- 24 Ağustos 2022
- 4.099
- 12.186
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #7.241
Hay maşallahBen geçtiğimiz ay 20. Gün görmüştüm
Valla yaHay maşallah
Sen gel benimle sağlıklı bebişin Allah’ımın izniyleYok daha gecmedim yavrum sen bana yer yap ordayarin kan vermeye gidicem bide carsamba gunu sonra 10 kasimda cagirdi doktorum bi netlessin dis gebelik falan olmadigi saglikli mi degil mi ogreneyim sonra gelirim
Hayırlı olsun camım sağlıkla ilerlesinKızlar ben bugün test yaptım güzel haberi sizlerle de paylaşmak istedimbenim bat normalde 2 Kasım ama regl dönemimde 3 gün kadar bir değişiklik oldu diye tahmin ediyorum çünkü son aylarda olmam gereken tarihten hep 3 gün önce regl oldum yani benim bat ya 30 Ekim ya da 2 Kasım bilemiyorum.. neyse çok mutluyum tarifsiz duygular içindeyim 5 Kasım beta Hcg için kan tahlili yaptıracağım. İnşallah her şey yolundadır darısı hepinizin başına sizler için dua ediyorum
Tabiii ki ederim Kasımda bebişin seninle Olsun AllahımBebişim ben bir kaç gündür giremedim şimdi gördüm mesajını ay benim anca bitti regl bugün başlıyoruz dua et bizeee
Ay çok teşekkür ederim canım ne yapayım bat 2 Kasım olunca Kasım grubunu kurdum bak iyi ki kurmuşum bana çok uğurlu geldiHayırlı olsun camım sağlıkla ilerlesinsen hemen diğer gruba kaçtın ama benim grup uğurluydu ay şükürler Olsun
Olsun olsun iyi yapmışsın bak seninde totemin tuttuAy çok teşekkür ederim canım ne yapayım bat 2 Kasım olunca Kasım grubunu kurdum bak iyi ki kurmuşum bana çok uğurlu geldibir kaç ay üç gün önceden regl olduğumdan hala emin olamıyorum benim bat tan ay temmuz annesi olacakmışım yaaaa
Vallahi elimde iki kaset test var kan testine kadar ikisini de yaparımOlsun olsun iyi yapmışsın bak seninde totemin tuttuyarın yine tekrar yap bari kan testine gidene kadar
Yap yap benide etiketleVallahi elimde iki kaset test var kan testine kadar ikisini de yaparıminanmak çok önemliymiş bak sen kullanıcı ismini değiştirdin hatta hamile işaretledin kendini ve inandın sonucunu da aldın çok şükür
Aynen öyle canım benimYap yap benide etiketleay evettt Rabbim burdaki ve isteyen herkese de nasip etsin inandım ve tedbirimi alda gerisi Rabbimin Ol demesiydi
Kanamam var acile gebeyim de bakarlarKızlar regli gecikmem 4. Gün bugün. Değerim 44 çıktı. Ben çok merak ediyorum. Yükselip yükselmediğini. Ama aile hekimi gerek yok kan almaya tekrar diyor. Napmalıyım Bi taktik verin. Acilden nasıl ne diyerek baktırabilirim
Kokusu yoksa sıkıntı da yok derler istersen bir doktor telefon aç sor bit çoğu gitmeden yanıtlar ama kokulu alıntı soru. Olur bu arada gebeyken yumurtlamazsın rahimde bebek var diye beynimize sinyal gidiyor ve bu nedenle yumurta üretmiyoruzKızlar size birşey danisicam benimle batı aynı olup gebe olanlar dün iki kez benden akıntı geldi bildiğin sanki tekrar yumurtluyonus gibi oldu aynı yumurta akı gibiacaba neyden kaynaklaniyo enfeksiyondan mi yoksa yerleşiyor diye mi
Ayyy kankiii ödümü patlattınKanamam var acile gebeyim de bakarlar
Cok sukur oyle kotu bi his yok icimdeSen gel benimle sağlıklı bebişin Allah’ımın izniyleşöyle güzel düşünün ay
Benim oğlumda 2 gün öncesi doğum olmuştu ama o tarih 40 hafta tam gösteriyor 38 ile 42 hafta arası doğması beklenir sezeryan değilse bekleyeceksin. Yani 5temmuz 17 temmuz arası gibi düşünİnternet uygulamasında 17 temmuzda dogum görünüyor sizce ne zman olur bilen anlayam var mı bat 30 ekim benim sizce ne zman olur
Aşkı yol çok şükür ben değilim arkadaşta değil de yöntem deniyoruz ondan yazdım ben midem ve uykusuzlukla başım bekada kız 9 ay böyle geçmez umarım düzelirim.uyuyamıyorum da 2 gibi uyuyup 6 da kalkıyorum ama uykudan çatlıyorım ona rağmen inşallah bebek böyle olmaz ne diyim.Ayyy kankiii ödümü patlattınSadece yorumunun başını gördüm noluyooo ya dedim Neyseeee nasılsın sen
Canım 23 ekimde adet oldum silebilirsin benideKızlarr batı geçenler ve bat tarihi olanlar durumlarınız neler valla kusura bakmayın eğer söylediyseniz ve unuttuysam@BurcuYener K keug0 @freejourney @Nutz cans16 @kubuss @deniizzzzz @Hepmutlumutlu @lor-kurabiyesi @Chanandeler Bong
Canim bugun kan verdim daha ama sabah ki testim boyleydi yarin net bisey soyleyebilirimKızlar gunaydın . Once kaset test yapıp sonra beta baktıran ve 200-250 arası cıkan var mı ? Varsa o kaset test elındeyse gorselını atabılır mı?