- 15 Mayıs 2022
- 3.449
- 2.857
- 28
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #7.221
Aminn inşallah canım teşekkür ederim sanada mutlu huzurlu sağlıklı bi hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşallahYaa.. en kısa zamanda Rabbim bebiş haberini almayı nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn inşallah canım teşekkür ederim sanada mutlu huzurlu sağlıklı bi hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşallahYaa.. en kısa zamanda Rabbim bebiş haberini almayı nasip etsin
Tebrik ederim canim sağlıkla ilerledimBat günüm kızlar inşallah saglıklı gebelik olur
Gebelikte akinti çoğalması çok normal kuzum benimde şuan akıntım oluyo devam yaniKızlar size birşey danisicam benimle batı aynı olup gebe olanlar dün iki kez benden akıntı geldi bildiğin sanki tekrar yumurtluyonus gibi oldu aynı yumurta akı gibiacaba neyden kaynaklaniyo enfeksiyondan mi yoksa yerleşiyor diye mi
Eylül 30 da basladı ekim 8 de bittiSat kaç canım söyle bakalım
Yaaa evet saglik olsun hayir olsun suan icin yeterliKızzz seninle doğum tarihlerimiz aynı bakalım kız mı erkek mi olacak
Tarih bu çıkıyor canımEylül 30 da basladı ekim 8 de bitti
Aminn inşallah canım teşekkür ederim sanada mutlu huzurlu sağlıklı bi hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşallah
Canım sen anneler grubuna geçtin mi gel gidelimYaaa evet saglik olsun hayir olsun suan icin yeterli
Yok daha gecmedim yavrum sen bana yer yap orda yarin kan vermeye gidicem bide carsamba gunu sonra 10 kasimda cagirdi doktorum bi netlessin dis gebelik falan olmadigi saglikli mi degil mi ogreneyim sonra gelirimCanım sen anneler grubuna geçtin mi gel gidelim
Evet canım bazen rahat davranmak düşünmemek gerekiyor bu yüzden buraya hiç girmedim ovulasyon takip etmedim ilişkide keza aynı şekil gün belirlemedim takvim uygulamasına yanlislikla basınca baktimki o yumurtlama günleri vs hepsi bitmis bende gireyim dedim siteye olduysa artık kısmet bu yüzden baya geç cevap vermiş oldumCanim bende 5 aydır ovulasyon takibi yaptım, ki sadece yumurtlama zamanı değil öncesi sonrası da ilişki devam etti. Yine de gebelik elde edemedik. Hormon tahlilleri de normal.
Bazen herşey yolunda olsa da, rabbimin kısmet ettiği zaman farklı oluyor.
Bebişim ben bir kaç gündür giremedim şimdi gördüm mesajını ay benim anca bitti regl bugün başlıyoruz dua et bizeeeKızlarr batı geçenler ve bat tarihi olanlar durumlarınız neler valla kusura bakmayın eğer söylediyseniz ve unuttuysam @BurcuYener @keug03 @freejourney @Nutz cans16 B balbadem1 @deniizzzzz @Hepmutlumutlu @lor-kurabiyesi @Chanandeler Bong
Teşekkür ediyorum yavrum ya temmuz yengec bebegiiTarih bu çıkıyor canım
Hayır canım yumurtlama olmamış ikinci çizgi ilkinden koyu olacak ben de daha yumurtlamadım benim de böyle çizgilerKızlar ben sizce 27sinde yumurtlamışmıyıım
Tamam canım daha erken zaten daha 10. GünHayır canım yumurtlama olmamış ikinci çizgi ilkinden koyu olacak ben de daha yumurtlamadım benim de böyle çizgiler
İyi valla benim 14. Gün bitti tık yokTamam canım daha erken zaten daha 10. Gün
Ben geçtiğimiz ay 20. Gün görmüştümİyi valla benim 14. Gün bitti tık yok
Yeni ay yeni umuttur rabbim tez zamanda kucagını doldursun arkadaşımM mucizeOldu hayırdır bacım bizleri sıfırlamadan nereye kaçıyorsun
Benim sabah adetim başladı. Beni artık yıldızlayabilirsin. Kasımda aşk başkadır diyoruzzz
Medusaa00 canım hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla gelsin bebişin