Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben ayın 19 unda oylesıne bı test yaptım sılık pozıtıfı gordum sonra kan verdım 5.7 cıktı sımdı ıkı gunde bır kan verıyorum ıste. Yarında verecegım 96 olması lazım yarın mın.
Anladım sanırım ne kadar geç öğrenilirse yüksek değerde 2 kat hızlı gittiğini görmüş oluyoruz . 🙏🏻 sağlıkla yükselsin tüm bebişler inşallah 🙏🏻

Anladım sanırım ne kadar geç öğrenilirse yüksek değerde 2 kat hızlı gittiğini görmüş oluyoruz . 🙏🏻 sağlıkla yükselsin tüm bebişler inşallah 🙏🏻
Aynen kuzucum ve stressız gecıyor gunlerın cunku zaten ogrendıgınde yuksek ogrenıyorsun. Boylece aman kımyasal mı olacak aman dıs gebelık mı olacak derdın olmuyor 🥺

Aynen kuzucum ve stressız gecıyor gunlerın cunku zaten ogrendıgınde yuksek ogrenıyorsun. Boylece aman kımyasal mı olacak aman dıs gebelık mı olacak derdın olmuyor 🥺
Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için ❤️ aslında işte öyle de böyle de stres bakmayın öğrenmemiş olsanız var mı diye stres öğrenseniz ayrı ama aslında ikisi de tatlı telaşlar gönlünüzü çok ferah tutun en güzeli olumlu düşünmek 🥰❤️

Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için ❤️ aslında işte öyle de böyle de stres bakmayın öğrenmemiş olsanız var mı diye stres öğrenseniz ayrı ama aslında ikisi de tatlı telaşlar gönlünüzü çok ferah tutun en güzeli olumlu düşünmek 🥰❤️
Aynen öyle ama ben beceremıyorum stressız yaşamı 🤣 eşim asker hayatım stres benım bıde bebemın degerı artcakmı artmıcakmı buda babası gıbı direk stresle basladı 🤣🤣

Aynen öyle ama ben beceremıyorum stressız yaşamı 🤣 eşim asker hayatım stres benım bıde bebemın degerı artcakmı artmıcakmı buda babası gıbı direk stresle basladı 🤣🤣
Allah kalbinizden geçen hep iyiliklerle karşılaştırsın ❤️ inşallah en güzeliyle huzurlu geçer bu dönemler ❤️ hepimiz için öyle olsun stres olmamak elde değil ki çok farklı bi duyguymuş 🥹

BAT Ekim sonu olanlar hala regl olmamış ve test yapmayı bekleyen var mı ?
Bende varım.. benim bat tarihim biraz karışık son iki aya göre bat25ti ama daha önceki ay ortalamasına göre 30 o nedenle bugün kan vermek istedim ama beceremedim resmi tatil dolayısıyla test yapılmadı😅 bari evde bakayım diye eczaneye gittim oda kapalı nöbetçi çok çok uzak tamm gününü buldum yani 😂

X