- 24 Ağustos 2022
- 4.090
- 12.087
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #7.441
Valla öyle amaan dedim artık olmuyosa olmasın yumurtlama diye sonra bi baktım geliyorBol yürüyüş bol su Akdeniz tarzı beslenme ve kafaya takmama sonra pik oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla öyle amaan dedim artık olmuyosa olmasın yumurtlama diye sonra bi baktım geliyorBol yürüyüş bol su Akdeniz tarzı beslenme ve kafaya takmama sonra pik oluyor
Ye tabi bende yedim günde 2 tane incir valla çörek otum tümdü çekilmiş bulamadım evde öyle vardı göz kararı koydum ama yerken çiğnedim biraz acı tadı tadı bar ama mecbur öyle yaptımKuru incir yesem aynı olur mu?
gideyim alayım bari pancar çörekotunu nasıl yedin bebeğim?
Koşarak gidiyorum eve gidim yiyim de büyüsün tosunum bana lazım o yımırtaYe tabi bende yedim günde 2 tane incir valla çörek otum tümdü çekilmiş bulamadım evde öyle vardı göz kararı koydum ama yerken çiğnedim biraz acı tadı tadı bar ama mecbur öyle yaptım
Demiyoruz öyle amannnn biz elimizden geleni önce yapalım gerisi Rabbimden bak folik asit ve magnezyum kullanıyor musunValla öyle amaan dedim artık olmuyosa olmasın yumurtlama diye sonra bi baktım geliyor
Ayyy evet kızzz bebiş olacak oKoşarak gidiyorum eve gidim yiyim de büyüsün tosunum bana lazım o yımırta
Evet evet ama bıraktım 3-4 gündür. Tekrar içim bari folik asit omega3 quenzim10Demiyoruz öyle amannnn biz elimizden geleni önce yapalım gerisi Rabbimden bak folik asit ve magnezyum kullanıyor musun
Hep öyle olur zaten benm geçen ay pik olmuştu ama degerlendiremedk tabi bakalm nasip bu ayValla öyle amaan dedim artık olmuyosa olmasın yumurtlama diye sonra bi baktım geliyor
Anaaaaa ne demek bıraktım terlikle kovalarım seni ha iç canım şifa olsun yumurta olsun bebiş olsunEvet evet ama bıraktım 3-4 gündür. Tekrar içim bari folik asit omega3 quenzim10
Herşey kısmet dilerim bu ay Olur canımHep öyle olur zaten benm geçen ay pik olmuştu ama degerlendiremedk tabi bakalm nasip bu ay
Aynen hersey kısmet inşallah herkese hayırlısını versin AllahHerşey kısmet dilerim bu ay Olur canım
tamam tamam devam ediyorumm aldım silahlarımı kuşanıp gelicem yanına hamile olarakAnaaaaa ne demek bıraktım terlikle kovalarım seni ha iç canım şifa olsun yumurta olsun bebiş olsun
Valla bende ekim başında adet olduğumda önce üzüldüm sonra hemen toparlandım ne almam ne yapmam gerekiyorsa hepsini yaptım. Şükürler olsun Rabbimde ol dedi ve oldu peki jel düşünüyor musun kullanmayıtamam tamam devam ediyorumm aldım silahlarımı kuşanıp gelicem yanına hamile olarak
Masalllah yaaaa darısı bize bende aşılamadan çıktım duanıza talibimKızlarrr Güzel annelerim ve adaylarım Ekim ayımızı tam 25 tane Hamiş İle Tamamladık hamiş olanlarımıza sağlıkla tutunsun ilerlesin Ve diğer güzelllerim e de enn kısa zamanda Kasım ayında bebişlerinin Olduğu haberlerini almaya niyet ediyorum
Pheebs T TASUU destinesiaa M melek076 Elif_edanur_61_61 S sevgicik0149
D Daisy0000 iyilikperisi92 LeucotheaThemis M merve_eymen D Deniizzzz just_smile _Umutlu_Pozitif_ Ginnys Mavi070707 V Versiya fnd_50 N Nur s ve diğer canlar
Masalllah yaaaa darısı bize bende aşılamadan çıktım duanıza talibim
Eveet kullanıcam bebeğim. Duruyo öyle. İşe yarar inşallahValla bende ekim başında adet olduğumda önce üzüldüm sonra hemen toparlandım ne almam ne yapmam gerekiyorsa hepsini yaptım. Şükürler olsun Rabbimde ol dedi ve oldu peki jel düşünüyor musun kullanmayı
Aayıpsınnnn senı ınuturmuyummmmm gğzel anne adayımız gğzel annemızAyyy hadi bebiş Olsun canımm beni etiketle emi
Olur canım neden olmasın hergün 5-6 tane ye bol su yürüyüşKuru incir yesem aynı olur mu?
gideyim alayım bari pancar çörekotunu nasıl yedin bebeğim?
Yarar yarar sen testlerini bize at olur mu birlikte takip ederizEveet kullanıcam bebeğim. Duruyo öyle. İşe yarar inşallah
Aynısını bende en kısa zamanda sana diyeceğimAayıpsınnnn senı ınuturmuyummmmm gğzel anne adayımız gğzel annemız