Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
M mucizeOldu canım beni de yıldızlayabilirsin, akıntı ile ince ince kırmızıları görüyorum. Bu ay yedim kırmızı kartı. Benim iki bebede yaz bebesi biri temmuz biri haziran. Bu bebede kışa olsun diyordum ama koca beni dinlemedi kaldık bu zamana🤦 bu gidişle ağustosun sonuna gelecek minnoş Allah ın izniyle🤲
Yaaa emin misin yinede bekleyelim istersen hala umut var biliyorsun🙏🍀 bak kışa istiyorsun Ya belki de ondan gecikiyor 😉 Aralık ocakta kalmalısın ki Eylül ekime demle gelsin dimi. Ne zaman tam olarak istiyorsan o zaman gelsin minnoşun 🙏😍

Yaaa emin misin yinede bekleyelim istersen hala umut var biliyorsun🙏🍀 bak kışa istiyorsun Ya belki de ondan gecikiyor 😉 Aralık ocakta kalmalısın ki Eylül ekime demle gelsin dimi. Ne zaman tam olarak istiyorsan o zaman gelsin minnoşun 🙏😍
Dünden beri gelen giden yok ama geçen aylarda da boyle bir kaç güne sökülmüştü. Beklemedeyimm...hahırlısıyla hayırlı vakitlerdee gelsin bebişşş

Kızlar selam bugün adet bitiminin 13. Günü yumurtlama hala yok. Bi netleşiyo bi silikleşiyor testler. Çok stres oldum. Adet düzenim bu ay çok iyiydi düzensiz adetim olmaz zaten bir tek ağustosta geciktim onda da prolaktin yüksek çıkmıştı ama Eylülde hemen oldum adet gününde demek ki düştü dedim hatta prolaktin. Testlerime bakar mısınız acaba sizce çok mu acele ediyorum yumurtlama için? Yumurtlanmayan bir ay var mı hiç başına gelen oldu mu?

Eklentiler

• 1CEDA876-6DB9-4104-8C70-E985D572A17D.jpeg
    1CEDA876-6DB9-4104-8C70-E985D572A17D.jpeg
    111,3 KB · Görüntüleme: 43
X