- Konu Sahibi mucizeOldu
- #7.041
Maşallah canım sağlıkla kucağına al ben saldım takip ermiyorum şuan hamile değilim diğer ay tüp bebek yapıcaz inşallahEvet canım sende durum ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah canım sağlıkla kucağına al ben saldım takip ermiyorum şuan hamile değilim diğer ay tüp bebek yapıcaz inşallahEvet canım sende durum ne
Gönlündeki duan kabul olsun inşallah canım benimmMaşallah canım sağlıkla kucağına al ben saldım takip ermiyorum şuan hamile değilim diğer ay tüp bebek yapıcaz inşallah
Çok güzel çıkmış canım net erken gebelik mi buYaptım canım teyzeleri sizde bakın bir ilk 3 dakika da ve 10 dakika içindeki hali
Anuuuummm büyüyor resmenYaptım canım teyzeleri sizde bakın bir ilk 3 dakika da ve 10 dakika içindeki hali
MaşallahYaptım canım teyzeleri sizde bakın bir ilk 3 dakika da ve 10 dakika içindeki hali
Amin canım doktor aşılama yapalım diyor ama zaman kaybetmek istemediğimiz üçün tüp bebek düşünüyoruzGönlündeki duan kabul olsun inşallah canım benimm
Bebeğim bende de jel var ama yumurtlamayı bekliyorum kullanmak için sence yanlış mı yapıyorum? Bir de dediğin gibi omega3 hayıt tohumu ve keçiboynuzu d3k2 ben de kullanıyorum. İnşallah olur.Benim güzel Annelerim biliyorsunuz bende aylardır topik topik gezdim neysee Ağustos ayında soğan kürü yaptım adetin 5. Günü başladım 14 gün boyunca sonraki ay Eylül’de dr klomen verdi 5 gün kullandım maalesef olmadı.bu ay dr klomeni bırak dedi ben 3 Ekim de adet oldum hemen vitamin satın aldım D3-B12-magnezyum- omega folik asit zaten kullanıyordum. Bunların yanında günde 2 tane incir yedim avokado ve kırmızı pancar yedim haşlanmış yumurta hep kahvaltımdaydı ilişki öncesi keçiboynuzu özü pekmezi 1tk yedim eşimde her gün kuru incir yedi ve jel kullandım ilişki öncesi ilişkilerimin hepsi dogy dediğiniz pozisyon oldu ve sonrasında hemen bir gebenin günlüğündeki gibi yüzüstü yattım 1 saat kadar bekledim. agnus cactus (hayıt tohumu ilacı) a başladım adetbaşlangıcından itibaren. Adet bitimi maydonoz kürü yaptım 2 defa (adetimin 7. Günü ve 9. Günü kür yaptım )ve sonrasında ilişki oldu bu ilişkilerde de jel kullandım. Ben 13.Gün sabah pik gördüm akşamına çatlamıştı 12./13./14.Günü değerlendirdim. Ve çatlamanın 5. Günü akşam üzeri ilişki oldu bi kaç saat sonra çokk açık pembe leke geldi birazcık akıntıyla birlikte beni en çok ümitlendiren bu Olmuştu.
Çatlamadan snra 8. Gün size de attım yok gibiydi 9.gün ben hafiffff gölge gördüm bazılarınız da gördü telde net atamadım 10. Gün güzelce görebildik yavrumu
Darısı sizlere Olsun enn kısa zamanda
Detaylı yazmak istedim biliyorum uzun oldu ama faydası olur dilerim ki
Yumurtlamadan öncede kullandım 3 gün yumurtlama da ondan önce 2 defa da öyle kullandım biz elimizden geleni yapalım gerisi Allah’ımın Ol demesine bakarBebeğim bende de jel var ama yumurtlamayı bekliyorum kullanmak için sence yanlış mı yapıyorum? Bir de dediğin gibi omega3 hayıt tohumu ve keçiboynuzu d3k2 ben de kullanıyorum. İnşallah olur.
Aminn en kısa zamanda şenimde Olsun Geldi mi ki yada test yaptın mı canımMaşallah canım sağlıkla kucağına al ben saldım takip ermiyorum şuan hamile değilim diğer ay tüp bebek yapıcaz inşallah
Yaaa. Sanırım ben beklemekle hata ettim neyse artık hayırlısıYumurtlamadan öncede kullandım 3 gün yumurtlama da ondan önce 2 defa da öyle kullandım biz elimizden geleni yapalım gerisi Allah’ımın Ol demesine bakar
Amin canım doktor aşılama yapalım diyor ama zaman kaybetmek istemediğimiz üçün tüp bebek düşünüyoru
İnşallah hayırlara vesile olur yavrum bnmAmin canım doktor aşılama yapalım diyor ama zaman kaybetmek istemediğimiz üçün tüp bebek düşünüyoruz
Olumsuz düşünme yumurtlaman geldi mi önemli olan yumurtlama ki zaten bi merakımızdan kullandıkYaaa. Sanırım ben beklemekle hata ettim neyse artık hayırlısı
Haklısın canısı bekleyip görücem ben de bakalımOlumsuz düşünme yumurtlaman geldi mi önemli olan yumurtlama ki zaten bi merakımızdan kullandık