Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sanırım regl olucam ya folik asit aldım belki gelcek ay umut olur herkes çok faydalı demiş aldım kullanıp hamile kalan var mı faydasını gören?

Sanırım regl olucam ya folik asit aldım belki gelcek ay umut olur herkes çok faydalı demiş aldım kullanıp hamile kalan var mı faydasını gören?
Folik asit bebeğin beyin gelişimi ve olası hamilelikte tutunma ihtimalini artırıyor diye biliyorum. O yüzden hamile kalmadan önce kullanmaya başlanmalı ve hamileliktede kullanılıyor. Yanlışsa düzeltin

Folik asit bebeğin beyin gelişimi ve olası hamilelikte tutunma ihtimalini artırıyor diye biliyorum. O yüzden hamile kalmadan önce kullanmaya başlanmalı ve hamileliktede kullanılıyor. Yanlışsa düzeltin
Tamam o zaman gelsin başlayayım hemen günde 1 kullanıyoruz dimi saat farkederek mi?

Tamam canım zaten inostol senin için diğerlerini bende alayım d3 bende kullanıyorum magnezyum bebek olunca başlarım diyordum ama alayım en iyisi
Bekleme aşko kullanmak lazım rezervin dolu olması gerekiyor sürekli hemen başla yarın bakayım bu arada senin testi gördüm bana şüpheli geldi bana atarmısın birkaç çekip

çok üzüldüm canım geçmiş olsun inşallah kurtulur o illetten ve sana da bebeğinede sevgi ve şevkatle bakar, benim ve eminim buradaki herkesinde duası sen ve annen üzerinedir

İleri hareket için hangisini kullanıyorsunuz
Shot olanı fotolardan seçebilirsiniz kesinlikle keçiboynuzu özü arısütü kabak çekirdeği(bu çok öenemli asla atlama acaip önemli) kırmızı pancar polen propolis bak bunların hepsinden bulursan çok güzel sabah kullanmaya başlıyor akşama kadar aralıklı doz doz alıyor isterse sabah akşam hepsini birden de alabilir bir zararı yok ama en kötüsü bir kaç tanesini bile olsa yapmalı ve en önemlisi sigara kullanıyorsa direk bırakmalı benem eşim içmez ama içen barsa bilginiz olsun direk sıkıntı

folik asit hamile kalmak için değil bebeğin omur iliğinin kapanması ve bazı hastalıkların önüne geçmek için alınıyor ben kullanıyorum 2 haftadı zaten hamile kalmadan önce başlamak en doğrusu 3 ay öncesinden

Sen teste devam et kuzum çünkü her testte aynı noktadan şüphelenmem normal olamaz dimi ama eğer varsa artacaktır sabahları ilk idrar İle dene çok iyi dediğim gibi varsa da yeni başlıyor herşey gibi bu haftaya dikkat et heralde bata 8_9 gün var senin test yeni yükseliyor gibi

Çok sağol valla kafayı yiyeceğim az kaldı 2 gün sonra tekrarlayayım bir daha daha 7 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…