- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 30
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #7.061
Ayyy gözün Aydın canım benım bak ekim ayı topiği sana resmen Uğur getirdi topiği sen açtık yanlış değilse. Ay cok mutlu oldum oh be sonunda bi haber aldık darısı bizlere insssssCanlar ben geldim doktorum çok şaşırırdı daha çokkkk erken diyo erken test mi yaptın dedi evet ddm sanki muayene etmek istemedi sonra 3 gündür pozitif çıkıyor deyince alttan muayene etti nokta gibi bişey var dedi hamilelik sıvısı çok yüksek dedi doğacak fotoğraf verditarihi söyledi 3 hafta sonra kalp atışı duyarız dedi kan da aldılar ama ya pazartesi Ya çarşamba çıkar dedi( çünkü Almanyada yarın öğlene kadar doktor var pazartesi bayramları salı da bayram tatili ) @Pheebs @dunya162 iyilikperisi92 T TASUU @LeucotheaThemis psikolojikdelipdr @pozitifbiri ve diğer güzel Annelerim
Aminn evet ben açtım darısı sana OlsunAyyy gözün Aydın canım benım bak ekim ayı topiği sana resmen Uğur getirdi topiği sen açtık yanlış değilse. Ay cok mutlu oldum oh be sonunda bi haber aldık darısı bizlere insssss
Bende var ben ye ye doyamıyorum mesela sürekli açıklıyorum en başından beri böyleydi sadece canim sigara çekince fark ettim test yaptım kan verdim öyle çıktı benimde sabahları sanki ağzında kan tadı oluyo niye bilmemBi sorum var seninde oluyor mu acaba merak ediyorum. Böyle çok cabuk acıkıyorum acıkınca sanki tansiyonum düşüyor gibi hissediyorum halsizleşiyorum. Bir de sabah uyanınca ağzımda Bi tat oluyo ama o tadı tarif edemiyorum sende var mı bunlar ya da kızlar sizde var mı
Maalesef gebelik olmadı tedaviye başladık hayırlısı olsunMerhaba, bı gelişme var mı?
Amin ins kuzmmmm ins bunların hepısnı 1 ay da mı yaptınAminn evet ben açtım darısı sana Olsun
Benimde ağzımda Bi tat var ama ne anlayamıyorumBende var ben ye ye doyamıyorum mesela sürekli açıklıyorum en başından beri böyleydi sadece canim sigara çekince fark ettim test yaptım kan verdim öyle çıktı benimde sabahları sanki ağzında kan tadı oluyo niye bilmem
Ben dün test verdim 2tüp aldılar vitamin kan sayımı beta falan bakıldı. akşam beta hariç hepsi e nabıza düşmüştü. bir tek beta hcg yoktu. Şimdi sabah onuda gördüm. Buna dayanarak belki pazartesiye sarkabilir.Ayyyy hepinizi tebrik ederim bir bir geliyor güzel haberlerrkızlar bir şey soracağım sağlık ocağına cuma günü kan verenler e nabızdan ertesi gün sonuçları görebiliyor muuu? Lütfen bilen yakın zamanda yaptıran biri soylesiiiin
brn pazartesi veriyor diye biliuorum istanbulda il sağlık müdürlüğü sayfasında öyle görmüştüm bakın istersenizAyyyy hepinizi tebrik ederim bir bir geliyor güzel haberlerrkızlar bir şey soracağım sağlık ocağına cuma günü kan verenler e nabızdan ertesi gün sonuçları görebiliyor muuu? Lütfen bilen yakın zamanda yaptıran biri soylesiiiin
Bende pazartesiye kalır diye çekiniyorum enabiz biraz daha geliştirildi hafta sonu da sisteme düşer mi diye merak ettim devlette randevusuz olmuyor herhalde demiBen dün test verdim 2tüp aldılar vitamin kan sayımı beta falan bakıldı. akşam beta hariç hepsi e nabıza düşmüştü. bir tek beta hcg yoktu. Şimdi sabah onuda gördüm. Buna dayanarak belki pazartesiye sarkabilir.
Evett öyle yazıyor ama e nabız baya eş zamanlı çalışıyor artık eskiden sağlık ocağı sonuçları görünmüyordu şimdi görünüyormus acaba çıkar çıkmaz yayınlanır mi diye merak ediyorumbrn pazartesi veriyor diye biliuorum istanbulda il sağlık müdürlüğü sayfasında öyle görmüştüm bakın isterseniz
Evet canımAmin ins kuzmmmm ins bunların hepısnı 1 ay da mı yaptın
Herkese günaydınlar, geliyor benim gelmekte olan, aklıma geldikçe ateş ölçerim ben ve adet olacağım zaman 36.7ler 8ler hatta 37.0den direk çakılır 36.2. Kere ki Bı sabah 36.1
Ben sabah verdim öğlen e nabza düşmüştü sonuç ama heryer farklı çalışıyor sanırımAyyyy hepinizi tebrik ederim bir bir geliyor güzel haberlerrkızlar bir şey soracağım sağlık ocağına cuma günü kan verenler e nabızdan ertesi gün sonuçları görebiliyor muuu? Lütfen bilen yakın zamanda yaptıran biri soylesiiiin
Ben dün test verdim 2tüp aldılar vitamin kan sayımı beta falan bakıldı. akşam beta hariç hepsi e nabıza düşmüştü. bir tek beta hcg yoktu. Şimdi sabah onuda gördüm. Buna dayanarak belki pazartesiye sarkabilir. Ama en neAyyyy hepinizi tebrik ederim bir bir geliyor güzel haberlerrkızlar bir şey soracağım sağlık ocağına cuma günü kan verenler e nabızdan ertesi gün sonuçları görebiliyor muuu? Lütfen bilen yakın zamanda yaptıran biri soylesiiiin
Acilden verebilirsin aslında kan testiniBende pazartesiye kalır diye çekiniyorum enabiz biraz daha geliştirildi hafta sonu da sisteme düşer mi diye merak ettim devlette randevusuz olmuyor herhalde demi
Geldim sağlık ocağına 28ekim olduğu için test almiyorlarmisBen sabah verdim öğlen e nabza düşmüştü sonuç ama heryer farklı çalışıyor sanırım