- 12 Temmuz 2016
- 4.169
- 6.075
- 31
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #7.261
Ha soyle bisey var dis gebelik gecirdigimde testim boyle cikmisti ayni gun kanda 280 civarlarindaydi betaKızlar gunaydın . Once kaset test yapıp sonra beta baktıran ve 200-250 arası cıkan var mı ? Varsa o kaset test elındeyse gorselını atabılır mı?
Merhaba Medical Parkta hangi doktora randevu aldınız acabaSagolun kizlar devlet hastanesiydi burasi simdi medicalparktan randevu aldim gidiyorum bakalim hayirlisi insallah guzel haberler veririm
Ayy yani duan kabul ama eksik dua etmişsinCok sukur oyle kotu bi his yok icimdesadece emin olmak istiyorum 2 defa hayal kirikligi olunca.. Ama bisey fark ettim gecen kasimda esimin dogum gunuydu cok dua ettim hamile oldugumu haber edeyim diye rabbim kabul etti hamileydim ama dusuk oldu sonra temmuzda benim dogum gunumdu yine ayni duayi ettim yine kabul oldu ama dis gebelikmis. Simdi nasipte varsa bebegimi kasimda gorucem temmuzda da kucagima alicam bunu fark edince cok tuhaf oldum her seyin zamani var lafini bi daha cok net anladim. Rabbim iyilikler versin hayatlarimizda
Aynen oyleeeAyy yani duan kabul ama eksik dua etmişsinbu hamileliğin sağlıklı huzurlu Olsun canım her şeyin zamanı var mevlam neyler neylerse güzel eyler
Şükür kız vallaAşkı yol çok şükür ben değilim arkadaşta değil de yöntem deniyoruz ondan yazdım ben midem ve uykusuzlukla başım bekada kız 9 ay böyle geçmez umarım düzelirim.uyuyamıyorum da 2 gibi uyuyup 6 da kalkıyorum ama uykudan çatlıyorım ona rağmen inşallah bebek böyle olmaz ne diyim.
Kasımda bebişin seninle Olsun canımCanım 23 ekimde adet oldum silebilirsin benide
Teşekkür ederimm kuzummCanim bugun kan verdim daha ama sabah ki testim boyleydi yarin net bisey soyleyebilirim
İnşallah canım sende durumlar nasılŞükür kız vallaYaaa inşallah çabuk geçer canım yoksa çok zor
İyiyim ara ara bulantıolup geçiyorİnşallah canım sende durumlar nasıl
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah canımEki Görüntüle 3153864
Az önce yaptım tekrardan ve artık benimle kesin belli yarın sağlık ocağından randevu aldım kan verecem ve akşama eşime söyleyecem ama nasıl yapsam bilemedim fikri olan
Amin insallahhhhhHayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah canım
M mucizeOldu bu sabah tekrar test yaptım bu defa erken gebelik değildi normal kaset test. Saniyeler içinde koyu çift çizgi belirdiAyyy kankiii ödümü patlattınSadece yorumunun başını gördüm noluyooo ya dedim Neyseeee nasılsın sen
Adının olduğu yere git canım hesap detayları var tıkla aşağı doğru in doğacak muhtemel tarih yazıyorM mucizeOldu şu aşağıdaki hamile bilgisini nasıl yapiyoruz
Wuuuu maşallah canımM mucizeOldu bu sabah tekrar test yaptım bu defa erken gebelik değildi normal kaset test. Saniyeler içinde koyu çift çizgi belirdi
Hepimizin inşallahWuuuu maşallah canımhadi sağlıkla ilerlesin tutunsun