-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #7.401
Yavrum seni nerden aradılar kadın dogumdan mı yok sa saglık ocagından mıKızlar dr aradı evet gebelik var ama değeri çok düşük bişey diyemem gibisinden konuşmuş ayın 10 unda çağırıyor gidip bakacaz. Değer de söylememiş Ya ben anlamıyorum gerçekten zaten aldığınız kanın üstünden 6 gün geçmiş bide şimdi bakmamılılar değere o zaman küçük olduğunu bende biliyorumM merve_eymen Medusaa00 T TASUU ve diğer güzeller
Şimdiki değerle kıyaslaması için benden bugün kan almalılardı. Yaa 6 günde kaç katına çıkmıştır haftaya gelsin bakalım demiş zaten ne kadar umursuzlar yaaaOna göre mi değerlendirdi yoksa şimdi olması gereken değerleri kıyasladı acaba 6 gün de neler olur çok sacma daha önce doktora gitme ihtimalin var mı haftaya bir git 5 haftalık olunca kese görünüyor
Hadi bakalım yaptığınız bebiş OlsunCumartesi mesai başlar inşallah ama toca kahveyi bırak yoksa bebe meme yok diyortakmış iki fincan kahve e dedim bire düştüm sıfırla diyor
Ben şükürler Olsun eminim testle takip ettiğim için daha sabah yaptım çubuğu daldırır daldırmaz çift çizgi oldu daha ne desin bu bebeM mucizeOldu canım sen içini ferah tut, Rabbim neylerse güzel eylersen bakma doktorlara her şeyi söylüyorlar
Canm ben yurt dışındayım ya burda sistem böyle işliyormuş kadın doğum doktoru aradıYavrum seni nerden aradılar kadın dogumdan mı yok sa saglık ocagından mı
Ne bicim is o ya ne bekliyolar kan verince yuzbin deger cikmasini mi biz burda 5 ustu gorunce ooo bebe geldi diyoruz.Kızlar dr aradı evet gebelik var ama değeri çok düşük bişey diyemem gibisinden konuşmuş ayın 10 unda çağırıyor gidip bakacaz. Değer de söylememiş Ya ben anlamıyorum gerçekten zaten aldığınız kanın üstünden 6 gün geçmiş bide şimdi bakmamılılar değere o zaman küçük olduğunu bende biliyorumM merve_eymen Medusaa00 T TASUU ve diğer güzeller
Hadi ya o zaman mecbur beklicen kuzum yaCanm ben yurt dışındayım ya burda sistem böyle işliyormuş kadın doğum doktoru aradı
Bende düşük olduğunu biliyorum eminin 5-50 arasıdır belkiNe bicim is o ya ne bekliyolar kan verince yuzbin deger cikmasini mi biz burda 5 ustu gorunce ooo bebe geldi diyoruz.
Beklemek….. neyse yapacak bişey yok el mecburHadi ya o zaman mecbur beklicen kuzum yagidince direk kalp atısını duyucaksın güzel bisey olsun
Aslında stresim bu sisteme birazda yada alışmalıyım mecbur hala aklım Türkiye’deki sistemde
Şimdiki değerle kıyaslaması için benden bugün kan almalılardı. Yaa 6 günde kaç katına çıkmıştır haftaya gelsin bakalım demiş zaten ne kadar umursuzlar yaaa
Hevesimizden günümüzü bile bekleyemiyoruz bizAAslında umutsuz değilde umursamazlar bizim gibi ince ce candan düşünmüyorlar umurları değil
6 7 haftada duyuluyor galiba kız bende bilmiyorum ki yarın ilk kez gitcem bende inşallah kese görürüz diye dua ediyoz bizdeBeklemek….. neyse yapacak bişey yok el mecburamin canım haftaya 6. Haftam duyabiliriim değil mi
Haydaaaa işte bunu bir bilselerHevesimizden günümüzü bile bekleyemiyoruz biz
Ben 6. Haftada duymuştum duyulur yani ama alttan ultrasonla duyuluyor diye biliyorumBeklemek….. neyse yapacak bişey yok el mecburamin canım haftaya 6. Haftam duyabiliriim değil mi
Ayyy beni etiketle emi6 7 haftada duyuluyor galiba kız bende bilmiyorum ki yarın ilk kez gitcem bende inşallah kese görürüz diye dua ediyoz bizde
kız zaten dr diyo ki nasıl bu kadar erken bildiniz olamazHaydaaaa işte bunu bir bilseler
O zaman benimde duyar haftaya çünkü hep alttan muayene ediyorBen 6. Haftada duymuştum duyulur yani ama alttan ultrasonla duyuluyor diye biliyorum