- 9 Haziran 2022
- 75
- 57
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #7.021
Sonucu alırken ödüm koptu o kadar mutluyum kigcfinelo Bencede çok güzel canım beklenen 2 katına çıkması seninki 3 katına çıkmış, maşallah kuzuyaaa
İnşallah canım sağlıkla ilerlerÇooook iyi tabikidarısı başıma inşaallah
Teşekkür Ederim canımCanım öncelikle gözün aydın şuan kaç gün geçti regl betan kaç çıktı? Keseyi minik de olsa görmüş ne güzel
Canımsın çok teşekkür ederim. Sağlıkla al kucağına.Teşekkür Ederim canımbat 31. Ben erken öğrendim çatlamadan sonra tam olarak 10. Gün çizgi görmüş oldum beta çıkmadı pazartesi yada çarşambaya kaldı kan verdim. Darısı sana Olsun
Daha yapmadım birazdan yaparım canımBalımm bugun test yaptıysan fotosunu atsanaaaa :)
Bakalım benim kaç çıkacakBenim battan 5 gün önce 73 çıktı
Evet evet pozitifim yani darisi basimiza derken kalp atisi bebis falan gorelim hepsiniAmin canım ama sen benim aklımda hamilesintest yapmış mıydın ayyy dilerim ki hamişsin
Ay ne güzel çıkmış çizgin maşallah yavrum hayırlı olsunKızlar benimki galiba merhaba diyor
Teşekkür ederim inşallah rabbim hayırlı evlat nasip etsinAy ne güzel çıkmış çizgin maşallah yavrum hayırlı olsun
Yapınca atarmısın kuzumDaha yapmadım birazdan yaparım canım
MaşallahKızlar benimki galiba merhaba diyor
Amin inşallahMaşallahsağlıkla ilerlesin tutunsun canım
Canım bence seninki asker selamı çakmışKızlar benimki galiba merhaba diyor
Maşaallah allah bağışlasın kuzumKızlar benimki galiba merhaba diyor
hayyy kurban oldugumCanım bence seninki asker selamı çakmış
Yaptım canımYapınca atarmısın kuzum
Canısı benim için ne doğdu içineHoş sen pembe pembe bir gebelik testi atmışsın ama içime erkek doğdu. Sağlıkla gelsin. Cinsiyeti öğrenince etiketle beni...