Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
973 cıkmıs benimde ben seninki cok daha iyi sende git doktoa bence sıra alll
Çok heyecanlı bir yandan gideyim diyorum bir yandan da ben daha önce boş gebelik geçirdiğim o yüzden gittiğimde bebek var desin istiyorum korkuyorum yani o yüzden dayanabildigimiz kadar ertelemeye çalışıyorum

Çok heyecanlı bir yandan gideyim diyorum bir yandan da ben daha önce boş gebelik geçirdiğim o yüzden gittiğimde bebek var desin istiyorum korkuyorum yani o yüzden dayanabildigimiz kadar ertelemeye çalışıyorum
Belki bisey baslatır canım niye öyle diyorsun bos gebelik geciridgini söylersin belki önlem alınabiliyordur

Belki bisey baslatır canım niye öyle diyorsun bos gebelik geciridgini söylersin belki önlem alınabiliyordur
Yok canım ona etki edemez kese var herşey görünüyordu sadece içinde bebek oluşmadı kürtaj oldum 10 haftalık olana kadar beklemistik çok kötüydü o his. Neyse Bu sefer herşey güzel olacak beIki p.tesi giderim doktora hem 5 haftalık olacak 5+1 o zaman daha net olur diye düşündüm ama sende gittiğinde ya da erken gidersen haber ver

Ederim tabi ama korkma bu sefer hersey güzel olcak

Hahah sonuc gelince yaz mutlaka
Kızlar dr aradı evet gebelik var ama değeri çok düşük bişey diyemem gibisinden konuşmuş ayın 10 unda çağırıyor gidip bakacaz. Değer de söylememiş Ya ben anlamıyorum gerçekten zaten aldığınız kanın üstünden 6 gün geçmiş bide şimdi bakmamılılar değere o zaman küçük olduğunu bende biliyorum M merve_eymen Medusaa00 T TASUU ve diğer güzeller

Ona göre mi değerlendirdi yoksa şimdi olması gereken değerleri kıyasladı acaba 6 gün de neler olur çok sacma daha önce doktora gitme ihtimalin var mı haftaya bir git 5 haftalık olunca kese görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…