- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 34
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #7.421
Kismete yapmıyoruz çalışıyoruz biz deseydinAyyy beni etiketle emi
kız zaten dr diyo ki nasıl bu kadar erken bildiniz olamazson adet tarihin ne diyo 3 Ekim dedim olamaz 3 Eylüldür o diyor benden iyi biliyor Ya çünkü
Hadi inşallah bende haftaya gidicem çok heyecanliyim inşallah duyarız o güçlü kalpleriniO zaman benimde duyar haftaya çünkü hep alttan muayene ediyor
Hahahahaha aklıma gelse derdimKismete yapmıyoruz çalışıyoruz biz deseydin
Hangi gün gidiyorsun canım ben 10 kasımda gidiyorumHadi inşallah bende haftaya gidicem çok heyecanliyim inşallah duyarız o güçlü kalplerini
AminnnHadi inşallah bende haftaya gidicem çok heyecanliyim inşallah duyarız o güçlü kalplerini
Ben 7 kasımda gidecem bir aksilik olmazsaHangi gün gidiyorsun canım ben 10 kasımda gidiyorum
Wuuu maşallah sana dedim kalbini ferah tut kendine hep mesaj ver bebeğim benimle deKizlar iki kati artmis cok sukur 360 geldi ikinci betaallah razi olsun duaniz iyi dilekleriniz icin insallah sag salim goruruzde
Hadi bakalım güzel haberlerle gelBen 7 kasımda gidecem bir aksilik olmazsa
Ayyy inşallah bebişko yaaa saldım amaan olmuyo pik testler bitsin bari dedim bu çıktı
Hiç mi çıkmıyor o zman sende hayıt tohumu ilacı kullansana canımAyyy inşallah bebişko yaaa saldım amaan olmuyo pik testler bitsin bari dedim bu çıktı
Valla ayni gun ahahaWuuu maşallah sana dedim kalbini ferah tut kendine hep mesaj ver bebeğim benimle dekız birlikte doğuracaz
Bence piktir bu
Aynı fikirdeyim pik değil yumurtlamada değil ama bir yada bir kaç gün var gibi t C den daha kırmızı olursa ozaman pik olur aynı olursa yumurtalama olur yanılıyoruz bazen heyecan yapıyoruz sonra test zamanı üzülüyoruz ama şu Ovulasyon testlerini iyi okumayı bilirsek herşey kolay olacak bu arkadaşımız bence kırmızı pancar incir booolca su yürüme yapsın bak nasıl büyüyor fırlıyor bu yumurta ama biraz yüklensin bu yumurtaya eğer ipi bırakırsa buradan çatlar oda işe yaramaz ama şuan beslerse bu yumurtayı oooh mis gibi yumurta bu arada havuçtan uzak dursun
Aynı fikirdeyim pik değil yumurtlamada değil ama bir yada bir kaç gün var gibi t C den daha kırmızı olursa ozaman pik olur aynı olursa yumurtalama olur yanılıyoruz bazen heyecan yapıyoruz sonra test zamanı üzülüyoruz ama şu Ovulasyon testlerini iyi okumayı bilirsek herşey kolay olacak bu arkadaşımız bence kırmızı pancar incir booolca su yürüme yapsın bak nasıl büyüyor fırlıyor bu yumurta ama biraz yüklensin bu yumurtaya eğer ipi bırakırsa buradan çatlar oda işe yaramaz ama şuan beslerse bu yumurtayı oooh mis gibi yumurta bu arada havuçtan uzak dursun
Kuru incir yesem aynı olur mu?Aynı fikirdeyim pik değil yumurtlamada değil ama bir yada bir kaç gün var gibi t C den daha kırmızı olursa ozaman pik olur aynı olursa yumurtalama olur yanılıyoruz bazen heyecan yapıyoruz sonra test zamanı üzülüyoruz ama şu Ovulasyon testlerini iyi okumayı bilirsek herşey kolay olacak bu arkadaşımız bence kırmızı pancar incir booolca su yürüme yapsın bak nasıl büyüyor fırlıyor bu yumurta ama biraz yüklensin bu yumurtaya eğer ipi bırakırsa buradan çatlar oda işe yaramaz ama şuan beslerse bu yumurtayı oooh mis gibi yumurta bu arada havuçtan uzak dursun
gideyim alayım bari pancardestinesiaa canımm bak arkadaş ne diyor bende böyle yapmıştım valla kırmızı pancar falan yemiştim kuru incir ve çörekotu bal tarçın
Bol yürüyüş bol su Akdeniz tarzı beslenme ve kafaya takmama sonra pik oluyorAynı fikirdeyim pik değil yumurtlamada değil ama bir yada bir kaç gün var gibi t C den daha kırmızı olursa ozaman pik olur aynı olursa yumurtalama olur yanılıyoruz bazen heyecan yapıyoruz sonra test zamanı üzülüyoruz ama şu Ovulasyon testlerini iyi okumayı bilirsek herşey kolay olacak bu arkadaşımız bence kırmızı pancar incir booolca su yürüme yapsın bak nasıl büyüyor fırlıyor bu yumurta ama biraz yüklensin bu yumurtaya eğer ipi bırakırsa buradan çatlar oda işe yaramaz ama şuan beslerse bu yumurtayı oooh mis gibi yumurta bu arada havuçtan uzak dursun