- 18 Temmuz 2022
- 3.923
- 6.663
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #1.021
Canım yumurtlama için çok uygun olmayan bir tarih ama imkansız da değil. Ovülasyon testiyle mi takip yapsan acaba. Daha kesin olur hamileliğin. Ben de bu ay deneyeceğim nasipseKızlar geçen ay adetten 1 gün önce korunmasız oldu adetim az geldi normalinden miktar olarak kendimde değişiklik hissediyorum akıntı filan var iki gün önce de test yaptım ama bilemedim şimdi tekrar test yaptım adetim biteli 4 gün oldu testi atıyım da bi bakınEki Görüntüle 3135823
Geçmiyor valla hiç geçmez kör olasıOyy bat 17 Ekim.. Zaman geçmiyor ki şu heyecanları ben de yaşayayım
İyi yapmışsın orda kaç aydır tanıdığım arkadaşlar var topik topik geziyorduk orası kalıcı olsun istedikBen rastgele her başlığa yazıyorum canım ya ne denk gelirse. Orada baya eski tanışıklar var bi kankalık dönüyor hoşuma gidiyor arada okuyorumBizim Mart anneleri grubundan bikaç arkadaş yazıyor orada ben de onları takip ederken buldum başlığı. Beni her yerde görebilirsin belli olmaz nereden çıkacağım
İyi yapmışsınız ya dağılmamak lazım. Senin de muhabbetin iyi tuttum seni nereye gidersen gelirim bakİyi yapmışsın orda kaç aydır tanıdığım arkadaşlar var topik topik geziyorduk orası kalıcı olsun istedikçoluk çocuklar olduktan sonra bile devam edelim dedik
Uygulamalar 1 ekim olarak gösteriyo ama değişebilir tabi bakalım. İlk aşamaya az kaldı bakalımGeçmiyor valla hiç geçmez kör olasıgerçi senin yumurtlama dönemin ne zaman canım. O günler bi nebze keyifli geçiyor. Asıl ondan sonra gün saymak daha zor
Tadını çıkar kuzum takma şimdiden. Şöyle 3-5 gün zevkine bak sonra gün sayarsınUygulamalar 1 ekim olarak gösteriyo ama değişebilir tabi bakalım. İlk aşamaya az kaldı bakalım
Ben 3 aydr kullanıyorum folbiol smdi de regenesis maç aldım takviye ama acaba folik asitle ikisini de kullanayım mi bilemedim cumartesi kadın doğum doktoruna gtcm artk doktora sorarmKızlar folik asit kullanıyor musunuz ?
Gebelikten 3 ay önce başlanmalınzaten kanda eksiklik var mı diye bakılıyor ama ben sorgusuz başladım gebelikten sonra 3 ay devam folik asit bebeğim oluşumu için gerekli.folik asit eksikliği yazıp internette araştırabilirsin aksatma sakın markaya takılmaksızın folat müktarı yüksek bir folik al kullan geç kalma daha fazlaKızlar folik asit kullanıyor musunuz ?
Kuzum çıktı mı kan sonucun??İnşallah
Canım hamilelik testi yaptım normal adetimden az geldi adetim ama aynı gün sürdü suphelendim bende normalde çok pıhtılaşma olur adetimde hiç olmadı bu ay bide suphelendim yaptım erken gebelik testiCanım yumurtlama için çok uygun olmayan bir tarih ama imkansız da değil. Ovülasyon testiyle mi takip yapsan acaba. Daha kesin olur hamileliğin. Ben de bu ay deneyeceğim nasipse
Aman sende bizim gibi kafayı yemedeİyi yapmışsınız ya dağılmamak lazım. Senin de muhabbetin iyi tuttum seni nereye gidersen gelirim bakDua edelim de en yakın anne grubunda buluşalım kuzum en çok orada buluşmak isterim tabi
Canım aklıma gelmişken sen hangi marka folik asit kullanıyorsun birde arı sütünü nerde bulabilirimGebelikten 3 ay önce başlanmalınzaten kanda eksiklik var mı diye bakılıyor ama ben sorgusuz başladım gebelikten sonra 3 ay devam folik asit bebeğim oluşumu için gerekli.folik asit eksikliği yazıp internette araştırabilirsin aksatma sakın markaya takılmaksızın folat müktarı yüksek bir folik al kullan geç kalma daha fazla
Kullanıyorum canım 1 yıldır ocean mummy kullanıyorum benKızlar folik asit kullanıyor musunuz ?
Sonucu ne olduCanım hamilelik testi yaptım normal adetimden az geldi adetim ama aynı gün sürdü suphelendim bende normalde çok pıhtılaşma olur adetimde hiç olmadı bu ay bide suphelendim yaptım erken gebelik testi
Ben de meraktayımKuzum çıktı mı kan sonucun??
Hayır ya çatlıcam meraktanKuzum çıktı mı kan sonucun??
Bee & you internetten aldım arı sütü folik olarak inostol pudra olan 180 grCanım aklıma gelmişken sen hangi marka folik asit kullanıyorsun birde arı sütünü nerde bulabilirim
Ay ben bile merak ettim kan sonuçları normalde 2 saatte çıkmaz mıHayır ya çatlıcam meraktan
Ben de bundan yiyorum yorumları da güzeldiBee & you internetten aldım arı sütü folik olarak inostol pudra olan 180 gr