- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 34
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #7.201
Aslında doğru biz türk toplumu olarak doktor seviyoruz ve çok meraklıyız o yüzden her ay kontrole falan gidiyoruz doktorlarda kazanç elde ediyor bir çok ülkede hamilelik boyu 3 ya da 4 kez kontrol oluyor bir sıkıntı yoksa...insallah seninde sorun olmaz ve kanama rahimin yanında demistin artıp artmadığını doktor görebilir anca canım değil miAmin inşallah haftaya gel dedi :) ama kanamam artmaz ise 7. haftayı beklemeye karar verdim burdan yabancı ülkelerde yaşayan arkadaşlar yazdı 8. haftaya kadar dr bile görmüyorlarmış :)
M mucizeOldu ben bu ay hastalandım maalesefKızlarr batı geçenler ve bat tarihi olanlar durumlarınız neler valla kusura bakmayın eğer söylediyseniz ve unuttuysam@BurcuYener @keug03 freejourney @Nutz @canancan11 @kubuss D deniizzzzz @Hepmutlumutlu @lor-kurabiyesi @Chanandeler Bong
Tebrik ederim canımBat günüm kızlar inşallah saglıklı gebelik olur
Tebrikler canımmBat günüm kızlar inşallah saglıklı gebelik olur
canım dr kanama da görse yapacak bisey yok ben akışına bıraktım sağlıklı bşr bebekse 9 ayda kanasa elime gelecek inşallahAslında doğru biz türk toplumu olarak doktor seviyoruz ve çok meraklıyız o yüzden her ay kontrole falan gidiyoruz doktorlarda kazanç elde ediyor bir çok ülkede hamilelik boyu 3 ya da 4 kez kontrol oluyor bir sıkıntı yoksa...insallah seninde sorun olmaz ve kanama rahimin yanında demistin artıp artmadığını doktor görebilir anca canım değil mi
Hayırlısı böyleymişM mucizeOldu ben bu ay hastalandım maalesefbebiş haberlerini okuduklarim isimler aklımda kalmamış yoksa hepinizi ayrı ayrı tebrik etmek isterdim ama hepinize maşallah diyeyim ve sağlıkla kucağınıza alın inşaallah nice anne adaylarının hamile yazılarını okumak dileğiyle
Maşallah canım sağlıkla ilerlesin inşallahBat günüm kızlar inşallah saglıklı gebelik olur
Maşallah canım sağlıkla ilerlesin inşallahkız ben seni zaten hamiş kaydetmiştim
Maalesef olmadı benim :)Kızlarr batı geçenler ve bat tarihi olanlar durumlarınız neler valla kusura bakmayın eğer söylediyseniz ve unuttuysam@BurcuYener @keug03 freejourney @Nutz @canancan11 @kubuss D deniizzzzz @Hepmutlumutlu @lor-kurabiyesi @Chanandeler Bong
Hayırlı olsun bir bebiş dahaaaaaaaBat günüm kızlar inşallah saglıklı gebelik olur
Dinlen bol bol inşallah sağlıkla kucağına alirsin iyi haberlerlecanım dr kanama da görse yapacak bisey yok ben akışına bıraktım sağlıklı bşr bebekse 9 ayda kanasa elime gelecek inşallahbebeğin kendi kaderi bu yiyecek ekmeği varsa yanımıza gelecek:) sende kanamayı dert etme :) ama ben hiç hareket etmiyorum mümkün olduğunca yataktayım :) min 15 gün kalp atısına kadar tek yardımcı olan da bu
Allah razi olsun insallahcabım betan ne kadara kadsr çıkmıştı bir dr kanaman nasıldıinşallah bu hamileliğin sorunsuz ve musmutlu gecer
Rica ederim sağolasin amiiinTeşekkür ederim cnm verdiğin bilgi için. Çok geçmiş olsun. Umarım sağlıklı gebelik olur bebeğine Bi an evvel kavuşursun
Sat kaç canım söyle bakalımİnternet uygulamasında 17 temmuzda dogum görünüyor sizce ne zman olur bilen anlayam var mı bat 30 ekim benim sizce ne zman olur
Enn kısa zamanda nasip etsin Rabbim sanada canımMaalesef olmadı benim :)
Kızzz seninle doğum tarihlerimiz aynıRica ederim sağolasin amiiin