Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa 😍😍😍 2 gğn sonra testş tekrarla şimdi kan için gitme çok düşük çıkabilir canım 😍😍 bende bugğn kan verdim sonuç bekliyorum 😍😍😍
Hiç ümidim yoktu yemin olsun dalga geçiyordum testle sen bi renk değiştirdin şuan dünyam değişti Allah razı olsun nasıl mutlu oldum anlatamam 🥰 Yok önce net çizgi göreyim sonra kan ağlayarak dönmek istemiyorum 🤭 inşallah güzel çıkar sonuçların 💙

Hiç ümidim yoktu yemin olsun dalga geçiyordum testle sen bi renk değiştirdin şuan dünyam değişti Allah razı olsun nasıl mutlu oldum anlatamam 🥰 Yok önce net çizgi göreyim sonra kan ağlayarak dönmek istemiyorum 🤭 inşallah güzel çıkar sonuçların 💙
İnşallah canım bende 3 gün bekledim işte hatta te ozaman sipariş versiğim erken gebelik testi bugğn geldi onuda yaptım 😍😂😂😂😂 inşallah yüksek çıkar ya

Eklentiler

• EC804EF2-92E6-446D-B6C9-DEF98032BA65.jpeg
    EC804EF2-92E6-446D-B6C9-DEF98032BA65.jpeg
    102,2 KB · Görüntüleme: 38
Senin testini gördüm canım maşallah ama benim test bat 5 varken daha kesin çıkmaz mıydı
Bence çizgin belirgin canım normal 5 gün kala. Ama iğne kullanıyorum demişsin sanırım onlar da bi miktar yükseltiyor diye duymuştum. İnşallah koyulaşır. Çok heyecanlandım senin adına ☺️🙏🏻

Bence çizgin belirgin canım normal 5 gün kala. Ama iğne kullanıyorum demişsin sanırım onlar da bi miktar yükseltiyor diye duymuştum. İnşallah koyulaşır. Çok heyecanlandım senin adına ☺️🙏🏻
İnşallah koyulaşır dua edin 🥹 iğnenin etkisi 2 hafta sonra gidiyormuş 13 eylülde vuruldum çatlatma iğnesini

İnşallah koyulaşır dua edin 🥹 iğnenin etkisi 2 hafta sonra gidiyormuş 13 eylülde vuruldum çatlatma iğnesini
Anladım kuzum. Ama senin çizgin de çok ince değil. Çok net belli oluyor. Ben güzel haber alacaksın gibi hissediyorum☺️ Ay biz napacağız böyle kıpır kıpırız sürekli. Zaman eskiden ne çabuk geçermiş şimdi geçmiyor☺️

X