- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 34
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #7.181
Doktorun kese boyutuna göre ne dedi peki geç döllenme olduysa 10 güne ufakta olsa görür içini ferah tutkızlar benim de bugün de kese gözüktü betam 2000 lerde ama bebeği görmedi burda sorun var mı yoksa olabilen bir durum mu( batım 26 eylül
Ahh sağ ol canım valla çok halsizim biraz yorsam kendimi kaşıklarım ağrıyor 1 kasımı bekliyorum bir daha test yapayım köyü çıkarsa kan veririm sonra da doktora kontrole giderim diye düşünüyorum ama ara ara konuşuyorum yüzümü güldürüyor inşallah sağlıklı bir hamilelik olur daha önce boş gebelik geçirdiğim için biraz endişeleniyorum ama rabbim en hayırlısını bilir... sen nasılsınM merve_eymen sen nasılsın, durumlar nasıl, bebiş nasıl?
Ben regliye 2 gün varken yaptım çıkmadı. Regli günümde yaptım testi o zaman çok silik çıkmıştı. Erken gebelik testiyle yaptım.BAT Ekim sonu olanlar hala regl olmamış ve test yapmayı bekleyen var mı ?
Canım biz dış gebelik olduğunu nasıl anlarız belirtisi ne acabaAynen kuzucum ve stressız gecıyor gunlerın cunku zaten ogrendıgınde yuksek ogrenıyorsun. Boylece aman kımyasal mı olacak aman dıs gebelık mı olacak derdın olmuyor
Ben dediğim gibi sabahtan beri temizlik yapıyorumAhh sağ ol canım valla çok halsizim biraz yorsam kendimi kaşıklarım ağrıyor 1 kasımı bekliyorum bir daha test yapayım köyü çıkarsa kan veririm sonra da doktora kontrole giderim diye düşünüyorum ama ara ara konuşuyorum yüzümü güldürüyor inşallah sağlıklı bir hamilelik olur daha önce boş gebelik geçirdiğim için biraz endişeleniyorum ama rabbim en hayırlısını bilir... sen nasılsın
canım aslında 4 hafta 5 günlük biraz baktım erken de olabilir gerçekten hiç yorum yapmadı kese boyutuna beni huzursuz eden kesenin yanında kanama alanı var minik de olsa yarım doz iğne yapıldıDoktorun kese boyutuna göre ne dedi peki geç döllenme olduysa 10 güne ufakta olsa görür içini ferah tut
Bianda çok yükselip değerin sonra düşmesiymis okuduklarıma göre kuzumCanım biz dış gebelik olduğunu nasıl anlarız belirtisi ne acaba
Ahh sağ ol canım valla çok halsizim biraz yorsam kendimi kaşıklarım ağrıyor 1 kasımı bekliyorum bir daha test yapayım köyü çıkarsa kan veririm sonra da doktora kontrole giderim diye düşünüyorum ama ara ara konuşuyorum yüzümü güldürüyor inşallah sağlıklı bir hamilelik olur daha önce boş gebelik geçirdiğim için biraz endişeleniyorum ama rabbim en hayırlısını bilir... sen nasılsın
Hee anladım kimyasala benziyorBianda çok yükselip değerin sonra düşmesiymis okuduklarıma göre kuzum
Allah yardımcın olsun valla.. benimde oğlumda öyle olmuştu pencereye gelince göreceğim akıntı içi çizgi halinde kan vardı yerleşme olmuş demişti doktor. Bakalım inşallah güzel sonuçta gelir senden daha da mutlu oluruzBen dediğim gibi sabahtan beri temizlik yapıyorumçok yoruldum ve daha 2 çeşit tatlı yapacağım onun dışında dün öğlende test yaptım bişey çıkmadı sonra akıntı içinde çizgi çizgi iki sefer kan gördüm. Ama ne gelen var ne giden, geçen ayda böyle az az kahve kırmızı akıntı şeklinde 2 günde başlamıştı adetim ama bu sefer o iki seferden başka görmedim. Sivilcem de çıkmadı. Bakalım beklemedeyimmm
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bir daha ne zaman gideceksin doktoracanım aslında 4 hafta 5 günlük biraz baktım erken de olabilir gerçekten hiç yorum yapmadı kese boyutuna beni huzursuz eden kesenin yanında kanama alanı var minik de olsa yarım doz iğne yapıldı
Bilgisayar ekran süsledim duvar kağıdı yaptım bilgisayara bebek geliyor diye patik ve çubuğu koydum işten geldi dedim bilgisayar ekran kırıldıKorkulu munası diyecem bende onu düşünüyorum belki fikir olur?
