Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok haklısın canım. Üzülmek de gereksiz şu an yani 1 haftalıkken kan testi bile kesin değil idrardan umut bekliyoruz. Sakın üzülmeyin negatif sonuca azıcık daha bekleyeceğiz bakalım
Ben günü geldiğinde sabredebilecek miyim bilmiyorum ama en azından sakin kalmam gerektiğini biliyorum erken öğrenmek daha erken kavuşmamı sağlamayacak. Her şey olması gereken zamanda olacak. Dilerim ki hepimiz için en güzel şekilde olsun

1 hafta sonra bu yazdıklarımla kafama vurabilirsiniz gerekirse

Ay süpersin ya güldürdün beni Valla az önce de bişey okudum doktorlar kürtajın ilk gününü adet günü sayıyormuş. O zaman yarın adet günüm mü oluyor bilmiyorum. İlk iki hafta da ilişkimiz olmadı yumurtlamayı kaçırmış olabilirim. Neyse umut fakirin ekmeği belki geç yumurtlamışımdır. Ya aslında bu aksiyonu heyecanı seviyorum ama ayda bir yumurtlmak nedir ya. Beklemek çok zor. Erkekleri şanslı görüyorum valla bizim mekanizma çok karışık

Ne bileyim zaten belirtim de yok Ya o yüzden ben ümitlenmeyeyim
Kuzu kuzu bekleyeyim günümü

Ya kahverengi lekelenmem oldu şimdi. O kadar muallak bi durum hiç sevmiyorum şunu Yarın adet mi olurum acaba daha da yeni takıldım size hemen gitmek istemiyorum. Gerçi adetim yarın başlarsa yeni batım yine ekime denk gelir. Tarihi günceller devam ederiz. Bırakmayacağım sizi benden kurtulamayacaksınız

Gitme canım kalabilirsiniz Ama bebişli olup devam etsek daha güzel

Bat ne zamandı belki tutunma kanamasıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…