Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşallah haftaya gel dedi :) ama kanamam artmaz ise 7. haftayı beklemeye karar verdim burdan yabancı ülkelerde yaşayan arkadaşlar yazdı 8. haftaya kadar dr bile görmüyorlarmış :)
Aslında doğru biz türk toplumu olarak doktor seviyoruz ve çok meraklıyız o yüzden her ay kontrole falan gidiyoruz doktorlarda kazanç elde ediyor bir çok ülkede hamilelik boyu 3 ya da 4 kez kontrol oluyor bir sıkıntı yoksa...insallah seninde sorun olmaz ve kanama rahimin yanında demistin artıp artmadığını doktor görebilir anca canım değil mi

Kızlarr batı geçenler ve bat tarihi olanlar durumlarınız neler valla kusura bakmayın eğer söylediyseniz ve unuttuysam 🤗 @BurcuYener @keug03 freejourney freejourney @Nutz @canancan11 @kubuss D deniizzzzz @Hepmutlumutlu @lor-kurabiyesi @Chanandeler Bong
M mucizeOldu ben bu ay hastalandım maalesef 🤷🏼 bebiş haberlerini okuduklarim isimler aklımda kalmamış yoksa hepinizi ayrı ayrı tebrik etmek isterdim ama hepinize maşallah 🧿 diyeyim ve sağlıkla kucağınıza alın inşaallah 🙌 nice anne adaylarının hamile yazılarını okumak dileğiyle 🙌

Bat günüm kızlar inşallah saglıklı gebelik olur 🌸

Eklentiler

• 8CDB26C1-F1C7-4AE9-B912-586CBE7C4A22.jpeg
    8CDB26C1-F1C7-4AE9-B912-586CBE7C4A22.jpeg
    226,8 KB · Görüntüleme: 36
Aslında doğru biz türk toplumu olarak doktor seviyoruz ve çok meraklıyız o yüzden her ay kontrole falan gidiyoruz doktorlarda kazanç elde ediyor bir çok ülkede hamilelik boyu 3 ya da 4 kez kontrol oluyor bir sıkıntı yoksa...insallah seninde sorun olmaz ve kanama rahimin yanında demistin artıp artmadığını doktor görebilir anca canım değil mi
canım dr kanama da görse yapacak bisey yok ben akışına bıraktım sağlıklı bşr bebekse 9 ayda kanasa elime gelecek inşallah 🙏 bebeğin kendi kaderi bu yiyecek ekmeği varsa yanımıza gelecek:) sende kanamayı dert etme :) ama ben hiç hareket etmiyorum mümkün olduğunca yataktayım :) min 15 gün kalp atısına kadar tek yardımcı olan da bu

M mucizeOldu ben bu ay hastalandım maalesef 🤷🏼 bebiş haberlerini okuduklarim isimler aklımda kalmamış yoksa hepinizi ayrı ayrı tebrik etmek isterdim ama hepinize maşallah 🧿 diyeyim ve sağlıkla kucağınıza alın inşaallah 🙌 nice anne adaylarının hamile yazılarını okumak dileğiyle 🙌
Hayırlısı böyleymiş 🤷🏻‍♀️Teşekkür ederim canım 🤗Aminn 🙏🍀 en kısa zamanda Rabbim sanada kolaylıkla nasip etsin 🙏😍🍀

Kızlar regli gecikmem 4. Gün bugün. Değerim 44 çıktı. Ben çok merak ediyorum. Yükselip yükselmediğini. Ama aile hekimi gerek yok kan almaya tekrar diyor. Napmalıyım Bi taktik verin. Acilden nasıl ne diyerek baktırabilirim

canım dr kanama da görse yapacak bisey yok ben akışına bıraktım sağlıklı bşr bebekse 9 ayda kanasa elime gelecek inşallah 🙏 bebeğin kendi kaderi bu yiyecek ekmeği varsa yanımıza gelecek:) sende kanamayı dert etme :) ama ben hiç hareket etmiyorum mümkün olduğunca yataktayım :) min 15 gün kalp atısına kadar tek yardımcı olan da bu
Dinlen bol bol inşallah sağlıkla kucağına alirsin iyi haberlerle

cabım betan ne kadara kadsr çıkmıştı bir dr kanaman nasıldı :KK43: inşallah bu hamileliğin sorunsuz ve musmutlu gecer 🙏❤️🧿
Allah razi olsun insallah 🙏 betam 500e kadar cikti iki defa igne oldum sonra dususe gecti. Gunluk ped dolduruyodu bi gunde 3 tane falan sildikce gelen bi lekelenme kahverengi pembe gibiydi gebeligimi ogrendigimin 2.gunu baslamisti 2 ay boyunca hep lekelenme oldu

X