Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah kuzum. Benımle buna emınım. Cunku kanamayla gıtse hcg 23 cıkmazdı. Kanama oncesı 14.5 du. Ama değerler düşük ya kan vermesemde takıbını testle yapmaya çalışıyorum sabah aksam. Umarım sağlıklı bı gebelıktır. Burda son bata gore 6 hafta gozukuyor ama 15 gunluk yumurtlamaya gore . Ondan bu hcg duşuk sanırım off bılmıyorum 🥺
biliyorsun kuzucum benim de 2 gün kanamam oldu hala da ilaç kullanıyorum moralimizi yüksek tutalım yolun en başındayız 9 ay ne yaparız senle:))

ben de alev alma oldu dudaklarım içim yanıyordu ama değişik bir yanma içimden geliyordu onun dışında olmadı :) bence benim ogün tutunma başladı :) acı biber sürmüş gibi bir de gaz oldu :)
O yanma bende de var hatta sabah kalktım yanaklarım kızarmış eşime baksana ateşim var mı fln diyorum. Bir anda terleyip Bi anda üşüyorum birde

biliyorsun kuzucum benim de 2 gün kanamam oldu hala da ilaç kullanıyorum moralimizi yüksek tutalım yolun en başındayız 9 ay ne yaparız senle:))
Hahahaha napıım kocam yanımda degıl tek basımayım daha kesınlesmeden annemlerede kaynanamlarada demedım. Desem 5-10 gunlugune annem kastamonudan kaynanam ızmırden atlar gelır ıskenderuna. Ama sonra yıne yanlız kalırım sız varsınız allahtannn 🥰

O yanma bende de var hatta sabah kalktım yanaklarım kızarmış eşime baksana ateşim var mı fln diyorum. Bir anda terleyip Bi anda üşüyorum birde
bir de titizlik başladı bende ince temizlik yaptım onu bir yerlerde okudum kuş gibi yuvamızı hazırlıyormuşuz genlerde aktarılan bişeymiş :)

Reglim gecikmeden kan sonucum 125 çıktığı için aile hekimim kimyasal gebelik gibi duruyor dedi. Benim baş dönmem ve sık idrara çıkmam ve kasık ağrım vardı. Doktordan 4 ya da 5 gün sonra sanırım regli oldum acile gittim hcg ye bakıldı 4 e düşmüş dendi. Yani bir anda yükselip bir anda çakıldı. Sonrasında kadın doğuma gittim ultrasona girdim. o da bu olayın kimyasal gebelik olduğunu ve kesenin görülmediği i söyledi.reglim gecikmeden test yapmamam gerektiğini söylediği cnm. Hepsi bu yani
Şimdi anladım ben 125 çıktı buna kimyasal dendi zannettim şimdi anlıyorım canım

Kızlar artık siteyi takibi bırakıyorum kafamı dağıtacağım biraz ama sizin bebişlerin durumunu öğrenmek için arada bakarım beni de etiketleyin 🥰 iyi ki varsınız inşallah sağ Salim bebişleri kucağınıza alırsınız🙏🏼 M mucizeOldu Ginnys Ginnys
😏😏 dinlen toparlan ve bomba gibi gel 🙏❤️
Adetliydim canım ama adetim az geliyodu
Hmm o Zaman başladı sayılır dimi
Hayirli ugurlu olsunnn askisi darisi basimiza 💜 3 hafta gecmek bilmez simdi 😂
amin canım ama sen benim aklımda hamilesin 😍 test yapmış mıydın ayyy dilerim ki hamişsin 🍀🙏😍

3. Günüm canım bugün içte bide yumurtmaın biri çatlamamış dedi ki doktor hamile kalmaya çalışıp kalamayan yumurtalarda böyle oluyo genelde çatlamıyolar dedi seninkide çatlamamış şuanda dedi ama adetim işte sanırım birden fazla oldu yumurtam şimdi bu ay klomen +menogolon diye bi iğneyle tedaviye devam edicekmişiz

X