Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence 27 sinde olmuş gibi canım

Kızlarrr sağlık ocağında kan vermiş ancak sonuçları hala e nabızda görünmeyenler için bir haberim var

Sabahtan beri enabiz tahlil bölümüne bakıyordum normalde bütün tahlil sonuçları orada oluyor biliyorsunuz.

Ama boşuna bekliyormuşum saatlerdir! Azönce keşfettim kiiii sonuçlar çıkmış ancak o bölümde yer almıyor. Hemen yolunu anlatıyorum

Enabiz>hastane ziyaretlerim>doktor randevusu>ayrıntıları görüntüle>hastane ziyareti detayı>tetkikler

Bu adımları takip ederek sağlık ocağı kan sonuçlarınızı görebilirsiniz. Bende bu şekilde sonuçlar görünüyor umarım birilerinin işine yarar beklemek çok yorucu

Kız bileydim buraya yazdırdım kendimi

Ayy İnshaAllah gebelik haberini alabilsemde direk hamiş koysan ismimin yanına
Ah ben o mesajını görseydim keşke kaydederdim bat ne zman sen söyle yinede bu gruba yazaym seni
Kasık ağrım regli periyodu geçince bitti. Sizinde böyle mi ara ara batıyor kasıklarıma bir şey o kadar.
Benimde 2 gündür çokk hafif kasık sancım olup geçiyor

Benim oğlumda 2 gün öncesi doğum olmuştu ama o tarih 40 hafta tam gösteriyor 38 ile 42 hafta arası doğması beklenir sezeryan değilse bekleyeceksin. Yani 5temmuz 17 temmuz arası gibi düşün
Teşekkür ederim suan nasıl dogrurum acıkcası bilemiyorum bayrama denk geliyor erken aldırırsam cocugu sezeryanla bakalım nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…