-
- Konu Sahibi mucizeOldu
Geç döllenme olduysa aldığın sonuç normal canım
Çıksın atcammBekliyoruz sonucuuuu
İnşallahinşallah öyledir inşallah
Ben günü geldiğinde sabredebilecek miyim bilmiyorum ama en azından sakin kalmam gerektiğini biliyorum erken öğrenmek daha erken kavuşmamı sağlamayacak. Her şey olması gereken zamanda olacak. Dilerim ki hepimiz için en güzel şekilde olsunÇok haklısın canım. Üzülmek de gereksiz şu an yani 1 haftalıkken kan testi bile kesin değil idrardan umut bekliyoruz. Sakın üzülmeyin negatif sonuca azıcık daha bekleyeceğiz bakalım
Biraz oynadım testinle bence var bi şeylerErken gebelik ve ovülasyon testi yaptım üşenmedim gittim aldım
İnşallah vardırBiraz oynadım testinle bence var bi şeyler
Ay süpersin ya güldürdün beniBen günü geldiğinde sabredebilecek miyim bilmiyorum ama en azından sakin kalmam gerektiğini biliyorum erken öğrenmek daha erken kavuşmamı sağlamayacak. Her şey olması gereken zamanda olacak. Dilerim ki hepimiz için en güzel şekilde olsun
1 hafta sonra bu yazdıklarımla kafama vurabilirsiniz gerekirse
Bence milyon tane vardırİnşallah vardırbu kadar silik çıkıp hamile olduğunu öğrenen var mıdır
Ne bileyim zaten belirtim de yok Ya o yüzden ben ümitlenmeyeyimAz önce gördüm böyle de olabiliyor sıkma canını daha var
Alıntı:
Kızlar Erken gebelik testini erkenden yapıp negatif çıkınca sakın umitsizlige kapılmayın hatta öyle bişey yapmayın bile . 4 gün öncesinde erken gebelik testi yaptım hiç bişey çıkmadı. Tamam bunda cikmadiysa kesin hamile değilim diye emin oldum. bugün adet günüm karnım agiriyo diye ağrı kesici icecektim normal kaset test yaptım emin olmak için kıpkırmızı pozitif gördüm
DuygulandımBence milyon tane vardırÇok daha siliklerin pozitif olduğunu da gördüm
Ben bütün insanlık adına negatif test yapıyorum zaten sen pozitif olunca yap regl günüNe bileyim zaten belirtim de yok Ya o yüzden ben ümitlenmeyeyim
Kuzu kuzu bekleyeyim günümü
Kendimden biliyorum olmayınca ne istersen yap yine de hiçbir şey çıkmıyor. Kimyasala dönmezse bence varİnşallah vardırbu kadar silik çıkıp hamile olduğunu öğrenen var mıdır
Ay kuzum ya inşallah çok mutlu olursun. Sakince bekle şimdi inşallah hayırlı sonuç alırsınDuygulandımdaha önce hiç 5 dk içinde görünen bi çizgi belirtim bile olmamıştı. Olduysa bile bir gün sonralardaydı
İnşallahKendimden biliyorum olmayınca ne istersen yap yine de hiçbir şey çıkmıyor. Kimyasala dönmezse bence var
İki gün sonra tekrarlıcam sakince beklicem yaniAy kuzum ya inşallah çok mutlu olursun. Sakince bekle şimdi inşallah hayırlı sonuç alırsın
Kız bu bariz çizgiii maşallahErken gebelik ve ovülasyon testi yaptım üşenmedim gittim aldım
Gitme canım kalabilirsinizYa kahverengi lekelenmem oldu şimdi. O kadar muallak bi durum hiç sevmiyorum şunuYarın adet mi olurum acaba daha da yeni takıldım size hemen gitmek istemiyorum. Gerçi adetim yarın başlarsa yeni batım yine ekime denk gelir. Tarihi günceller devam ederiz. Bırakmayacağım sizi benden kurtulamayacaksınız
Bat ne zamandı belki tutunma kanamasıdırYa kahverengi lekelenmem oldu şimdi. O kadar muallak bi durum hiç sevmiyorum şunuYarın adet mi olurum acaba daha da yeni takıldım size hemen gitmek istemiyorum. Gerçi adetim yarın başlarsa yeni batım yine ekime denk gelir. Tarihi günceller devam ederiz. Bırakmayacağım sizi benden kurtulamayacaksınız
İnşallah benimledir gerçektenKız bu bariz çizgiii maşallahayyy hadi inşallah bebeğin seninledir