Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar dr aradı evet gebelik var ama değeri çok düşük bişey diyemem gibisinden konuşmuş ayın 10 unda çağırıyor gidip bakacaz. Değer de söylememiş Ya ben anlamıyorum gerçekten zaten aldığınız kanın üstünden 6 gün geçmiş bide şimdi bakmamılılar değere o zaman küçük olduğunu bende biliyorum😠😠 M merve_eymen Medusaa00 Medusaa00 T TASUU ve diğer güzeller
Yavrum seni nerden aradılar kadın dogumdan mı yok sa saglık ocagından mı

Ona göre mi değerlendirdi yoksa şimdi olması gereken değerleri kıyasladı acaba 6 gün de neler olur çok sacma daha önce doktora gitme ihtimalin var mı haftaya bir git 5 haftalık olunca kese görünüyor
Şimdiki değerle kıyaslaması için benden bugün kan almalılardı. Yaa 6 günde kaç katına çıkmıştır haftaya gelsin bakalım demiş zaten ne kadar umursuzlar yaaa

Kızlar dr aradı evet gebelik var ama değeri çok düşük bişey diyemem gibisinden konuşmuş ayın 10 unda çağırıyor gidip bakacaz. Değer de söylememiş Ya ben anlamıyorum gerçekten zaten aldığınız kanın üstünden 6 gün geçmiş bide şimdi bakmamılılar değere o zaman küçük olduğunu bende biliyorum😠😠 M merve_eymen Medusaa00 Medusaa00 T TASUU ve diğer güzeller
Ne bicim is o ya ne bekliyolar kan verince yuzbin deger cikmasini mi biz burda 5 ustu gorunce ooo bebe geldi diyoruz.

Ne bicim is o ya ne bekliyolar kan verince yuzbin deger cikmasini mi biz burda 5 ustu gorunce ooo bebe geldi diyoruz.
Bende düşük olduğunu biliyorum eminin 5-50 arasıdır belki 🤔 fazlası vardır inan bak sana atayım kan verdiğim gün çıkan testi anlayan var mı böyle değerden acaba

Eklentiler

• 5395E3E5-A3BF-4730-8559-605085B7AC1D.jpeg
    5395E3E5-A3BF-4730-8559-605085B7AC1D.jpeg
    157,5 KB · Görüntüleme: 29
  • 9B46EFDF-D25D-485F-9B33-9712664F201B.jpeg
    9B46EFDF-D25D-485F-9B33-9712664F201B.jpeg
    120 KB · Görüntüleme: 32
M mucizeOldu canım stres olma, her şey yolundadır, keyfini çıkar hamilelik uzun bir sürec🤰🤰🤰🤰
Aslında stresim bu sisteme birazda yada alışmalıyım mecbur hala aklım Türkiye’deki sistemde 🤦🏻‍♀️ Yani bilirsin eğer bi yerde kan versen hemen sağlıkl ocağı falan haberi olur orası da çağırır yani bi takip içinde oluyorlar güzel bişey bence ama burda ha hcg var mı tamam git gebesin

6 7 haftada duyuluyor galiba kız bende bilmiyorum ki yarın ilk kez gitcem bende inşallah kese görürüz diye dua ediyoz bizde 😂😂😂😂
Ayyy beni etiketle emi 😅🙏
Haydaaaa işte bunu bir bilseler🤣
kız zaten dr diyo ki nasıl bu kadar erken bildiniz olamaz 🤣🤣 son adet tarihin ne diyo 3 Ekim dedim olamaz 3 Eylüldür o diyor 🤦🏻‍♀️🤣🤣🤣 benden iyi biliyor Ya çünkü 🤣🤣

X