- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 34
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #7.381
Çok heyecanlı bir yandan gideyim diyorum bir yandan da ben daha önce boş gebelik geçirdiğim o yüzden gittiğimde bebek var desin istiyorum korkuyorum yani o yüzden dayanabildigimiz kadar ertelemeye çalışıyorum973 cıkmıs benimde ben seninki cok daha iyi sende git doktoa bence sıra alll
Neredeyse aynı ayyy seninle birlikte doğururuz artık973 cıkmıs benimde ben seninki cok daha iyi sende git doktoa bence sıra alll
Belki bisey baslatır canım niye öyle diyorsun bos gebelik geciridgini söylersin belki önlem alınabiliyordurÇok heyecanlı bir yandan gideyim diyorum bir yandan da ben daha önce boş gebelik geçirdiğim o yüzden gittiğimde bebek var desin istiyorum korkuyorum yani o yüzden dayanabildigimiz kadar ertelemeye çalışıyorum
Vallla öyle görünüyorNeredeyse aynı ayyy seninle birlikte doğururuz artık
Yok canım ona etki edemez kese var herşey görünüyordu sadece içinde bebek oluşmadı kürtaj oldum 10 haftalık olana kadar beklemistik çok kötüydü o his. Neyse Bu sefer herşey güzel olacak beIki p.tesi giderim doktora hem 5 haftalık olacak 5+1 o zaman daha net olur diye düşündüm ama sende gittiğinde ya da erken gidersen haber verBelki bisey baslatır canım niye öyle diyorsun bos gebelik geciridgini söylersin belki önlem alınabiliyordur
Ederim tabi ama korkma bu sefer hersey güzel olcakYok canım ona etki edemez kese var herşey görünüyordu sadece içinde bebek oluşmadı kürtaj oldum 10 haftalık olana kadar beklemistik çok kötüydü o his. Neyse Bu sefer herşey güzel olacak beIki p.tesi giderim doktora hem 5 haftalık olacak 5+1 o zaman daha net olur diye düşündüm ama sende gittiğinde ya da erken gidersen haber ver
Teşekkür ederim canım amin insallahhhhEderim tabi ama korkma bu sefer hersey güzel olcak
Duamız seninle kuzumİkinci betayi verdim bu sabah hanimlar dua edin benim icin lutfen saglikli artsin
Allah razi olsuuunDuamız seninle kuzum
Ben bilsem yurt dışındayım ya ben e nabız falan da yok ki girip bakayımAllah razi olsuuunnerde verdin ki kani ? Niye ozellikle ariyolar
Hee onu bilmiyodum tabi yurt disinda isler burdaki gibi ilerlemiyo dimi daha gec bakiyolar her seyeBen bilsem yurt dışındayım ya ben e nabız falan da yok ki girip bakayım
Amin canım saol
Evet Ya halbuki ben çok sabırsız bir insanımHee onu bilmiyodum tabi yurt disinda isler burdaki gibi ilerlemiyo dimi daha gec bakiyolar her seye
Hahah sonuc gelince yaz mutlakaEvet Ya halbuki ben çok sabırsız bir insanım
Kızlar dr aradı evet gebelik var ama değeri çok düşük bişey diyemem gibisinden konuşmuş ayın 10 unda çağırıyor gidip bakacaz. Değer de söylememiş Ya ben anlamıyorum gerçekten zaten aldığınız kanın üstünden 6 gün geçmiş bide şimdi bakmamılılar değere o zaman küçük olduğunu bende biliyorumHahah sonuc gelince yaz mutlaka
Ona göre mi değerlendirdi yoksa şimdi olması gereken değerleri kıyasladı acaba 6 gün de neler olur çok sacma daha önce doktora gitme ihtimalin var mı haftaya bir git 5 haftalık olunca kese görünüyorKızlar dr aradı evet gebelik var ama değeri çok düşük bişey diyemem gibisinden konuşmuş ayın 10 unda çağırıyor gidip bakacaz. Değer de söylememiş Ya ben anlamıyorum gerçekten zaten aldığınız kanın üstünden 6 gün geçmiş bide şimdi bakmamılılar değere o zaman küçük olduğunu bende biliyorumM merve_eymen Medusaa00 T TASUU ve diğer güzeller
Cumartesi mesai başlar inşallah ama toca kahveyi bırak yoksa bebe meme yok diyorAmin canım saolsende durumlar nasıl regl bitmesine ne kadar kaldı