- 25 Ekim 2022
- 235
- 199
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #7.121
Acaba gebelik durumu olupta 3-4 güne yükselme ihtimali var mıdır yani daha önce öyle olmuş bilgisi olan yumurtlamadan 14 gün geçtiEylülde bana da oldu 10 gün geciktim meğer prolaktin yüksekmiş ondan olmamışım hormonlara baktırmakta fayda var
Kan degerınız tam olarak nedır ?Acaba gebelik durumu olupta 3-4 güne yükselme ihtimali var mıdır yani daha önce öyle olmuş bilgisi olan yumurtlamadan 14 gün geçti
2 altı çıktı normal yani herhangi bir pozitiflik yok sadece direk kan verdimKan degerınız tam olarak nedır ?
daha regl tarihinize var gecikmeyi bekleyin bence2 altı çıktı normal yani herhangi bir pozitiflik yok sadece direk kan verdim
daha regl tarihinize var gecikmeyi bekleyin bence
Sizin nasıl olduBencede yoksa ben gıbı kucucuk değerle öğrenir ıkı gune kan verıp bosuna stres olursunuz
Ben ayın 19 unda oylesıne bı test yaptım sılık pozıtıfı gordum sonra kan verdım 5.7 cıktı sımdı ıkı gunde bır kan verıyorum ıste. Yarında verecegım 96 olması lazım yarın mın.Sizin nasıl oldu
Çatlama ne zamandı arkadaşımMerhaba benimde 14 pikti bu durumda şuana kadar belli olması gerekiyor muydu ? İlk defa bu sitedeyim
Ben varım bat 30 ekimBAT Ekim sonu olanlar hala regl olmamış ve test yapmayı bekleyen var mı ?
Anladım sanırım ne kadar geç öğrenilirse yüksek değerde 2 kat hızlı gittiğini görmüş oluyoruz .Ben ayın 19 unda oylesıne bı test yaptım sılık pozıtıfı gordum sonra kan verdım 5.7 cıktı sımdı ıkı gunde bır kan verıyorum ıste. Yarında verecegım 96 olması lazım yarın mın.
Merhaba çatlama ertesi gün gözüktü 15tiBen varım bat 30 ekim
Aynen kuzucum ve stressız gecıyor gunlerın cunku zaten ogrendıgınde yuksek ogrenıyorsun. Boylece aman kımyasal mı olacak aman dıs gebelık mı olacak derdın olmuyorAnladım sanırım ne kadar geç öğrenilirse yüksek değerde 2 kat hızlı gittiğini görmüş oluyoruz .sağlıkla yükselsin tüm bebişler inşallah
Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz içinAynen kuzucum ve stressız gecıyor gunlerın cunku zaten ogrendıgınde yuksek ogrenıyorsun. Boylece aman kımyasal mı olacak aman dıs gebelık mı olacak derdın olmuyor
Aynen öyle ama ben beceremıyorum stressız yaşamıÇok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz içinaslında işte öyle de böyle de stres bakmayın öğrenmemiş olsanız var mı diye stres öğrenseniz ayrı ama aslında ikisi de tatlı telaşlar gönlünüzü çok ferah tutun en güzeli olumlu düşünmek
Allah kalbinizden geçen hep iyiliklerle karşılaştırsınAynen öyle ama ben beceremıyorum stressız yaşamıeşim asker hayatım stres benım bıde bebemın degerı artcakmı artmıcakmı buda babası gıbı direk stresle basladı
Bende varım.. benim bat tarihim biraz karışık son iki aya göre bat25ti ama daha önceki ay ortalamasına göre 30 o nedenle bugün kan vermek istedim ama beceremedim resmi tatil dolayısıyla test yapılmadıBAT Ekim sonu olanlar hala regl olmamış ve test yapmayı bekleyen var mı ?
Amin canım cümlemizi inşaallahAllah kalbinizden geçen hep iyiliklerle karşılaştırsıninşallah en güzeliyle huzurlu geçer bu dönemler hepimiz için öyle olsun stres olmamak elde değil ki çok farklı bi duyguymuş
İnşallah arkadaşım benimde yumrutlama 16 sıydı iki gün yumurtlama gözüktü 18 çatlamaydı bakalım beklemedyimMerhaba çatlama ertesi gün gözüktü 15tiinşallah güzel haberlerimiz olur bir kaç güne