Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya kahverengi lekelenmem oldu şimdi. O kadar muallak bi durum hiç sevmiyorum şunu 😑 Yarın adet mi olurum acaba daha da yeni takıldım size hemen gitmek istemiyorum. Gerçi adetim yarın başlarsa yeni batım yine ekime denk gelir. Tarihi günceller devam ederiz. Bırakmayacağım sizi benden kurtulamayacaksınız 🤣🤣
Hatta bizim bi grup daha var orası kalıcı grup hemde çok aktif oraya götüreyim seni😍 burda herkes hamile çıkınca kapatıp gidecem dükkanı 🤣🤣🤣

Gitme canım kalabilirsiniz 😍 Ama bebişli olup devam etsek daha güzel 🙏😍
İnşallah canım benim. Öncekinde de lekelenmem oldu ama ilişkiden 2 hafta sonra falandı. 8. Günde lekelenme olur mu böyle bilmiyorum. Çok belirsiz bi durum heyecan stres başladı yine🤣 Adet görürsem de rahatlayacağım zaten doktorlar kürtajdan sonra bir adet beklemeyi öneriyor. Hemen hesapladım yarın reglim başlarsa 22 ekim bat olacak. Yine bu grupta olacağım. Zaman da bekle ki geçsin şimdi 🤣

Bat ne zamandı belki tutunma kanamasıdır
Kuzum kürtajı ilk gün sayarsam yarın olması gerekiyormuş bugün duydum ilk gün sayıldığını. İnternete hep 30-40 gün arası adet görülür deyince ben de yarın adeti beklemiyordum açıkçası biraz erken oldu. Tam 25. Gün aslında gününde geliyor. Tutunma olması için de biraz erken şüpheli ilişkiden sonra 8. Gün bugün. Kesin regl oluyorum bence ☺️ Hesapladım yeni bat 22 ekim. Reglim tam başlasın haber vereyim güncelleriz tarihimi 😇

İnşallah canım benim. Öncekinde de lekelenmem oldu ama ilişkiden 2 hafta sonra falandı. 8. Günde lekelenme olur mu böyle bilmiyorum. Çok belirsiz bi durum heyecan stres başladı yine🤣 Adet görürsem de rahatlayacağım zaten doktorlar kürtajdan sonra bir adet beklemeyi öneriyor. Hemen hesapladım yarın reglim başlarsa 22 ekim bat olacak. Yine bu grupta olacağım. Zaman da bekle ki geçsin şimdi 🤣
Acaba öbürgün test mi yapsan sen 🤗 5-6. Gün içinde lekelenme oluyor diye biliyorum ama 🤷🏻‍♀️

Kuzum kürtajı ilk gün sayarsam yarın olması gerekiyormuş bugün duydum ilk gün sayıldığını. İnternete hep 30-40 gün arası adet görülür deyince ben de yarın adeti beklemiyordum açıkçası biraz erken oldu. Tam 25. Gün aslında gününde geliyor. Tutunma olması için de biraz erken şüpheli ilişkiden sonra 8. Gün bugün. Kesin regl oluyorum bence ☺️ Hesapladım yeni bat 22 ekim. Reglim tam başlasın haber vereyim güncelleriz tarihimi 😇
Sökülmezse test yaparsın

Kızlar geçen ay adetten 1 gün önce korunmasız oldu adetim az geldi normalinden miktar olarak kendimde değişiklik hissediyorum akıntı filan var iki gün önce de test yaptım ama bilemedim şimdi tekrar test yaptım adetim biteli 4 gün oldu testi atıyım da bi bakın 🙈
20220926_151029.jpg

Kız tam seni götürecektim baktım sen ortadasın zıhahahha🤣🤣🤣🤣 canımkızlar topiği ne götürecektim 🙈🙈
Ben rastgele her başlığa yazıyorum canım ya ne denk gelirse. Orada baya eski tanışıklar var bi kankalık dönüyor hoşuma gidiyor arada okuyorum 🤣 Bizim Mart anneleri grubundan bikaç arkadaş yazıyor orada ben de onları takip ederken buldum başlığı. Beni her yerde görebilirsin belli olmaz nereden çıkacağım 🤣🤣🤣

Acaba öbürgün test mi yapsan sen 🤗 5-6. Gün içinde lekelenme oluyor diye biliyorum ama 🤷🏻‍♀️
Sökülmezse test yaparsın
Ay başlamazsa hiç durmam valla testlere bayılıyorum. Kendimin olmasa da herkesin testine de burnumu sokarım zaten illa yorum yapıcam 🤣 Ama erken adet oldum diye de üzüldüm şöyle bir heyecan yaşasaydım azıcık diyorum. Beklediğimden erken başladı. Neyse bi yandan da olsun bitsin de sıfırdan denemeye başlayayım diyorum. Haber vereceğim size de😍

X