Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım. İşte hiç belli olmuyor doktorlar en götüsünü söylüyor Malesef Her zaman. Senin için hayırlısı diliyorum canım Sağsalim kavuşalım

Şimdi oldu canım düşüş yaşadıktan sonra demiş sana kimyasal olmuş diye çünkü adetten önce 126 görüp hiç bir doktor kimyasal bu demez

Şimdi oldu canım düşüş yaşadıktan sonra demiş sana kimyasal olmuş diye çünkü adetten önce 126 görüp hiç bir doktor kimyasal bu demez
Bakalım bu defa 3 gün geciktim. Çift çizgi gördüm, kan verdim, sonucu bekliyorum. Bunu yazarken nasıl başım dönüyor harflerle beraber anlatamam.

inanın dünyaları okuyorum ama hiçbisey anlamıyorum benim regl olmadan önce 16 ile öğrendim hiçkimse kimyasal vs demedi drum reglin 5 gün gecsin öyle test yap dedi şimdi de sonucum gayet iyi drlar koklayarak mı anlıyor size çok geçmiş olsun ayrıca kimyasaldan sonraki aylarda kadınlar hemen hamile kalıyorlarmış vücut hazırlıyormuş belki önümüzdeki ay süper olacak sizin için

Ne güzel kuzu, hayırlı olur inşallah , ne zaman çıkarmış sonucun ?
Bakalım bu defa 3 gün geciktim. Çift çizgi gördüm, kan verdim, sonucu bekliyorum. Bunu yazarken nasıl başım dönüyor harflerle beraber anlatamam.

Malesef canım oluyor böyle şeylerde bizi buluyor. Şuan kan verdim 3 gün regli gecikmem var yarın sonucu alacağım inşallah dua et banada.

Bi sorum var seninde oluyor mu acaba merak ediyorum. Böyle çok cabuk acıkıyorum acıkınca sanki tansiyonum düşüyor gibi hissediyorum halsizleşiyorum. Bir de sabah uyanınca ağzımda Bi tat oluyo ama o tadı tarif edemiyorum sende var mı bunlar ya da kızlar sizde var mı

Yarın çıkar dediler. Hastaneye gideceğim. E nabız çok geç düşüyor. Tabi sabah bulantım çok almazsa inş.
sana dua ediyorum canım hep hayırlısını dilemek lazım elimizde olmuyor ama biz 9 ay için birer oteliz bebişlerimiz için önemli olan Allah onlar için hayırlısını versin akılları vücut sağlıkları olsun

Sen çok haklısın ama kuzucum senin sonuçların çok değişik bence bebişin seninle baya da testin kırmızılaştı ama 300 lerde benim kıpkırmızı oldu
İnşallah kuzum. Benımle buna emınım. Cunku kanamayla gıtse hcg 23 cıkmazdı. Kanama oncesı 14.5 du. Ama değerler düşük ya kan vermesemde takıbını testle yapmaya çalışıyorum sabah aksam. Umarım sağlıklı bı gebelıktır. Burda son bata gore 6 hafta gozukuyor ama 15 gunluk yumurtlamaya gore . Ondan bu hcg duşuk sanırım off bılmıyorum

ben de alev alma oldu dudaklarım içim yanıyordu ama değişik bir yanma içimden geliyordu onun dışında olmadı :) bence benim ogün tutunma başladı :) acı biber sürmüş gibi bir de gaz oldu :)

16 günlükken beta arkadaşımın 90 çıkmıştı. Bence senin de yükseldi şuan. Olumlu düşün hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…