- 19 Temmuz 2022
- 2.290
- 2.487
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #7.001
biliyorsun kuzucum benim de 2 gün kanamam oldu hala da ilaç kullanıyorum moralimizi yüksek tutalım yolun en başındayız 9 ay ne yaparız senle:))İnşallah kuzum. Benımle buna emınım. Cunku kanamayla gıtse hcg 23 cıkmazdı. Kanama oncesı 14.5 du. Ama değerler düşük ya kan vermesemde takıbını testle yapmaya çalışıyorum sabah aksam. Umarım sağlıklı bı gebelıktır. Burda son bata gore 6 hafta gozukuyor ama 15 gunluk yumurtlamaya gore . Ondan bu hcg duşuk sanırım off bılmıyorum
O yanma bende de var hatta sabah kalktım yanaklarım kızarmış eşime baksana ateşim var mı fln diyorum. Bir anda terleyip Bi anda üşüyorum birdeben de alev alma oldu dudaklarım içim yanıyordu ama değişik bir yanma içimden geliyordu onun dışında olmadı :) bence benim ogün tutunma başladı :) acı biber sürmüş gibi bir de gaz oldu :)
İnşallah kuşummm 29 unda mın 96 olması gerek16 günlükken beta arkadaşımın 90 çıkmıştı. Bence senin de yükseldi şuan. Olumlu düşün hep
hiç en ufak yok :) göğüslerde hassasiyet yok uyku yok sabah 5 te uyanıyorum :)Mıde bulantısı var mı sende kuzu
Olmuştur olmuştur. O çizgi boşa kızarmadı sonuçta gösterir kendiniİnşallah kuşummm 29 unda mın 96 olması gerek
Hahahaha napıım kocam yanımda degıl tek basımayım daha kesınlesmeden annemlerede kaynanamlarada demedım. Desem 5-10 gunlugune annem kastamonudan kaynanam ızmırden atlar gelır ıskenderuna. Ama sonra yıne yanlız kalırım sız varsınız allahtannnbiliyorsun kuzucum benim de 2 gün kanamam oldu hala da ilaç kullanıyorum moralimizi yüksek tutalım yolun en başındayız 9 ay ne yaparız senle:))
Ay bendese mıde bulantısı yok ıstahım acıldı uc gundur. Bas agrısı uyku var bende bıde sureklı wchiç en ufak yok :) göğüslerde hassasiyet yok uyku yok sabah 5 te uyanıyorum :)
bir de titizlik başladı bende ince temizlik yaptım onu bir yerlerde okudum kuş gibi yuvamızı hazırlıyormuşuz genlerde aktarılan bişeymiş :)O yanma bende de var hatta sabah kalktım yanaklarım kızarmış eşime baksana ateşim var mı fln diyorum. Bir anda terleyip Bi anda üşüyorum birde
İnşaallahhhhhh balımmmmmmOlmuştur olmuştur. O çizgi boşa kızarmadı sonuçta gösterir kendini
Ne güzel yabir de titizlik başladı bende ince temizlik yaptım onu bir yerlerde okudum kuş gibi yuvamızı hazırlıyormuşuz genlerde aktarılan bişeymiş :)
Gönlündeki duan kabul olsun inşallah canımİnşaallahhhhhh balımmmmmm
Amin canımmm cümlemizin inşaallaaahhGönlündeki duan kabul olsun inşallah canım
sağol canım yok öğrenmeden önce yapıyordum şimdi bıraktım çok çok hafif yapıyorum tutunsun da :)Ne güzel yaDikkat et yorma kendini uzanma bir yerlere
Şimdi anladım ben 125 çıktı buna kimyasal dendi zannettim şimdi anlıyorım canımReglim gecikmeden kan sonucum 125 çıktığı için aile hekimim kimyasal gebelik gibi duruyor dedi. Benim baş dönmem ve sık idrara çıkmam ve kasık ağrım vardı. Doktordan 4 ya da 5 gün sonra sanırım regli oldum acile gittim hcg ye bakıldı 4 e düşmüş dendi. Yani bir anda yükselip bir anda çakıldı. Sonrasında kadın doğuma gittim ultrasona girdim. o da bu olayın kimyasal gebelik olduğunu ve kesenin görülmediği i söyledi.reglim gecikmeden test yapmamam gerektiğini söylediği cnm. Hepsi bu yani
Amin canım aminİnşallah sağlıklı ilerler canım bende tek kan verdim 5 6. Haftaya kadar beklicem erkenden gidince hiç bir şey yapmıyor ilk aşama kese bebek ve kalp atımı duymak. İnşallah hepimiz her aşamayı sağlıklı bir şekilde atlatırız
Balımm bugun test yaptıysan fotosunu atsanaaaa :)Evet canımsende durum ne
Benim battan 5 gün önce 73 çıktıAmin canım aminpeki kan sonucun kaç çıktı
Kızlar artık siteyi takibi bırakıyorum kafamı dağıtacağım biraz ama sizin bebişlerin durumunu öğrenmek için arada bakarım beni de etiketleyiniyi ki varsınız inşallah sağ Salim bebişleri kucağınıza alırsınız M mucizeOldu Ginnys
Hmm o Zaman başladı sayılır dimiAdetliydim canım ama adetim az geliyodu
amin canım ama sen benim aklımda hamilesinHayirli ugurlu olsunnn askisi darisi basimiza3 hafta gecmek bilmez simdi