- 24 Ağustos 2022
- 746
- 814
- 33
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #7.161
Amin kuzumm aminnnŞükürler Olsun canım sağlıkla ilerlesin
kızlar benim de bugün de kese gözüktü betam 2000 lerde ama bebeği görmedi burda sorun var mı yoksa olabilen bir durum mu( batım 26 eylül
canım çok teşekkür ederim inşallahCanım ben senin için baktım biraz olabiliyormuş sen kalbini ferah tut Olur mu bi hafta sonra tekrar git çoğu kadında öyle olmuş geç döllenmeden kaynaklı olabiliyormuş
cabım aslınd abiraz daha baktım şimfi ama 4 hafta 5 günlük erken olabilir bence de :)Canım ben senin için baktım biraz olabiliyormuş sen kalbini ferah tut Olur mu bi hafta sonra tekrar git çoğu kadında öyle olmuş geç döllenmeden kaynaklı olabiliyormuş
Canım çok sevindim senin adına inşallah kat be kat artar gönlünce olur.Allahımmm sana şükürler olsunnnn117.6 geldi değerimizzz . Maaşallah subhanallah. Rabbimmmm sen beni böyle mutlu ettin isteyen bekleyen tüm kadınları mutlu et hepımıze anneliği tattır yarabbimmmmm
Amin kuzummm ınsallahhCanım çok sevindim senin adına inşallah kat be kat artar gönlünce olur.
Öncelikle hayırlı olsun canımKızlarr batı geçenler ve bat tarihi olanlar durumlarınız neler valla kusura bakmayın eğer söylediyseniz ve unuttuysamBY2015 K keug0 freejourney Nutz cans16 B balbadem1 D deniizzzzz H Hepmutlumutlu lor-kurabiyesi Chanandler Bong
Yaaa işte olabilir bak hep pozitif düşün nolur kötüyü çağırma hemencabım aslınd abiraz daha baktım şimfi ama 4 hafta 5 günlük erken olabilir bence de :)
ay bi an algılayamadım mesajı neden şükür diyor galanÖncelikle hayırlı olsun canım. Ben adet oldum çok şükür, neden böyle diyorsun hamile kalmak istiyordun deli misin demeyin. Bu ay çok büyük bir mucize yaşadım, yani hamile kalmak istiyordum ama bir yandan içimde çok büyük bir korku vardı, biliyorsunuz ki 2 gebelik sonlandırmak zorunda kalmıştım çok kötüydü benim için, bu ay tekrar deneyelim dedik ama Allah'ın mucizesi adet oldum, tekrar bu acıyı yaşamamı istemedi 25 Ekim'de tam da sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip et Allahım diye dua ederken bir mesaj geldi Hızır gibi yetişti 3 yıldır beklediğim bir haber, ama hamile olsaydım bu haber işime yaramayacaktı üzüldüm sonra Allah'a sığındım ve dua ettim eğer hayırlısı doğal yolla hamile kalmamsa doğal yolla hamile kalıyım ama hayırlısı diğer secenekse adet oluyum 25te dua ettim ayın 26sında adet oldum ve anladım ki, ("Bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten olmaması gerektiği için olmuyordur. Şu uçan kuşlara bak! Ne ekerler ne biçerler. Onların rızkını düşünen Allah seni mi ihmal edecek sanırsın. Yeterki sen istemeyi bil." Mevlana'nın sözüdür). Aşağı yukarı 1 aya Ankara'ya PGT yaptırmaya gideceğim Allah'ın izni ile böylece hiç bir risk almadan direk sağlıklı bir evlat sahibi olacağım Amin. Demem o ki olamadı diye asla üzülmeyin, ben normalde iki gebeliğimde de ilk denememde gebe kaldım bakın bu sefer olmadı ama hakkımda en hayırlısı buymuş. Allah'a hamd olsun
Amin canım çok sağolYaaa işte olabilir bak hep pozitif düşün nolur kötüyü çağırma hemenbebişin seninle
ay bi an algılayamadım mesajı neden şükür diyor galanduan Hızır gibi yetişmiş sana bende çok sevindim senin adına herşey gönlünce Olsun sağlıklı mutlu gebelik haberini ennn kısa Almayı nasip etsin Rabbim
Aminnn canım benimAmin canım çok sağolsen de diğer arkadaşlar da bebeklerinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın inşallah Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin
çok haklısın teşekkür ederimGünene göre daha erken arkadaşım stres yapma bebişide üzmebenim yaşadığım yerde 8. Haftadan önce kontrol bile yok
Çok teşekkür ederim canım
Canım bahsetmiştim benim garip bi kanamam oldu testler negatif adetten sayıyorumKızlarr batı geçenler ve bat tarihi olanlar durumlarınız neler valla kusura bakmayın eğer söylediyseniz ve unuttuysamBY2015 K keug0 freejourney Nutz cans16 B balbadem1 D deniizzzzz H Hepmutlumutlu lor-kurabiyesi Chanandler Bong
Devamı geldi mi yani canımCanım bahsetmiştim benim garip bi kanamam oldu testler negatif adetten sayıyorum