Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah Allahım bağışlasın size tabi ki çocuk kısmetiyle gelir ne güzel benimde kaynanam destek olur bize şanslıyız o konuda. Hahaha adam kendini korunmuyor diye görüyor kadınlarda olur Ya o eyvah diyip gizli gizli hap kullanan oluyor seninkinde kendini çekince rahatlıyor demek
Allahtan benimki istiyor da zaten olmuyor kafam bi ton bide onla uğraşmak zorunda kalmıyorum

Kızlar ben geçen ay adetime 4 gün kala kan verdim 1.20 çıktı 4 gün sonra adet oldum ama hiç ağrım yoktu kanama ile geldi normalde adetten 3 4 gün kala ağrım olurdu olmadı. Adetim 1 hafta sürüyor normalde bu sefer 5 gün sürdü ama normal adetimden çok az sürdü kasık ağrım var adet olduğumdan beri temizlenmeli 2 gün oldu hala ağrım devam ediyor bende test yaptım busekilde çıktı şimdi var mı yok mu bilemedim

Eklentiler

• 20220924_122940.jpg
    74 KB · Görüntüleme: 46
  • 20220924_122901.jpg
    105,6 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar şimdi doktor randevumdan çıktım yumurtalar istediğim kadar gelişmemiş boyutu dedi var yumurtaların ama boyutları küçük dedi o yüzden çatlatma iğnesi vurmucam dedi 1 gün arayla ilişki önerdi eğer adet olursan yine gel bu sefer hem klomen hem iğne vericem dedi yani bu ayda pek umut yokmuş gibi konuştu yine moraller bozuk anlayacagınız

Bugün annemler de sordu bebek ne zaman diye dedim beyinin keyfini bekliyoruz , duyuyor yandan yandan gülümsüyor sponsor lazım diyor ya Allah nasip ederse, o kendini çektim zanneder ama çoktan dölünü bırakmıştır ruhu duymaz

Hafif bi çizgi görüyorum ama emin olamadım kızlar

Eklentiler

• D56A662D-AC22-40F5-9CFA-FFDC21A044DD.jpeg
    60,1 KB · Görüntüleme: 54
  • C93EA153-B3E2-4CDF-9D16-4496C80E8E1B.jpeg
    58,5 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…