- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #1.041
Evet çok iyi marka bunun diğer ürünlerimize eşime söyledik oda kullanıyor eğer gebe kalırsam avuç avuç yiyin herşeyi yazarım ama sadece bu değil detaylı yazarım heran ne yapıyorum ne ediyorum gibi yani şimdilik olumlu herşey test çok belirgin değil ama az önce yine yaptım yine çıktı buz gibi beyaz olan test renk vermeye başladı dua et güzle olsun ve adım adım yaptığım şeyler yaramış olsun bilmiyorum bunca stresin içinde tutarsa şaştım kaldım vallaBen de bundan yiyorum yorumları da güzeldi
İnşallah tutmuştur seninledir onca stresinize ilaç gibi gelir inşallahEvet çok iyi marka bunun diğer ürünlerimize eşime söyledik oda kullanıyor eğer gebe kalırsam avuç avuç yiyin herşeyi yazarım ama sadece bu değil detaylı yazarım heran ne yapıyorum ne ediyorum gibi yani şimdilik olumlu herşey test çok belirgin değil ama az önce yine yaptım yine çıktı buz gibi beyaz olan test renk vermeye başladı dua et güzle olsun ve adım adım yaptığım şeyler yaramış olsun bilmiyorum bunca stresin içinde tutarsa şaştım kaldım valla
Amin cümlemize iyi gelen bebişler olsunİnşallah tutmuştur seninledir onca stresinize ilaç gibi gelir inşallah
Ayy yarın sabah çıkar inşallahHayır ya çatlıcam meraktan
Ay ben bile merak ettim kan sonuçları normalde 2 saatte çıkmaz mı
Ayy yarın sabah çıkar inşallah
İnşallah test yapmadım ama bı an gidip kan testi versem çıkar mı acaba diye düşündüm sonra acı gerçekle yuzlesemedim ya yoksa diye belki vardır diye dua ediyorumBen de 3 Ekim dün çok sağ kaşığı ve belim ağrıdı ama bilemiyorum 9 gün vardı test yaptm tabii negatif çıktı insallah hepimizin yüzleri guler
Yaaa şimdi anladım inşallah hemen çıkarYa normalde öyle ama benim olduğum ilçedeki hastane entegre hastanesi olduğu için en yakın ilçeye gönderiyolar belki gittiği ilçede yoğunluk varsa yarına kalmıştır
Canım rica etsem resim olarak atar mısınBee & you internetten aldım arı sütü folik olarak inostol pudra olan 180 gr
İnşallah canım ya çok epey içindeyimYaaa şimdi anladım inşallah hemen çıkar
Sen iste aşko atarım tabi inostol folik asitim agnus yazan doktorun verdiği.arısütü ve diğerleri ise hem benim hem eşimin kullandıklarıntakviye ve vitaminler bu arada magnezyum çok önemli d3 vitamin çok önemli vitaminler dm de bulursun inostol Amazon’dan istettim arı ürünleri internetten ama hangi site bilmiyorım doktorun yazdığı eczaneden ama Amazon’dan da alabilirsin diyor doktor.bunların dışında kırmızı pancar suyu çok tükettim kendisininden yedim dengeli beslenme zaten diyetteydim halen diyetteyim ama olası gebelik varsa diye ona göre bir diyet uyguluyoruzCanım rica etsem resim olarak atar mısın
Ne kadar çoklarSen iste aşko atarım tabi inostol folik asitim agnus yazan doktorun verdiği.arısütü ve diğerleri ise hem benim hem eşimin kullandıklarıntakviye ve vitaminler bu arada magnezyum çok önemli d3 vitamin çok önemli vitaminler dm de bulursun inostol Amazon’dan istettim arı ürünleri internetten ama hangi site bilmiyorım doktorun yazdığı eczaneden ama Amazon’dan da alabilirsin diyor doktor.bunların dışında kırmızı pancar suyu çok tükettim kendisininden yedim dengeli beslenme zaten diyetteydim halen diyetteyim ama olası gebelik varsa diye ona göre bir diyet uyguluyoruz
Tamam canım zaten inostol senin için diğerlerini bende alayım d3 bende kullanıyorum magnezyum bebek olunca başlarım diyordum ama alayım en iyisiSen iste aşko atarım tabi inostol folik asitim agnus yazan doktorun verdiği.arısütü ve diğerleri ise hem benim hem eşimin kullandıklarıntakviye ve vitaminler bu arada magnezyum çok önemli d3 vitamin çok önemli vitaminler dm de bulursun inostol Amazon’dan istettim arı ürünleri internetten ama hangi site bilmiyorım doktorun yazdığı eczaneden ama Amazon’dan da alabilirsin diyor doktor.bunların dışında kırmızı pancar suyu çok tükettim kendisininden yedim dengeli beslenme zaten diyetteydim halen diyetteyim ama olası gebelik varsa diye ona göre bir diyet uyguluyoruz
Amaaaa hepsi gerekli kimisi eşim içindi ileri hareket birazcık düşüktü ama genel olarak normaldi raporu biz tedbir için kullandı.ben arısütü kullandım vitaminler bebek istiyorsan mecbur çünkü gebelik şansını artıran şeyler bunlar sağlıklı yumurta sağlıklı sperm için diğeri folik asit (inostol) birinizde doktor kullan dedi agnus diye bir tablet bizim bildiğimiz hayır ama burada tablet olarakNe kadar çoklar
İleri hareket için hangisini kullanıyorsunuzAmaaaa hepsi gerekli kimisi eşim içindi ileri hareket birazcık düşüktü ama genel olarak normaldi raporu biz tedbir için kullandı.ben arısütü kullandım vitaminler bebek istiyorsan mecbur çünkü gebelik şansını artıran şeyler bunlar sağlıklı yumurta sağlıklı sperm için diğeri folik asit (inostol) birinizde doktor kullan dedi agnus diye bir tablet bizim bildiğimiz hayır ama burada tablet olarak
Bata daha çok var inşallah bebiştendirYa kızlar benim kasıklarımda doluluk hissi gibi bi his başladı bugün ama doluluk mu desem çekilme mi anlamadım. Bir de arkadaşımın bebeğini kucağımda gezdirdim bi süre ondan sonra bu durum başladı. Bebeği kaldırdım diye mi oldu belirti sayılır mı ya da dünden beri ayaklarım felaket üşüyor ısıtamıyorum ondan mı bilemedim. Sizce ne olabilir?? Bata 10 gün var daha
Çok erken yaptın kuzum dur bakalım daha. Hem eninde sonunda olacak. Geleceği zamanı kendi seçiyor bebişlerAman sende bizim gibi kafayı yemedeadet olup yinede inatla test yapanız biz inşallah canım bi dahaki grubumuz anneler olsun ( benim test bugün yine negatif nasıl olacaksa )
Ya arkadaşın bebeği de biraz ağır onu hoplatırken tutunmaya uğraşan bi bebiş varsa ona zarar vermiş miyimdir diye de korku saldıBata daha çok var inşallah bebiştendir
Yok canım benim öyle bi durum olmuyorYa arkadaşın bebeği de biraz ağır onu hoplatırken tutunmaya uğraşan bi bebiş varsa ona zarar vermiş miyimdir diye de korku saldısıyırmalara hoşbuldum.
Bildiğine inanmak istemeyenlerden oldum kasıklarımda öyle bi gariplik olunca.Yok canım benim öyle bi durum olmuyorTutunan bebek tutunur normal hayatına devam et. Zaten adetine 10 gün varmış daha. Senin döllenmiş yumurtan daha rahme bile inmemiştir