- 25 Ağustos 2009
- 1.567
- 1.440
- Konu Sahibi mucizeOldu
İnşallah canımm inşallahAyy pazartesi kanda da görürsün inşallah kuzum
Ahahah iyi fikir testler de değerlendirilmiş olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımm inşallahAyy pazartesi kanda da görürsün inşallah kuzum
Ahahah iyi fikir testler de değerlendirilmiş olur
5 gün geçtiyse daha rahime düşmez döllenen embriyo 7. Gün rahime düşüyor kuzum sonrasında yavaştan belirtiler başlıyorUygulamadan takip ediyorum test yapmadık ama uygulama tutuyor genelde 5 gün geçti
Hahahah ilkinde benim acemiliğime geldi şimdi bordo berekiyim artık herşeyi dinledim birde benim adet öncesi belirtim olmaz hiç o yönden de şanlıydımHiç bu kadar dinleyemedim kendimi helal kız
Amin canımm inşallahHayırlı olsun rabbim hepimize bu sevinci yaşatsın inşallah
Amin canım tek isteğim sağlıkla ilerlesin inşallahDarısı başımıza artık canım sağlıkla ilerlesin çok rahat ve güzel bir hamilelik olsun
İnşallah ysrlesme ağrısıdır yoksa daha belli olmaz haklısın ama göğüslerim hassaslasti şişti (bu regl döneminde de oluyor ama sanki bu kadar erken başlamıyor )5 gün geçtiyse daha rahime düşmez döllenen embriyo 7. Gün rahime düşüyor kuzum sonrasında yavaştan belirtiler başlıyor
Valla bak bu gece de aynısını yaptı, tam da yapışkan yumurta akı kıvamından biraz daha katı akıntım gelmişti. Yarın konuşmayı düşünüyorum derdi neyse korkuyor hemen tutar diye, bizimkiler hep keskin nişancıya Sex hayatı çok iyi gidiyor çünküBence sorsaydın neden öyle yaptığınıanca konuşarak anlayabilirsin nedenini hemen fikirden neden vazgeçesin ki. bende adete yakın göğüslerim ağrıyor canım.
Yaaa çok sevindim burdayım bebişim arada bir okuyorum, sohbete katilamasam da siz beni arada etiketleyin yoklayinAyy ismin çok sevdiğim bir arkadaşımın ismi ne güzel.
Ben de diyorum bu hatun nerelere gitti. Aramıza yeniden hoş geldin o zaman
İnşallah canım belki geç döllenmedir dediğin gibi bakalım hayırlısı artıkGelceksiniz inanıyorum dualarım sizinle az daha sabret bakalım bata zaten var daha geç döllenme de olmuş olabilir kuzum
Allah seni gece gece güldürdün valla ama bence konuşmalısın neden öyle yapıyor başka çocuğunuz var mı canmValla bak bu gece de aynısını yaptı, tam da yapışkan yumurta akı kıvamından biraz daha katı akıntım gelmişti. Yarın konuşmayı düşünüyorum derdi neyse korkuyor hemen tutar diye, bizimkiler hep keskin nişancıya Sex hayatı çok iyi gidiyor çünkü
Yaaa çok sevindim burdayım bebişim arada bir okuyorum, sohbete katilamasam da siz beni arada etiketleyin yoklayin
İnşallah canım ay bat ne zamandı seninİnşallah ysrlesme ağrısıdır yoksa daha belli olmaz haklısın ama göğüslerim hassaslasti şişti (bu regl döneminde de oluyor ama sanki bu kadar erken başlamıyor )
Öyledir inşallah aksini düşünmeİnşallah canım belki geç döllenmedir dediğin gibi bakalım hayırlısı artık
4 ay boyunca klomen kullandım bu ay hsg çekmemi istedi doktorum onuda çektim bi sorun çıkmadı sadece klomene bu ay ara verdi. Kullandığım süre boyunca düzenli adet gördüm fakat bu ay kullanmadığım için yine yumurtlama problemi yaşıyorum çok zor ve can sıkıcı bir durum gerçekten…o yüzdende hala ovülasyonda pozitifi yakalayamadımPcosluyum bende yumurta tembelliği çok zor dr ilaç verdi mi sana
Zorunda değil kişiden kişiye farklılık oluyor diyorlarKızlar selam günaydın
yerleşme kanaması herkes de oluyor mu olmak zorunda mı yani ?
Yo herkeste olmuyorKızlar selam günaydın
yerleşme kanaması herkes de oluyor mu olmak zorunda mı yani ?
Günaydın kuzumGünaydınnn kızlar
Ben laboquick kullanıyorum memnunum ama elimdekiler bitince belki bir gebenin günlüğü markasını denerim onun testleri çok daha hassas yumurta döllenme boyutuna gelene kadar pozitif vermiyor diyorlar.Kızlar merhaba Eylül ayında beklentim vardı geç yumurtladım adetim gecikti ama geldi. Beni de yazar mısınız ? Sat 23 Eylül bat 21 ekim. Ovülasyon testi alacağım sizin öneriniz nedir? Bi kez innovita kullandım kasetler nasıl ?
Var canım 2 oğlumuz var onlar büyüdü aslında yeni bebek çok istemiyor gözü korkuyor. Herşey başa saracak daha yeni rahat ettik diye, maddi açıdan biraz sıkışığız nasıl olacak diye... Ben daha çok istiyorum kaynanam da istiyor çocuklar da istiyor hatta kaynanam maddi açıdan destek bile oluyor. Ben çocuğun kismetiyle geldiğini iki oğlumda da defalarca görmüş biri olarak rahatım.Allah seni gece gece güldürdün valla ama bence konuşmalısın neden öyle yapıyor başka çocuğunuz var mı canm
Hoşgeldin canım bu ay uğur getirsin canım Türkiyedekileri çok bilmiyorum ama bir gebenin günlüğü varya onunkiler çok hasassmışKızlar merhaba Eylül ayında beklentim vardı geç yumurtladım adetim gecikti ama geldi. Beni de yazar mısınız ? Sat 23 Eylül bat 21 ekim. Ovülasyon testi alacağım sizin öneriniz nedir? Bi kez innovita kullandım kasetler nasıl ?