Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar benim de bugün de kese gözüktü betam 2000 lerde ama bebeği görmedi burda sorun var mı yoksa olabilen bir durum mu ( batım 26 eylül

Canım ben senin için baktım biraz olabiliyormuş sen kalbini ferah tut Olur mu bi hafta sonra tekrar git çoğu kadında öyle olmuş geç döllenmeden kaynaklı olabiliyormuş

Öncelikle hayırlı olsun canım . Ben adet oldum çok şükür, neden böyle diyorsun hamile kalmak istiyordun deli misin demeyin. Bu ay çok büyük bir mucize yaşadım, yani hamile kalmak istiyordum ama bir yandan içimde çok büyük bir korku vardı, biliyorsunuz ki 2 gebelik sonlandırmak zorunda kalmıştım çok kötüydü benim için, bu ay tekrar deneyelim dedik ama Allah'ın mucizesi adet oldum, tekrar bu acıyı yaşamamı istemedi 25 Ekim'de tam da sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip et Allahım diye dua ederken bir mesaj geldi Hızır gibi yetişti 3 yıldır beklediğim bir haber, ama hamile olsaydım bu haber işime yaramayacaktı üzüldüm sonra Allah'a sığındım ve dua ettim eğer hayırlısı doğal yolla hamile kalmamsa doğal yolla hamile kalıyım ama hayırlısı diğer secenekse adet oluyum 25te dua ettim ayın 26sında adet oldum ve anladım ki, ("Bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten olmaması gerektiği için olmuyordur. Şu uçan kuşlara bak! Ne ekerler ne biçerler. Onların rızkını düşünen Allah seni mi ihmal edecek sanırsın. Yeterki sen istemeyi bil." Mevlana'nın sözüdür). Aşağı yukarı 1 aya Ankara'ya PGT yaptırmaya gideceğim Allah'ın izni ile böylece hiç bir risk almadan direk sağlıklı bir evlat sahibi olacağım Amin. Demem o ki olamadı diye asla üzülmeyin, ben normalde iki gebeliğimde de ilk denememde gebe kaldım bakın bu sefer olmadı ama hakkımda en hayırlısı buymuş. Allah'a hamd olsun

Eklentiler

• 14650530_10154543058392510_774723129065754883_n.jpg
    46,2 KB · Görüntüleme: 33
cabım aslınd abiraz daha baktım şimfi ama 4 hafta 5 günlük erken olabilir bence de :)
Yaaa işte olabilir bak hep pozitif düşün nolur kötüyü çağırma hemen bebişin seninle
ay bi an algılayamadım mesajı neden şükür diyor galan duan Hızır gibi yetişmiş sana bende çok sevindim senin adına herşey gönlünce Olsun sağlıklı mutlu gebelik haberini ennn kısa Almayı nasip etsin Rabbim

Amin canım çok sağol sen de diğer arkadaşlar da bebeklerinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın inşallah Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin

Bende hala bir hareket yok, gelen giden ve evde tadilat vardı yarına da misafir var... Ben haldır huldur temizlik yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…