Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar size birşey danisicam benimle batı aynı olup gebe olanlar dün iki kez benden akıntı geldi bildiğin sanki tekrar yumurtluyonus gibi oldu aynı yumurta akı gibiacaba neyden kaynaklaniyo enfeksiyondan mi yoksa yerleşiyor diye mi

Gebelikte akinti çoğalması çok normal kuzum benimde şuan akıntım oluyo devam yani

Canım sen anneler grubuna geçtin mi gel gidelim
Yok daha gecmedim yavrum sen bana yer yap orda yarin kan vermeye gidicem bide carsamba gunu sonra 10 kasimda cagirdi doktorum bi netlessin dis gebelik falan olmadigi saglikli mi degil mi ogreneyim sonra gelirim

Evet canım bazen rahat davranmak düşünmemek gerekiyor bu yüzden buraya hiç girmedim ovulasyon takip etmedim ilişkide keza aynı şekil gün belirlemedim takvim uygulamasına yanlislikla basınca baktimki o yumurtlama günleri vs hepsi bitmis bende gireyim dedim siteye olduysa artık kısmet bu yüzden baya geç cevap vermiş oldum

M mucizeOldu hayırdır bacım bizleri sıfırlamadan nereye kaçıyorsun
Benim sabah adetim başladı. Beni artık yıldızlayabilirsin. Kasımda aşk başkadır diyoruzzz
Medusaa00 canım hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla gelsin bebişin

Kızlar ben sizce 27sinde yumurtlamışmıyıım

Eklentiler

• 56BC2B98-A284-4469-8768-54DF605FC411.jpeg
    130,9 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…