Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım yumurtlama için çok uygun olmayan bir tarih ama imkansız da değil. Ovülasyon testiyle mi takip yapsan acaba. Daha kesin olur hamileliğin. Ben de bu ay deneyeceğim nasipse

İyi yapmışsın orda kaç aydır tanıdığım arkadaşlar var topik topik geziyorduk orası kalıcı olsun istedik çoluk çocuklar olduktan sonra bile devam edelim dedik

İyi yapmışsın orda kaç aydır tanıdığım arkadaşlar var topik topik geziyorduk orası kalıcı olsun istedik çoluk çocuklar olduktan sonra bile devam edelim dedik
İyi yapmışsınız ya dağılmamak lazım. Senin de muhabbetin iyi tuttum seni nereye gidersen gelirim bak Dua edelim de en yakın anne grubunda buluşalım kuzum en çok orada buluşmak isterim tabi

Geçmiyor valla hiç geçmez kör olası gerçi senin yumurtlama dönemin ne zaman canım. O günler bi nebze keyifli geçiyor. Asıl ondan sonra gün saymak daha zor
Uygulamalar 1 ekim olarak gösteriyo ama değişebilir tabi bakalım. İlk aşamaya az kaldı bakalım

Kızlar folik asit kullanıyor musunuz ?
Gebelikten 3 ay önce başlanmalınzaten kanda eksiklik var mı diye bakılıyor ama ben sorgusuz başladım gebelikten sonra 3 ay devam folik asit bebeğim oluşumu için gerekli.folik asit eksikliği yazıp internette araştırabilirsin aksatma sakın markaya takılmaksızın folat müktarı yüksek bir folik al kullan geç kalma daha fazla

Canım yumurtlama için çok uygun olmayan bir tarih ama imkansız da değil. Ovülasyon testiyle mi takip yapsan acaba. Daha kesin olur hamileliğin. Ben de bu ay deneyeceğim nasipse
Canım hamilelik testi yaptım normal adetimden az geldi adetim ama aynı gün sürdü suphelendim bende normalde çok pıhtılaşma olur adetimde hiç olmadı bu ay bide suphelendim yaptım erken gebelik testi

İyi yapmışsınız ya dağılmamak lazım. Senin de muhabbetin iyi tuttum seni nereye gidersen gelirim bak Dua edelim de en yakın anne grubunda buluşalım kuzum en çok orada buluşmak isterim tabi
Aman sende bizim gibi kafayı yemede adet olup yinede inatla test yapanız biz inşallah canım bi dahaki grubumuz anneler olsun ( benim test bugün yine negatif nasıl olacaksa )

Canım aklıma gelmişken sen hangi marka folik asit kullanıyorsun birde arı sütünü nerde bulabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…