Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa 2 gğn sonra testş tekrarla şimdi kan için gitme çok düşük çıkabilir canım bende bugğn kan verdim sonuç bekliyorum
Hiç ümidim yoktu yemin olsun dalga geçiyordum testle sen bi renk değiştirdin şuan dünyam değişti Allah razı olsun nasıl mutlu oldum anlatamam Yok önce net çizgi göreyim sonra kan ağlayarak dönmek istemiyorum inşallah güzel çıkar sonuçların

İnşallah canım bende 3 gün bekledim işte hatta te ozaman sipariş versiğim erken gebelik testi bugğn geldi onuda yaptım inşallah yüksek çıkar ya

Eklentiler

• EC804EF2-92E6-446D-B6C9-DEF98032BA65.jpeg
    102,2 KB · Görüntüleme: 38
Senin testini gördüm canım maşallah ama benim test bat 5 varken daha kesin çıkmaz mıydı
Bence çizgin belirgin canım normal 5 gün kala. Ama iğne kullanıyorum demişsin sanırım onlar da bi miktar yükseltiyor diye duymuştum. İnşallah koyulaşır. Çok heyecanlandım senin adına

Bence çizgin belirgin canım normal 5 gün kala. Ama iğne kullanıyorum demişsin sanırım onlar da bi miktar yükseltiyor diye duymuştum. İnşallah koyulaşır. Çok heyecanlandım senin adına
İnşallah koyulaşır dua edin iğnenin etkisi 2 hafta sonra gidiyormuş 13 eylülde vuruldum çatlatma iğnesini

İnşallah koyulaşır dua edin iğnenin etkisi 2 hafta sonra gidiyormuş 13 eylülde vuruldum çatlatma iğnesini
Anladım kuzum. Ama senin çizgin de çok ince değil. Çok net belli oluyor. Ben güzel haber alacaksın gibi hissediyorum Ay biz napacağız böyle kıpır kıpırız sürekli. Zaman eskiden ne çabuk geçermiş şimdi geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…