Canim dis gebelik oldugunu anlamak icin surekli beta takibi ve ultrason tanisi gerek. 3 ay once gecirdim basta degerim guzel artti lekelenmem basladi beta dususe gecti kimyasal dediler lekelenmem kesilmeyince tekrar kan verdim firlamisti beta tekrar ve ultrasonda gorduk. Malesef ilk belirtilerinden biri uzun suren lekelenme yerlesme kanamasi saniyosun ama degil malesef kiCanım biz dış gebelik olduğunu nasıl anlarız belirtisi ne acaba
Canım 4 gün sürdü ama normal adetimden çok çok azdıDevamı geldi mi yani canım
Yaa.. en kısa zamanda Rabbim bebiş haberini almayı nasip etsinCanım 4 gün sürdü ama normal adetimden çok çok azdı
Amin inşallah haftaya gel dedi :) ama kanamam artmaz ise 7. haftayı beklemeye karar verdim burdan yabancı ülkelerde yaşayan arkadaşlar yazdı 8. haftaya kadar dr bile görmüyorlarmış :)Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bir daha ne zaman gideceksin doktora
Canim dis gebelik oldugunu anlamak icin surekli beta takibi ve ultrason tanisi gerek. 3 ay once gecirdim basta degerim guzel artti lekelenmem basladi beta dususe gecti kimyasal dediler lekelenmem kesilmeyince tekrar kan verdim firlamisti beta tekrar ve ultrasonda gorduk. Malesef ilk belirtilerinden biri uzun suren lekelenme yerlesme kanamasi saniyosun ama degil malesef ki
cabım betan ne kadara kadsr çıkmıştı bir dr kanaman nasıldıCanim dis gebelik oldugunu anlamak icin surekli beta takibi ve ultrason tanisi gerek. 3 ay once gecirdim basta degerim guzel artti lekelenmem basladi beta dususe gecti kimyasal dediler lekelenmem kesilmeyince tekrar kan verdim firlamisti beta tekrar ve ultrasonda gorduk. Malesef ilk belirtilerinden biri uzun suren lekelenme yerlesme kanamasi saniyosun ama degil malesef ki
Amin ecmain hayırlı uğurlu olsun canım benim çok sevindimAllahımmm sana şükürler olsunnnn117.6 geldi değerimizzz . Maaşallah subhanallah. Rabbimmmm sen beni böyle mutlu ettin isteyen bekleyen tüm kadınları mutlu et hepımıze anneliği tattır yarabbimmmmm
Teşekkür ederim cnm verdiğin bilgi için. Çok geçmiş olsun. Umarım sağlıklı gebelik olur bebeğine Bi an evvel kavuşursunCanim dis gebelik oldugunu anlamak icin surekli beta takibi ve ultrason tanisi gerek. 3 ay once gecirdim basta degerim guzel artti lekelenmem basladi beta dususe gecti kimyasal dediler lekelenmem kesilmeyince tekrar kan verdim firlamisti beta tekrar ve ultrasonda gorduk. Malesef ilk belirtilerinden biri uzun suren lekelenme yerlesme kanamasi saniyosun ama degil malesef ki