- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 36
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
Maşallah Allahım bağışlasın sizeVar canım 2 oğlumuz var onlar büyüdü aslında yeni bebek çok istemiyor gözü korkuyor. Herşey başa saracak daha yeni rahat ettik diye, maddi açıdan biraz sıkışığız nasıl olacak diye... Ben daha çok istiyorum kaynanam da istiyor çocuklar da istiyorhatta kaynanam maddi açıdan destek bile oluyor. Ben çocuğun kismetiyle geldiğini iki oğlumda da defalarca görmüş biri olarak rahatım.
bir tek kocamı rahatlatamiyorum. Kendince prez takmıyor ya onu korunmamak zannediyor sanırım.
Amin inşallahHoşgeldin canımbu ay uğur getirsin
Maşallah Allahım bağışlasın sizetabi ki çocuk kısmetiyle gelir ne güzel benimde kaynanam destek olur bize şanslıyız o konuda. Hahaha adam kendini korunmuyor diye görüyor kadınlarda olur Ya o eyvah diyip gizli gizli hap kullanan oluyor seninkinde kendini çekince rahatlıyor demek
Allahtan benimki istiyor da zaten olmuyor kafam bi ton bide onla uğraşmak zorunda kalmıyorum
Ayyy ben nelerrrr görüyorum yaaa.. maşallah ccooookkk sevindimZır zır titriyorum galiba erken döllenme olmuş
Teşekkür ederim canımmAyyy ben nelerrrr görüyorum yaaa.. maşallah ccooookkk sevindim
Kuzu adet ne zamandi senin ? Belirtin oldumu
Cookk güzel görünce çok sevindim kuzuTeşekkür ederim canımmOlmazmı kızzz haha hala devam ediyo 1 ekim bat
Amin kuzum aminnCookk güzel görünce çok sevindim kuzu
Darısı bizlere inşallah
Bende bişey yok sanırım olmadı..Amin kuzum aminnRegl belirtisi yaşamayanlar genelde gebelik şüphesinde belirti dinlesinler bence
Canım farklı açılardan çekip atsana birdeHafif bi çizgi görüyorum ama emin olamadım kızlar
Ay kuzumm var sanki haaa bak negatif yaptım yeri belliHafif bi çizgi görüyorum ama emin olamadım kızlar
Demi telefonda daha hafif görünüyor kafayı yicek gibi bir saattir elimde gözüm bozulacakAy kuzumm var sanki haaa bak negatif yaptım yeri belli
Canım farklı açılardan çekip atsana birde
1 veya 2 siİnşallah canım ay bat ne zamandı senin
Öyledir inşallahaksini düşünme
İnşallah vardır canım bende çok heycanaldndımGerçekte biraz daha görünüyor ama umutlanmak istemiyorum