- 26 Aralık 2015
- 11.545
- 18.534
- 34
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
Umutlar ekime kaldı
Bat Durum M mucizeOldu 1 Ekim @Elif_edanur_61_61 2 Ekim @dunya162 3 Ekim @sessizlikkk 3 Ekim @merve_eymen @pozitifbiri 9 Ekim @asunny @Minicikfzt 11 Ekim @cerenay000 12 Ekim @marythebaby 14 Ekim
Endometriozis son dönemde çok karşıma çıkıyor. Aşırı zorlu ağrılı adet oluyorum genç kızlığımdan beri, ovulasyon sonrası başlıyor hatta ağrım öyle diyim.Öğrendi gerçekten ovulasyon testi pik olmuş mu olmamış mı falan bile anlıyo artıkendometriozis konusunda da baya bilgili sayemde doktor doktor geze geze tıp okumuş olsa kesin kadın doğum seçerdi
Arkadaşlar
birbirimize keşke varsa kullanılan kürler veya vitaminleride yazsak
veya bir sağlık sorunu varmı gibi
ben yazayım morfoloji ve hız sorunu var 2 yıldır gebelik yok
yaş 32
Hoşgeldin canım hemen ekliyorumM mucizeOldu benide ekler misiniz bat 11 Ekim. 3 aydır korunmuyoruz ovulasyonla takip yapıyorum. Ekim ayı isteyen herkese bebis ve bol şans getirsin
Nokta atışı olmuş. Bu ay ekşın olmazsa Ekim kasıma sarkar doğru valla .Eylül de Uğur getirsinHoşgeldin canım hemen ekliyorumEylül de bize uğur getirsin ekşınlarımızı bu ayda yapıyoruz ya
Tamam canım ekliyorum ❤Umutlar ekime kaldıbeni de ekler misin ama bat tarihimi kestiremiyorum yumurtlama akıntıma göre anlıyorum o zaman olunca söylerim tarihi
Ayy tatil bahanesiyle telefon/PC vs detoksu yapayım dedim.
Yaaa tabiiiNokta atışı olmuş. Bu ay ekşın olmazsa Ekim kasıma sarkar doğru valla .Eylül de Uğur getirsin
Ekliyorum canımAyy tatil bahanesiyle telefon/PC vs detoksu yapayım dedim.Bearhug um da elenmiş o arada
Neyse vazgeçmek yok yola devam.
M mucizeOldu Bat 6 Ekim benim de hadi bakalımm. Bu ay hepimize umut olsun. Ekim ayında bebik tohumları ekilmiş olsun
Bende adet olduğum gün test yapmıştım belki yerleşmedir diyerekYaaa bilmukabele canımm
Regl de resmen test yapmamı bekliyormuş kırmızılar geldi dün akşam hemen
Böylece yeni bat tarihi de belli oldu: 10 Ekim ile listeye giriş yapabilirim kuzumm yaz bakalım Ekime bizi...
Benimki de anlıyor yok daha bu olmamış diyor bazenÖğrendi gerçekten ovulasyon testi pik olmuş mu olmamış mı falan bile anlıyo artıkendometriozis konusunda da baya bilgili sayemde doktor doktor geze geze tıp okumuş olsa kesin kadın doğum seçerdi
Golll olsun diyelim bebiş dolsun buralarbeni de ekler misin canım benim
2 yıldır deniyorum
bat 3 ekim
bu ay gynoseed jel ve ovulasyon deniyorum
Allahım kucaklarımızı doldursun Amin.
Hızlı yüzen kazanır hahhahaBen de 34 oldum.
Bilinen bir sağlık sorunumuz yok şu an için ben daha önce kontrole gittim (2018 yılında da bir süre istedik denedik bebek sahibi olmayı o arada gitmiştim doktora, sonra araya başka şeyler girince tekrar vazgeçtik bebek işinden bu zamana kaldı ama eşim henüz gitmedi onun tarafında sorun var mı bilmiyoruz)
Ne olur olmaz diye eşime sperm güçlendirici takviye aldım üç aydır falan kullanıyor
Ben de buğday çimi suyu kullanıyorum yumurta kalitesi için ayrıca OMEGA, koenzim Q10, d3k2 ve folik asit kullanıyorum.
Takviyelere Mayıs ayında başladık ama çalışmalar Ağustos ayında başladı. (Sma testi sonucu bekledik o yüzden)
İki aydır negatif görüyorum ama işte tıpkı 2018 de olduğu gibi
Ocağa kadar deneme kararı aldık yeni yılda hala bebiş yoksa eşimle beraber gideceğiz bu sefer doktora.
Biz de durumlar böyle yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Umarım bu aydan hepimiz bebekli çıkarız
Ayy doğru doğruEkliyorum canımno no eylülde tohumlar ekilsin ki ekimde çift çizgileri görelim
Haydi bakalım bismillah
Bat Durum M mucizeOldu 1 Ekim @Elif_edanur_61_61 2 Ekim @dunya162 3 Ekim @sessizlikkk 3 Ekim lckystr 3 Ekim @merve_eymen LeucotheaThemis 6 Ekim @pozitifbiri 9 Ekim Bearhug 10 Ekim @asunny @Minicikfzt 11 Ekim Kaktushane 11 Ekim @cerenay000 12 Ekim @marythebaby 14 Ekim fnd_50
Ayy tatil bahanesiyle telefon/PC vs detoksu yapayım dedim.Bearhug um da elenmiş o arada
Neyse vazgeçmek yok yola devam.
M mucizeOldu Bat 6 Ekim benim de hadi bakalımm. Bu ay hepimize umut olsun. Ekim ayında bebik tohumları ekilmiş olsun
Bende adet olduğum gün test yapmıştım belki yerleşmedir diyerek
Hayırlısı olsun canım ve bu ay uğur getirsin
Amin canım inşallah hepimiz hayallerimize kavuşalımHızlı yüzen kazanır hahhahaamin canım inşallah dr a gitmeden en kısa zamanda hamiş kalırsın
Eylül’e şimdi bi baktım yaprak dökümü gibi olmuş zaten. Nerdeyse Herkes çarpılanmışYaaa hoş geldin kuzummm nasıl geçti tatil
Evet sen buralarda yokken hepimizi çok şaşırtan!?? bir şey oldu ve ben de elendim Eylül den
Zaten çok aceleye gelmiştibu aydan itibaren daha planlı taarruza gecicezzz