- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 36
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #1.001
Hatta bizim bi grup daha var orası kalıcı grup hemde çok aktif oraya götüreyim seniYa kahverengi lekelenmem oldu şimdi. O kadar muallak bi durum hiç sevmiyorum şunuYarın adet mi olurum acaba daha da yeni takıldım size hemen gitmek istemiyorum. Gerçi adetim yarın başlarsa yeni batım yine ekime denk gelir. Tarihi günceller devam ederiz. Bırakmayacağım sizi benden kurtulamayacaksınız
İnşallah canım benim. Öncekinde de lekelenmem oldu ama ilişkiden 2 hafta sonra falandı. 8. Günde lekelenme olur mu böyle bilmiyorum. Çok belirsiz bi durum heyecan stres başladı yineGitme canım kalabilirsinizAma bebişli olup devam etsek daha güzel
Ay süpersin kuzum hangi grup götür beni de. Şöyle iki muhabbet edip kafa dağıtırızHatta bizim bi grup daha var orası kalıcı grup hemde çok aktif oraya götüreyim seniburda herkes hamile çıkınca kapatıp gidecem dükkanı
O gölgeyi bende görüyorum canım
İnşallah vardır teşekkür ederimO gölgeyi bende görüyorum canım
İnşallah canım rabbim hayırlısını nasip etsinİnşallah vardır teşekkür ederim
Kuzum kürtajı ilk gün sayarsam yarın olması gerekiyormuş bugün duydum ilk gün sayıldığını. İnternete hep 30-40 gün arası adet görülür deyince ben de yarın adeti beklemiyordum açıkçası biraz erken oldu. Tam 25. Gün aslında gününde geliyor. Tutunma olması için de biraz erken şüpheli ilişkiden sonra 8. Gün bugün. Kesin regl oluyorum benceBat ne zamandı belki tutunma kanamasıdır
Kız tam seni götürecektim baktım sen ortadasın zıhahahhaAy süpersin kuzum hangi grup götür beni de. Şöyle iki muhabbet edip kafa dağıtırız
Acaba öbürgün test mi yapsan senİnşallah canım benim. Öncekinde de lekelenmem oldu ama ilişkiden 2 hafta sonra falandı. 8. Günde lekelenme olur mu böyle bilmiyorum. Çok belirsiz bi durum heyecan stres başladı yineAdet görürsem de rahatlayacağım zaten doktorlar kürtajdan sonra bir adet beklemeyi öneriyor. Hemen hesapladım yarın reglim başlarsa 22 ekim bat olacak. Yine bu grupta olacağım. Zaman da bekle ki geçsin şimdi
Hoşgeldin canımMerhaba beni de ekleyebilirmisiniz listeye 6 Ekim bat
Sökülmezse test yaparsınKuzum kürtajı ilk gün sayarsam yarın olması gerekiyormuş bugün duydum ilk gün sayıldığını. İnternete hep 30-40 gün arası adet görülür deyince ben de yarın adeti beklemiyordum açıkçası biraz erken oldu. Tam 25. Gün aslında gününde geliyor. Tutunma olması için de biraz erken şüpheli ilişkiden sonra 8. Gün bugün. Kesin regl oluyorum benceHesapladım yeni bat 22 ekim. Reglim tam başlasın haber vereyim güncelleriz tarihimi
İnşallah Aşılama Yaptım Bekliyorum Dua Edin BanadaHoşgeldin canımuğur getirsin bu ay
Ben rastgele her başlığa yazıyorum canım ya ne denk gelirse. Orada baya eski tanışıklar var bi kankalık dönüyor hoşuma gidiyor arada okuyorumKız tam seni götürecektim baktım sen ortadasın zıhahahhacanımkızlar topiği ne götürecektim
Acaba öbürgün test mi yapsan sen5-6. Gün içinde lekelenme oluyor diye biliyorum ama
Ay başlamazsa hiç durmam valla testlere bayılıyorum. Kendimin olmasa da herkesin testine de burnumu sokarım zaten illa yorum yapıcamSökülmezse test yaparsın
Ben de 3 Ekim dün çok sağ kaşığı ve belim ağrıdı ama bilemiyorum 9 gün vardı test yaptm tabii negatif çıktı insallah hepimizin yüzleri gulerKızlar belirtileri olan varmı bat 5 ekim 9 gün var daha sadece hafif kasık ve bel ağrım var günler geçmiyor sanki