- 24 Ağustos 2022
- 746
- 814
- 33
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #7.101
resmen kıpkırmızı senin ciddi artmış betanAy duramıyorum yerımde heycandan . Usttekı sabah yaptıgım alttakı yenı yaptıgımmm
İnşaallah kuzumm yarın gidelim de bı bakalım kac olmuşşresmen kıpkırmızı senin ciddi artmış betanmaşallah bence de kesinlikle seninle
Bu da kurudugundaki haliiresmen kıpkırmızı senin ciddi artmış betanmaşallah bence de kesinlikle seninle
canım benim resmen kıpkırmızıBu da kurudugundaki halii
Kııız kıpkırmızı ya buuuKızlar 30 saniye içinde bu hale geldııııı allahım nasıl mutluyummm nasılllllHcgmiz artmışşşş gorunuyorr hemde bayaaa dimiii
Ay maşallah kan tahlili vermişmiydinizBu da kurudugundaki halii
Maşşalah kız nazarlardan korusun AllahBu daha net allahım ölüyorum heycandaaan
Verdım canım 25 ınde 23 düAy maşallah kan tahlili vermişmiydiniz
Ay evet yaaaa sabah olsun hemennnKııız kıpkırmızı ya buuu
İnşallah balımmmcanım benim resmen kıpkırmızıevet yarın bir ver kan :)) ama gayet belli sonuç iyi
Merhaba benimde 14 pikti bu durumda şuana kadar belli olması gerekiyor muydu ? İlk defa bu sitedeyimMerhaba hanımlar benimde bat 30 ekim beklemedeyim burada yazılanları okuyup kafa dağıtıyorum şimdilik bu ay ovulasyon testi ile takip yapmıştım 16 sı pikti değerlendirdim bakalım hayırlısı
Yumurtlama sonrası 14 gün derler eğer test yaparsanız çıkabilir sanırımMerhaba benimde 14 pikti bu durumda şuana kadar belli olması gerekiyor muydu ? İlk defa bu sitedeyim
Ben kan verdim çıkmadı bat 2 Kasım dün kahve leke geldi ilk defa 24 saat oldu devamı yok daha önce karşılaşmadığım bi durum ama idrar testi kan testi çıkmıyorYumurtlama sonrası 14 gün derler eğer test yaparsanız çıkabilir sanırım
Eylülde bana da oldu 10 gün geciktim meğer prolaktin yüksekmiş ondan olmamışım hormonlara baktırmakta fayda varBen kan verdim çıkmadı bat 2 Kasım dün kahve leke geldi ilk defa 24 saat oldu devamı yok daha önce karşılaşmadığım bi durum ama idrar testi kan testi çıkmıyor