Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar size birşey danisicam benimle batı aynı olup gebe olanlar dün iki kez benden akıntı geldi bildiğin sanki tekrar yumurtluyonus gibi oldu aynı yumurta akı gibi🤔acaba neyden kaynaklaniyo enfeksiyondan mi yoksa yerleşiyor diye mi

Kızlar size birşey danisicam benimle batı aynı olup gebe olanlar dün iki kez benden akıntı geldi bildiğin sanki tekrar yumurtluyonus gibi oldu aynı yumurta akı gibi🤔acaba neyden kaynaklaniyo enfeksiyondan mi yoksa yerleşiyor diye mi
Gebelikte akinti çoğalması çok normal kuzum benimde şuan akıntım oluyo devam yani

Eklentiler

• BC80C25C-842F-46DE-A93F-10E0D33D658F.jpeg
    BC80C25C-842F-46DE-A93F-10E0D33D658F.jpeg
    64,9 KB · Görüntüleme: 38
Canım sen anneler grubuna geçtin mi gel gidelim 😅
Yok daha gecmedim yavrum sen bana yer yap orda 😍 yarin kan vermeye gidicem bide carsamba gunu sonra 10 kasimda cagirdi doktorum bi netlessin dis gebelik falan olmadigi saglikli mi degil mi ogreneyim sonra gelirim 😘

Canim bende 5 aydır ovulasyon takibi yaptım, ki sadece yumurtlama zamanı değil öncesi sonrası da ilişki devam etti. Yine de gebelik elde edemedik. Hormon tahlilleri de normal.

Bazen herşey yolunda olsa da, rabbimin kısmet ettiği zaman farklı oluyor.
Evet canım bazen rahat davranmak düşünmemek gerekiyor bu yüzden buraya hiç girmedim ovulasyon takip etmedim ilişkide keza aynı şekil gün belirlemedim takvim uygulamasına yanlislikla basınca baktimki o yumurtlama günleri vs hepsi bitmis bende gireyim dedim siteye olduysa artık kısmet 🥰 bu yüzden baya geç cevap vermiş oldum 🤭

M mucizeOldu hayırdır bacım bizleri sıfırlamadan nereye kaçıyorsun 👀👀
Benim sabah adetim başladı. Beni artık yıldızlayabilirsin. Kasımda aşk başkadır diyoruzzz🤪🤪
Medusaa00 Medusaa00 canım hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla gelsin bebişin 🤲

Kızlar ben sizce 27sinde yumurtlamışmıyıım 😀

Eklentiler

• 56BC2B98-A284-4469-8768-54DF605FC411.jpeg
    56BC2B98-A284-4469-8768-54DF605FC411.jpeg
    130,9 KB · Görüntüleme: 50
X