Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuru incir yesem aynı olur mu?

gideyim alayım bari pancar😂😂 çörekotunu nasıl yedin bebeğim?
Ye tabi bende yedim günde 2 tane incir valla çörek otum tümdü çekilmiş bulamadım evde öyle vardı göz kararı koydum ama yerken çiğnedim 😣 biraz acı tadı tadı bar ama mecbur öyle yaptım ☺️

😂😂😂 tamam tamam devam ediyorumm aldım silahlarımı kuşanıp gelicem yanına hamile olarak😂😂
Valla bende ekim başında adet olduğumda önce üzüldüm sonra hemen toparlandım ne almam ne yapmam gerekiyorsa hepsini yaptım. Şükürler olsun Rabbimde ol dedi ve oldu 🍀🙏 peki jel düşünüyor musun kullanmayı

Kızlarrr Güzel annelerim ve adaylarım 😇 Ekim ayımızı tam 25 tane Hamiş🤰🏻 İle Tamamladık 🫶🏻🫶🏻❤️🍀🙏 hamiş olanlarımıza sağlıkla tutunsun ilerlesin 🍀🙏❤️ Ve diğer güzelllerim e de enn kısa zamanda Kasım ayında bebişlerinin Olduğu haberlerini almaya niyet ediyorum 🙏😍🍀❤️🫶🏻
Pheebs Pheebs T TASUU destinesiaa destinesiaa M melek076 Elif_edanur_61_61 Elif_edanur_61_61 S sevgicik0149
D Daisy0000 iyilikperisi92 iyilikperisi92 LeucotheaThemis LeucotheaThemis M merve_eymen D Deniizzzz just_smile just_smile _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Ginnys Ginnys Mavi070707 Mavi070707 V Versiya fnd_50 fnd_50 N Nur s ve diğer canlar 🍀😍🙏
Masalllah yaaaa darısı bize bende aşılamadan çıktım duanıza talibim

X