- 6 Eylül 2022
- 2.016
- 2.626
- 29
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
Hiç ümidim yoktu yemin olsun dalga geçiyordum testle sen bi renk değiştirdin şuan dünyam değişti Allah razı olsun nasıl mutlu oldum anlatamamYaaa2 gğn sonra testş tekrarla şimdi kan için gitme çok düşük çıkabilir canım bende bugğn kan verdim sonuç bekliyorum
Ayy sende de var bişilerKaset olan ovülasyon testi pembe kapaklı olan erken gebelik testi
Hadi cnm gözün aydın inşallahErken gebelik ve ovülasyon testi yaptım üşenmedim gittim aldım
İnşallah canım bende 3 gün bekledim işte hatta te ozaman sipariş versiğim erken gebelik testi bugğn geldi onuda yaptımHiç ümidim yoktu yemin olsun dalga geçiyordum testle sen bi renk değiştirdin şuan dünyam değişti Allah razı olsun nasıl mutlu oldum anlatamamYok önce net çizgi göreyim sonra kan ağlayarak dönmek istemiyorum inşallah güzel çıkar sonuçların
Yalancı çizgi olabilir mi bu testler yapar mı böyleAyy sende de var bişiler2 gğn bekle kuzum hemen kana gitme düşük çıkar
Batıniz ne zmandiHiç ümidim yoktu yemin olsun dalga geçiyordum testle sen bi renk değiştirdin şuan dünyam değişti Allah razı olsun nasıl mutlu oldum anlatamamYok önce net çizgi göreyim sonra kan ağlayarak dönmek istemiyorum inşallah güzel çıkar sonuçların
Testin hangi marka canımYalancı çizgi olabilir mi bu testler yapar mı böyle
Kız dereyi görmeden paçayı sıvamıcam bu sefer çizgi bile değil çizgimsi varlık bat günü bir daha yaparım olmazsa kısmet değilmişHadi cnm gözün aydın inşallah
ComfortTestin hangi marka canım
6 gün var dahaBatıniz ne zmandi
İnşallah çizgi zaten ben yükseldim büyüyorum diyorİnşallah canım bende 3 gün bekledim işte hatta te ozaman sipariş versiğim erken gebelik testi bugğn geldi onuda yaptıminşallah yüksek çıkar ya
Onda yalancı çizgi olmuyo kuzum bak bende bugün yaptım olanı gösteriyo yukarıdaydı istersen atarımComfort
Ay inşallah yaİnşallah çizgi zaten ben yükseldim büyüyorum diyor
Senin testini gördüm canım maşallah ama benim test bat 5 varken daha kesin çıkmaz mıydıOnda yalancı çizgi olmuyo kuzum bak bende bugün yaptım olanı gösteriyo yukarıdaydı istersen atarım
Bence çizgin belirgin canım normal 5 gün kala. Ama iğne kullanıyorum demişsin sanırım onlar da bi miktar yükseltiyor diye duymuştum. İnşallah koyulaşır. Çok heyecanlandım senin adınaSenin testini gördüm canım maşallah ama benim test bat 5 varken daha kesin çıkmaz mıydı
İnşallah koyulaşır dua edinBence çizgin belirgin canım normal 5 gün kala. Ama iğne kullanıyorum demişsin sanırım onlar da bi miktar yükseltiyor diye duymuştum. İnşallah koyulaşır. Çok heyecanlandım senin adına
Anladım kuzum. Ama senin çizgin de çok ince değil. Çok net belli oluyor. Ben güzel haber alacaksın gibi hissediyorumİnşallah koyulaşır dua ediniğnenin etkisi 2 hafta sonra gidiyormuş 13 eylülde vuruldum çatlatma iğnesini
Geç döllenme olduysa aldığın sonuç normal canımSenin testini gördüm canım maşallah ama benim test bat 5 varken daha kesin çıkmaz mıydı
Bekliyoruz sonucuuuuAy inşallah yaçok heyecanlıyım şu sonuç çıksaydı iyiydi
Ağzından bal damlıyo vallaa inşallahAnladım kuzum. Ama senin çizgin de çok ince değil. Çok net belli oluyor. Ben güzel haber alacaksın gibi hissediyorumAy biz napacağız böyle kıpır kıpırız sürekli. Zaman eskiden ne çabuk geçermiş şimdi geçmiyor