- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 36
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #7.141
Hoşgeldin canım benim pik ve çatlama aynı gün 15 ti benim çıktı şükürler Olsun istersen yap seninde çıkar artıkMerhaba benimde 14 pikti bu durumda şuana kadar belli olması gerekiyor muydu ? İlk defa bu sitedeyim
MaşAllah harika yaa duygulandım darısı banada olsun hayırlıca sağlıklıca İnşAllahBu daha net allahım ölüyorum heycandaaan
Yaaa emin misin yinede bekleyelim istersen hala umut var biliyorsunM mucizeOldu canım beni de yıldızlayabilirsin, akıntı ile ince ince kırmızıları görüyorum. Bu ay yedim kırmızı kartı. Benim iki bebede yaz bebesi biri temmuz biri haziran. Bu bebede kışa olsun diyordum ama koca beni dinlemedi kaldık bu zamanabu gidişle ağustosun sonuna gelecek minnoş Allah ın izniyle
Amin kuzucum rabbım ısteyen bekleyen hıc bır kadının kucagını bos bırakmasınMaşAllah harika yaa duygulandım darısı banada olsun hayırlıca sağlıklıca İnşAllah
Dünden beri gelen giden yok ama geçen aylarda da boyle bir kaç güne sökülmüştü. Beklemedeyimm...hahırlısıyla hayırlı vakitlerdee gelsin bebişşşYaaa emin misin yinede bekleyelim istersen hala umut var biliyorsunbak kışa istiyorsun Ya belki de ondan gecikiyor Aralık ocakta kalmalısın ki Eylül ekime demle gelsin dimi. Ne zaman tam olarak istiyorsan o zaman gelsin minnoşun
Canım sen kan verdin miAmin kuzucum rabbım ısteyen bekleyen hıc bır kadının kucagını bos bırakmasın
Verdım kuzum sonuc beklıyorum en gec 12 ye bellı olur ınsallahCanım sen kan verdin mi
Allahımmm sana şükürler olsunnnnCanım sen kan verdin mi
yaaaaa inanılmaz sevindim yuppiiiAllahımmm sana şükürler olsunnnn117.6 geldi değerimizzz . Maaşallah subhanallah. Rabbimmmm sen beni böyle mutlu ettin isteyen bekleyen tüm kadınları mutlu et hepımıze anneliği tattır yarabbimmmmm
Bendeeeeeyaaaaa inanılmaz sevindim yuppiii
Ya değer çok güzel artmış maşallahAllahımmm sana şükürler olsunnnn117.6 geldi değerimizzz . Maaşallah subhanallah. Rabbimmmm sen beni böyle mutlu ettin isteyen bekleyen tüm kadınları mutlu et hepımıze anneliği tattır yarabbimmmmm
Evet allahıma bın sukurler olsunnnYa değer çok güzel artmış maşallah
Etiketle bizi canımVerdım kuzum sonuc beklıyorum en gec 12 ye bellı olur ınsallah
Günene göre daha erken arkadaşım stres yapma bebişide üzmekızlar benim de bugün de kese gözüktü betam 2000 lerde ama bebeği görmedi burda sorun var mı yoksa olabilen bir durum mu( batım 26 eylül
Canımm çok tebrik ederimmmCıktı kuzumm 117.6 şükürler olsunn
Şükürler Olsun canım sağlıkla ilerlesinCıktı kuzumm 117.6 şükürler olsunn
canım çok teşekkür ederim haklısın Allah hayırlısını versinGünene göre daha erken arkadaşım stres yapma bebişide üzmebenim yaşadığım yerde 8. Haftadan önce kontrol bile yok