- 24 Ağustos 2022
- 4.090
- 12.087
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #7.461
Atarım yavruşummYarar yarar sen testlerini bize at olur mu birlikte takip ederiz
Sende iyi ki varsın canımAtarım yavruşummay iyiki varsınız yaa
Ay inssss ua senınn nasıl geçiyo gittin mi doktoraAynısını bende en kısa zamanda sana diyeceğim
Şükür iyiyim canım bulantım olup geçiyor öyle gidicem ayın 10 undaAy inssss ua senınn nasıl geçiyo gittin mi doktora
Hadi bakalım sağlıkla kavusssss ins bu zamanlar da geçecek ayŞükür iyiyim canım bulantım olup geçiyor öyle gidicem ayın 10 unda
Aminn canım darısı sanaHadi bakalım sağlıkla kavusssss ins bu zamanlar da geçecek ay
Aminnnn insss 2 hafta sonra canım :))Aminn canım darısı sanapeki şimdi ben bilmediğimden soruyorum aşılama oldu Ya kaç gün sonra test yapabilirsin
Ayyyy inşallah inşallah canım benim ya bol gebeli bir ay olur inşallahKızlarrr Güzel annelerim ve adaylarımEkim ayımızı tam 25 tane Hamiş İle Tamamladık hamiş olanlarımıza sağlıkla tutunsun ilerlesin Ve diğer güzelllerim e de enn kısa zamanda Kasım ayında bebişlerinin Olduğu haberlerini almaya niyet ediyorum
@Pheebs @TASUUdestinesiaa @melek076 Elif_edanur_61_61 @sevgicik0149
@Daisy0000iyilikperisi92 @LeucotheaThemis @merve_eymen @Deniizzzz @just_smile @000umutlu000 @Ginnys @Mavi070707 @berona fnd_50 @Nur s ve diğer canlar
Ay hadi çift çizgi görecezAminnnn insss 2 hafta sonra canım :))
İns bakalım vallla insAy hadi çift çizgi görecez
Amin İnşaAllah rabbim cümlemize sağlıkla kucaklamayi nasip etsin ve tüm bekleyenlerin kucağını doldursunKızlarrr Güzel annelerim ve adaylarımEkim ayımızı tam 25 tane Hamiş İle Tamamladık hamiş olanlarımıza sağlıkla tutunsun ilerlesin Ve diğer güzelllerim e de enn kısa zamanda Kasım ayında bebişlerinin Olduğu haberlerini almaya niyet ediyorum
@Pheebs @TASUUdestinesiaa @melek076 Elif_edanur_61_61 @sevgicik0149
@Daisy0000iyilikperisi92 @LeucotheaThemis @merve_eymen @Deniizzzz @just_smile @000umutlu000 @Ginnys @Mavi070707 @berona fnd_50 @Nur s ve diğer canlar
Amin amin çok aminAyyyy inşallah inşallah canım benim ya bol gebeli bir ay olur inşallah
Amin canım amin sen nasılsın nasıl gidiyorAmin İnşaAllah rabbim cümlemize sağlıkla kucaklamayi nasip etsin ve tüm bekleyenlerin kucağını doldursun
Ben kuru incir yedim canım faydası oldu sanırım baya. Tavsiye ederimKuru incir yesem aynı olur mu?
gideyim alayım bari pancarçörekotunu nasıl yedin bebeğim?
Bence bekle ve başka yerde kan ver gebe gibi görünüyorsun kaç tane test yaptın. Testlerin hepsi de yanlış olamaz. Çok su içip mi yapıyosun testleri. Bir arkadaşım çok su içtikten sonra yapınca çift çizgş görmüştü ama gebe değildiKızlar acil bi baka bilir misiniz bana anlamadığım bir olay yaşıyorum adetim gecikti salı günü sabah kaset test yaptım silik çizgi gördüm ertesi gün tekrar yağıyım dedim sabah her ikiside 5-6 dakika içinde çıktı biraz bekleyeyim dedim haftaya kadar koyulaşır diye tekrar test yapmak için akşam midem bulandı karnım agrıdı acile gittim doktor sonucun <2 yani ikiden küçük dedi gebe değilsin dedi testleri atıyorum bunlar bir gün arayla yapıldı sabah ya napmalıyım adete yakın böyle silik çıkan vardı hormonal bir durum mu acaba testlerin sağ tarafındaki sarılık sonradan suda damlattım kuruma çizgisi mi diye o yüzden öyle oldu ilk normaldi
Anlayamadım ki testler silik ama ikiside var gibi Yok sabah uyanıp ilk az olan idrarımla yaptım ikiside aynı marka test ikiside sabah ilk idrarla yapıldı ama dün gece negatif dediler ya bu döngü çok kötü bişiBence bekle ve başka yerde kan ver gebe gibi görünüyorsun kaç tane test yaptın. Testlerin hepsi de yanlış olamaz. Çok su içip mi yapıyosun testleri. Bir arkadaşım çok su içtikten sonra yapınca çift çizgş görmüştü ama gebe değildi
Bence hamile olabilirsin. Bekle bakalım adet olana kadar moralini bozmaAnlayamadım ki testler silik ama ikiside var gibi Yok sabah uyanıp ilk az olan idrarımla yaptım ikiside aynı marka test ikiside sabah ilk idrarla yapıldı ama dün gece negatif dediler ya bu döngü çok kötü bişi
Hamdolsun iyi gidiyor sadece bebek biraz aşağıda ama sağlıklı şükürler olsun ki kasıklarda sancım devam ediyor onun dışında iyiyim sen nasılsın bakem senin nasıl gidiyor birde ben doymuyorum ya benim gibi olan var mı 2 ayda 4 kilo aldım istemsizceAmin canım amin sen nasılsın nasıl gidiyor
Canım burda var gibi kaç günün var. Bide 2 düşük olabilir ama ben 1.20 den yükselen hamile olanı da gördüm burda okuduk hatta sen kalbini ferah tut ama hangi marka testin canımKızlar acil bi baka bilir misiniz bana anlamadığım bir olay yaşıyorum adetim gecikti salı günü sabah kaset test yaptım silik çizgi gördüm ertesi gün tekrar yağıyım dedim sabah her ikiside 5-6 dakika içinde çıktı biraz bekleyeyim dedim haftaya kadar koyulaşır diye tekrar test yapmak için akşam midem bulandı karnım agrıdı acile gittim doktor sonucun <2 yani ikiden küçük dedi gebe değilsin dedi testleri atıyorum bunlar bir gün arayla yapıldı sabah ya napmalıyım adete yakın böyle silik çıkan vardı hormonal bir durum mu acaba testlerin sağ tarafındaki sarılık sonradan suda damlattım kuruma çizgisi mi diye o yüzden öyle oldu ilk normaldi