- 17 Ağustos 2022
- 187
- 162
- 29
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #6.981
İnşallah canım. İşte hiç belli olmuyor doktorlar en götüsünü söylüyor Malesef Her zaman. Senin için hayırlısı diliyorum canım Sağsalim kavuşalımBata 2 kala benimde 110 çıkmıştı doktor kimyasaldor muhtemelen dedi ama çok şükür değil hatta ben acillde bayılmıştım doktor alttan muayene ettigind ekalp atışı var dedi yasiyo dedi şuan hersye yolunda dedi ama duymadım sesini dinletmedi sonrasında o zaman 6 haftalık ti 2 kaismda randevum var bakalım üstten duyarmiyiz ilk kandan 1 hafta sonra mı ne 3 bin küsur çıktı işte takio edin 2 günde bir Rabbimin izniyle kavuşacaksınız sizlerde mucizenize
Bat 25 canımTabiii hoşgeldinuğur getirsin bu ay bat kaçtı canım
Şimdi oldu canım düşüş yaşadıktan sonra demiş sana kimyasal olmuş diye çünkü adetten önce 126 görüp hiç bir doktor kimyasal bu demezReglim gecikmeden kan sonucum 125 çıktığı için aile hekimim kimyasal gebelik gibi duruyor dedi. Benim baş dönmem ve sık idrara çıkmam ve kasık ağrım vardı. Doktordan 4 ya da 5 gün sonra sanırım regli oldum acile gittim hcg ye bakıldı 4 e düşmüş dendi. Yani bir anda yükselip bir anda çakıldı. Sonrasında kadın doğuma gittim ultrasona girdim. o da bu olayın kimyasal gebelik olduğunu ve kesenin görülmediği i söyledi.reglim gecikmeden test yapmamam gerektiğini söylediği cnm. Hepsi bu yani
Bakalım bu defa 3 gün geciktim. Çift çizgi gördüm, kan verdim, sonucu bekliyorum. Bunu yazarken nasıl başım dönüyor harflerle beraber anlatamam.Şimdi oldu canım düşüş yaşadıktan sonra demiş sana kimyasal olmuş diye çünkü adetten önce 126 görüp hiç bir doktor kimyasal bu demez
bence de artmışKızlar sizce beta artmıs mi ? En sonuncuyu 10 dakıka olmadı yapalı .
İnşallah sağlıkla al kucağına canım benim ekim bereketli maşallah geçen ay çok azdı gebelikBakalım bu defa 3 gün geciktim. Çift çizgi gördüm, kan verdim, sonucu bekliyorum. Bunu yazarken nasıl başım dönüyor harflerle beraber anlatamam.
inanın dünyaları okuyorum ama hiçbisey anlamıyorum benim regl olmadan önce 16 ile öğrendim hiçkimse kimyasal vs demedi drum reglin 5 gün gecsin öyle test yap dedi şimdi de sonucum gayet iyiReglim gecikmeden kan sonucum 125 çıktığı için aile hekimim kimyasal gebelik gibi duruyor dedi. Benim baş dönmem ve sık idrara çıkmam ve kasık ağrım vardı. Doktordan 4 ya da 5 gün sonra sanırım regli oldum acile gittim hcg ye bakıldı 4 e düşmüş dendi. Yani bir anda yükselip bir anda çakıldı. Sonrasında kadın doğuma gittim ultrasona girdim. o da bu olayın kimyasal gebelik olduğunu ve kesenin görülmediği i söyledi.reglim gecikmeden test yapmamam gerektiğini söylediği cnm. Hepsi bu yani
Bakalım bu defa 3 gün geciktim. Çift çizgi gördüm, kan verdim, sonucu bekliyorum. Bunu yazarken nasıl başım dönüyor harflerle beraber anlatamam.
