamasını ilk gebelikte yaşamıştım iki damla kandı sadece
Yaa
[/QUOTE Ekim'de hep beraber güzel haber veririz inşallah, zaten dediğim gibi ben Ekim'de istiyordum.
Amin canım hepimizinİnşallah gönlüne göre olur
Yok bende oldu defalarca hepsini takip ettiğim için fark ettim bendeki neden yumurtam çok olgun olmaması ve iyi bir yumurta çıkmayınca döllenen bozuk oluyor dedi Dr tam erişkin büyümüş olması lazım dedi bende o nedenle herşeyi deniyorumGayet normal bütün kadınlarda olur fakat herkes fark etmez, kim bilir belki sizde de olmuştur hissetmemişsinizdir
Aslında ben de en azından öğrenmek için yapsam mı diyorum ama bu ay da olmazsa önümüzdeki ay düşüneceğim. Şimdilik şansa kadere emanetEvet kuzum maalesef test işi çok stres ama benim yumurtlama döngüm de aşırı kısa zınk diye olgunlaşıp çatlıyor, test o yüzden iyi oluyor bir de işte bağımlılık napican
Yaaa inşallah bakalımbu ay ben kendimden çok senden umutluyum düzenli çalışmalar işe yarayacak kesin bak
Olacak olacak hayırlısıysa çok tatlım bir gol olacak annesiAyyy gol olsun yaaateşekkürler
Aslında ben de en azından öğrenmek için yapsam mı diyorum ama bu ay da olmazsa önümüzdeki ay düşüneceğim. Şimdilik şansa kadere emanet
Sen daha çalışmalar başlamadan kendinden niye umudunu az tutuyorsun kimiBu ay hepimiz için güzel olacak ben Ekim bereket ayı gibi gelir hep bana
Kız ben yazdım onu yaaLeucotheaThemis ya kaç gündür sen yazmıştın heralde her WC ye gittigimde gülüyorum , yerleşme kanaması desem taş mıdır nedir ne yerleşecek bu kdr kanamaya demiştin hatirlayip hatırlayıp gülüyorum aynısını ben de düşünüyorum çünkü hep
Adet duzeniniz nedir acaba doktor kacinci gunde pik verdiPik olması t çizgisinin çok koyu olması demek bana ikisi eşit olması yeter yani yumurtlama olsun kafi ikisi farklı boyutlar biliyorsun dimi yumurtlamada tahmini 18-20 mm arası oluyor pik olunca t çizgisi aşırı kırmızı oluyor çünkü yumjrta 21-22 seyrediyor .bende surum henüz şu şekilde ama doktorun hesabıyla da test uyuşuyor yarın 1 mm daha büyüse bakalım ne çıkacak tabi burdan çatlamazsa eğer çatlarsa bu geçmiş olsun sağlıklı gebelik çıkmaz ondan