- 9 Haziran 2022
- 75
- 57
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #6.381
Aminn isteyen herkese nasip etsin inşallahValla çok net pozitif sağlıkla gelsin
Aminnn inşallah teşekkür ederimBencede gayet net, sağlıkla gelsin
Amin kuzum inşallahhGebeliğin başlarında hcg iniş düşüş yapar ardından tam yükselişe geçer ben dün yazacaktım bunu ama umutlandırmak istemedim testin azizliğine uğramış olabilme ihtimaline karşın diye ama tam düşündüğüm gibi olmuş yaşadığın kanama tutunma kanamasıydı canımçok tebrik ederim sağlıcakla kat kar artışları olup sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun
Canım maşallah kıpkırmızı iki testtede bence yanlış çıkma durumu yok tebrik ederiiimÇok heyecanlıyım az önce test yaptım ,yanlış çıkma durumu var mıdır acaba ilk kez test yaptım ,surelab hcg testi
Öncelikle sağlıkla gelsin minnoşÇok heyecanlıyım az önce test yaptım ,yanlış çıkma durumu var mıdır acaba ilk kez test yaptım ,surelab hcg testi
Maşallah canım koyulaşmış, sağlıkla gelsin bebişinKızlar ikili fotoğraftakinin üsttekini akşam yaptım alttakini şimdi yaptım 12 saat var aralarında ,tek olan şimdi yaptığım akşam kan vereceğim bakalım inşallah güzel sonuçlar alırım
Çok heyecanlıyım az önce test yaptım ,yanlış çıkma durumu var mıdır acaba ilk kez test yaptım ,surelab hcg testi
Şimdi sağlık ocağına geldim,kan testi verebiliyor muyuz öğrenmek için, yarın sabah gelirsem kan verebileceğimi söylediler,yarın kanımı verip sonucu netleştireceğiz inşallah ,inanılmaz bir haldeyim suan mesaj yazıyorum ama mesaji ben mi yazıyorum anlamıyorum,kendimde değilim ,Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin.Bende inşallah kesin olarak hamileysem,sağlıklı,sıhhatli,sorunsuz bir şekilde bebeğime kavuşurum… Bu arada reglim 20 ekimdi. Benim regli olacağım zaman sadece kasiklarim ara ara ağrır onun dışında belirtim olmaz.Bu kez göğüslerime resmen dokunamıyorum ben buradan anladım..Canım maşallah kıpkırmızı iki testtede bence yanlış çıkma durumu yok tebrik ederiiim
20ekim battı canımÖncelikle sağlıkla gelsin minnoşYani bence de bu testlerde bu kırmızılıkla yanlış çıkarsa artık teste tovbe edelim. Kaç gün geçti günün?
Amin inşallah hepimize rabbim kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallahMaşallah canım koyulaşmış, sağlıkla gelsin bebişin
Canım benim çok mutlu oldum senin adına inşallah sağlık sorunsuz bir şekilde hamileliği geçirip bebişini alırsın kucağınaŞimdi sağlık ocağına geldim,kan testi verebiliyor muyuz öğrenmek için, yarın sabah gelirsem kan verebileceğimi söylediler,yarın kanımı verip sonucu netleştireceğiz inşallah ,inanılmaz bir haldeyim suan mesaj yazıyorum ama mesaji ben mi yazıyorum anlamıyorum,kendimde değilim ,Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin.Bende inşallah kesin olarak hamileysem,sağlıklı,sıhhatli,sorunsuz bir şekilde bebeğime kavuşurum… Bu arada reglim 20 ekimdi. Benim regli olacağım zaman sadece kasiklarim ara ara ağrır onun dışında belirtim olmaz.Bu kez göğüslerime resmen dokunamıyorum ben buradan anladım..
Daha çok yeni galiba geç döllenme olmuş olabilir tebriklerBat 21 ekimdi sonucum çok mu düşük
Evet aşko bura uğurlu bende çıkmadım sata göre yumurtlamama göre burdayım bebişimiz olsun çıkalım burdan annelere geçelimM mucizeOldu kuzum Sat'a göre Kasım'a gitmişitm ama Yumurtlama 15 Ekim'de oldu yumurtlamaya göre benim Bat 29 Ekim oluyor. Burası uğurlu gruptu burda da bekleyeyim ben yine
Çok yeni olabilir canım iki güne yeniden kan ver dilerim artış olur ve bebeğin seninledirBat 21 ekimdi sonucum çok mu düşük
yok kuzum daha yumurtlama üzerinden 10 gün geçmedi diyip durduruyorum kendimi çarşamba ya da perşembeye kadar dayanırım herhalde en fazla amaEvet aşko bura uğurlu bende çıkmadım sata göre yumurtlamama göre burdayım bebişimiz olsun çıkalım burdan annelere geçelimtest yaptın mı hiç