Amin cümlemizin inşallah canımİnşallah sağlıkla al kucağına canım benim ekim bereketli maşallah geçen ay çok azdı gebelik
Malesef canım oluyor böyle şeylerde bizi buluyor. Şuan kan verdim 3 gün regli gecikmem var yarın sonucu alacağım inşallah dua et banada.inanın dünyaları okuyorum ama hiçbisey anlamıyorum benim regl olmadan önce 16 ile öğrendim hiçkimse kimyasal vs demedi drum reglin 5 gün gecsin öyle test yap dedi şimdi de sonucum gayet iyidrlar koklayarak mı anlıyor size çok geçmiş olsun ayrıca kimyasaldan sonraki aylarda kadınlar hemen hamile kalıyorlarmış vücut hazırlıyormuş belki önümüzdeki ay süper olacak sizin için
Evet kuzucum. Insallah artmıstır ya stres yapmamaya calısıyorum ama olmuyorbence de artmışhemen başladı mı kızarmaya peki
Yarın çıkar dediler. Hastaneye gideceğim. E nabız çok geç düşüyor. Tabi sabah bulantım çok almazsa inş.Ne güzel kuzu, hayırlı olur inşallah , ne zaman çıkarmış sonucun ?
Sen çok haklısın ama kuzucum senin sonuçların çok değişik bence bebişin seninleEvet kuzucum. Insallah artmıstır ya stres yapmamaya calısıyorum ama olmuyor
Bi sorum var seninde oluyor mu acaba merak ediyorum. Böyle çok cabuk acıkıyorum acıkınca sanki tansiyonum düşüyor gibi hissediyorum halsizleşiyorum. Bir de sabah uyanınca ağzımda Bi tat oluyo ama o tadı tarif edemiyorum sende var mı bunlar ya da kızlar sizde var mıinanın dünyaları okuyorum ama hiçbisey anlamıyorum benim regl olmadan önce 16 ile öğrendim hiçkimse kimyasal vs demedi drum reglin 5 gün gecsin öyle test yap dedi şimdi de sonucum gayet iyidrlar koklayarak mı anlıyor size çok geçmiş olsun ayrıca kimyasaldan sonraki aylarda kadınlar hemen hamile kalıyorlarmış vücut hazırlıyormuş belki önümüzdeki ay süper olacak sizin için
sana dua ediyorum canımYarın çıkar dediler. Hastaneye gideceğim. E nabız çok geç düşüyor. Tabi sabah bulantım çok almazsa inş.
İnşallah kuzum. Benımle buna emınım. Cunku kanamayla gıtse hcg 23 cıkmazdı. Kanama oncesı 14.5 du. Ama değerler düşük ya kan vermesemde takıbını testle yapmaya çalışıyorum sabah aksam. Umarım sağlıklı bı gebelıktır. Burda son bata gore 6 hafta gozukuyor ama 15 gunluk yumurtlamaya gore . Ondan bu hcg duşuk sanırım off bılmıyorumSen çok haklısın ama kuzucum senin sonuçların çok değişik bence bebişin seninlebaya da testin kırmızılaştı ama 300 lerde benim kıpkırmızı oldu
Ne güzel dua çok amin inşallah yaaaasana dua ediyorum canımhep hayırlısını dilemek lazım elimizde olmuyor ama biz 9 ay için birer oteliz bebişlerimiz için önemli olan Allah onlar için hayırlısını versin akılları vücut sağlıkları olsun
ben de alev alma oldu dudaklarım içim yanıyordu ama değişik bir yanma içimden geliyordu onun dışında olmadı :) bence benim ogün tutunma başladı :) acı biber sürmüş gibi bir de gaz oldu :)Bi sorum var seninde oluyor mu acaba merak ediyorum. Böyle çok cabuk acıkıyorum acıkınca sanki tansiyonum düşüyor gibi hissediyorum halsizleşiyorum. Bir de sabah uyanınca ağzımda Bi tat oluyo ama o tadı tarif edemiyorum sende var mı bunlar ya da kızlar sizde var mı
Mıde bulantısı var mı sende kuzuben de alev alma oldu dudaklarım içim yanıyordu ama değişik bir yanma içimden geliyordu onun dışında olmadı :) bence benim ogün tutunma başladı :) acı biber sürmüş gibi bir de gaz oldu :)
16 günlükken beta arkadaşımın 90 çıkmıştı. Bence senin de yükseldi şuan. Olumlu düşün hepİnşallah kuzum. Benımle buna emınım. Cunku kanamayla gıtse hcg 23 cıkmazdı. Kanama oncesı 14.5 du. Ama değerler düşük ya kan vermesemde takıbını testle yapmaya çalışıyorum sabah aksam. Umarım sağlıklı bı gebelıktır. Burda son bata gore 6 hafta gozukuyor ama 15 gunluk yumurtlamaya gore . Ondan bu hcg duşuk sanırım off bılmıyorum