Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence sorsaydın neden öyle yaptığını🤔anca konuşarak anlayabilirsin nedenini hemen fikirden neden vazgeçesin ki. bende adete yakın göğüslerim ağrıyor canım.
Valla bak bu gece de aynısını yaptı, tam da yapışkan yumurta akı kıvamından biraz daha katı akıntım gelmişti. Yarın konuşmayı düşünüyorum derdi neyse 😄 korkuyor hemen tutar diye, bizimkiler hep keskin nişancıya 😂Sex hayatı çok iyi gidiyor çünkü 😄
😌 Ayy ismin çok sevdiğim bir arkadaşımın ismi ne güzel.
😆😆 Ben de diyorum bu hatun nerelere gitti. Aramıza yeniden hoş geldin o zaman 😌😘😘😘
Yaaa çok sevindim 🤩 burdayım bebişim arada bir okuyorum, sohbete katilamasam da siz beni arada etiketleyin yoklayin 😄

Valla bak bu gece de aynısını yaptı, tam da yapışkan yumurta akı kıvamından biraz daha katı akıntım gelmişti. Yarın konuşmayı düşünüyorum derdi neyse 😄 korkuyor hemen tutar diye, bizimkiler hep keskin nişancıya 😂Sex hayatı çok iyi gidiyor çünkü 😄

Yaaa çok sevindim 🤩 burdayım bebişim arada bir okuyorum, sohbete katilamasam da siz beni arada etiketleyin yoklayin 😄
Allah seni gece gece güldürdün valla 🤣🤣🤣 ama bence konuşmalısın neden öyle yapıyor başka çocuğunuz var mı canm

İnşallah ysrlesme ağrısıdır yoksa daha belli olmaz haklısın ama göğüslerim hassaslasti şişti (bu regl döneminde de oluyor ama sanki bu kadar erken başlamıyor 😬 )
İnşallah canım ay bat ne zamandı senin 😍😍
İnşallah canım 😍 belki geç döllenmedir dediğin gibi bakalım hayırlısı artık 🤗🙏
Öyledir inşallah 😍😍 😇😇 aksini düşünme 😇😇

Pcosluyum bende yumurta tembelliği çok zor dr ilaç verdi mi sana
4 ay boyunca klomen kullandım bu ay hsg çekmemi istedi doktorum onuda çektim bi sorun çıkmadı sadece klomene bu ay ara verdi. Kullandığım süre boyunca düzenli adet gördüm fakat bu ay kullanmadığım için yine yumurtlama problemi yaşıyorum çok zor ve can sıkıcı bir durum gerçekten…o yüzdende hala ovülasyonda pozitifi yakalayamadım 🤦🏼‍♀️

Kızlar selam günaydın
yerleşme kanaması herkes de oluyor mu olmak zorunda mı yani ?

Kızlar merhaba 🌞 Eylül ayında beklentim vardı geç yumurtladım adetim gecikti ama geldi. Beni de yazar mısınız ? Sat 23 Eylül bat 21 ekim. Ovülasyon testi alacağım sizin öneriniz nedir? Bi kez innovita kullandım kasetler nasıl ?

Kızlar merhaba 🌞 Eylül ayında beklentim vardı geç yumurtladım adetim gecikti ama geldi. Beni de yazar mısınız ? Sat 23 Eylül bat 21 ekim. Ovülasyon testi alacağım sizin öneriniz nedir? Bi kez innovita kullandım kasetler nasıl ?
Ben laboquick kullanıyorum memnunum ama elimdekiler bitince belki bir gebenin günlüğü markasını denerim onun testleri çok daha hassas yumurta döllenme boyutuna gelene kadar pozitif vermiyor diyorlar.
Aklımda yani denemek ama bakalım hep başka marka deneyeceğim deyip laboquick alıyorum nedense 🤣🤣 umarım bu ay olur da gerek kalmaz tabii

Allah seni gece gece güldürdün valla 🤣🤣🤣 ama bence konuşmalısın neden öyle yapıyor başka çocuğunuz var mı canm
Var canım 2 oğlumuz var onlar büyüdü aslında yeni bebek çok istemiyor gözü korkuyor. Herşey başa saracak daha yeni rahat ettik diye, maddi açıdan biraz sıkışığız nasıl olacak diye... Ben daha çok istiyorum kaynanam da istiyor çocuklar da istiyor 😂hatta kaynanam maddi açıdan destek bile oluyor. Ben çocuğun kismetiyle geldiğini iki oğlumda da defalarca görmüş biri olarak rahatım.
bir tek kocamı rahatlatamiyorum. Kendince prez takmıyor ya onu korunmamak zannediyor sanırım.

Hoşgeldin canım 😍 bu ay uğur getirsin 🙏🍀😍 canım Türkiyedekileri çok bilmiyorum ama bir gebenin günlüğü varya onunkiler çok hasassmış 🤷🏻‍♀️

X