- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 36
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #7.361
Dedi Ya kuzumMasallahhhhhh yavrum. Suan gördümmmm teyzelerine merhaba demiş valla
Ee tam bayram olur kaldırma çocuğu sonra oturtamazsinTeşekkür ederim suan nasıl dogrurum acıkcası bilemiyorum bayrama denk geliyor erken aldırırsam cocugu sezeryanlabakalım nasip
Kız ne o tarih nasıl oluyor ne görünüyor ben anlamadım de heleDedi Ya kuzumcanısı sende şu tarihten yapsana sende de gözüksün bebeğimin doğacağı tarih falan filan adına tıkla hesap detaylarından yap sende de gözüksün
Kuzum bat mi kaldı biliyorsunAh ben o mesajını görseydim keşke kaydederdim bat ne zman sen söyle yinede bu gruba yazaym seni
Kız bak ben ve hamiş olan arkadaşlar yazdığı zaman altta yazı gözüküyor yeşil mavi kırmızı yazıKız ne o tarih nasıl oluyor ne görünüyor ben anlamadım de hele
Biliyorum geciktim sen de tarihi bilmiyorum ya kaydetmek için eski olsun problem yokKuzum bat mi kaldı biliyorsunyeni bat bile geldi yani nerdeyse yakında bildirecem ne var ne yok İnshaAllah hayırlısı
Bendede cıkıyor o nasıl oluyor anlamadım kendi kendine nerden bildi de hesapladı acaba anlamadım bende onu hep cıkıyor dogru hemde nasıl oluyorDedi Ya kuzumcanısı sende şu tarihten yapsana sende de gözüksün bebeğimin doğacağı tarih falan filan adına tıkla hesap detaylarından yap sende de gözüksün
Canım bende bugun saglık ocagına kan verdim cıkmadı zaten cıkmaz saglım ocagına kan verince ertesi gün sonuçlarını görüyorsun yarını beklıcez :)Bu sabah sağlık ocağında kan verdim e manızda çıkmadı neden çıkmıyor anlamadım öğlenden beri 40 defa girdim
Tühhh bugün gün boşuna sabırsızca bekledim desene hadi hayırlısıCanım bende bugun saglık ocagına kan verdim cıkmadı zaten cıkmaz saglım ocagına kan verince ertesi gün sonuçlarını görüyorsun yarını beklıcez :)
Maalesef olsun sabaha ne kaldı kiTühhh bugün gün boşuna sabırsızca bekledim desene hadi hayırlısı
Aynen öyleMaalesef olsun sabaha ne kaldı ki
Persembe gitcem aldım sıraAynen öylekadın doğum doktoruna ne zaman gitmeyi planlıyorsun
Peki canım olur benim bat 8 Ekim filan diBiliyorum geciktim sen de tarihi bilmiyorum ya kaydetmek için eski olsun problem yok
Ben daha almadım eğer senin kese görünürse hemen bende randevu alırım takipteyimPersembe gitcem aldım sırabakalım ne dicek görebilicek mi bisey bilmem erken diye
Şans getirsin diye kızPeki canım olur benim bat 8 Ekim filan di
Sorma ya görünmezse üzülürüm sonıc hala cıkmadı benım sende durum me cıktı kanBen daha almadım eğer senin kese görünürse hemen bende randevu alırım takipteyim
Sorma ya görünmezse üzülürüm sonıc hala cıkmadı benım sende durum me cıktı kan
Masallah yavrum cok güzel cıkmıs ben hala bekliyorum sende bence bi sıra al kadın dogumdan
973 cıkmıs benimde ben seninki cok daha iyi sende git doktoa bence sıra alll