- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 36
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #6.361
Kız mavi olan hcg pembe olan lh zaten merak ettiğim için lh da yaptımMavi olanlarda göremedim canım ama daha erken bencesağlıkla bizimle olsunlar benimde sivilcem çıktı benim bir tane sivilcem çıkar adet dönemi ve iki gebeliğimde de çıkmamıştı o ay
Ben ilk gebeliğimi böyle öğrendim adet oldum sanmıştım koşup bakmıştım su gibi akıntım gelmişti altımı ıslatmışım gibi birkaç defa oldu sonra hamile olduğumu öğrenmiştimÖğlen adet olduğumu sandım baya iç çamaşırım ıslandı, lavaboya koştum beyaz su gibi akıntıbakalım ben ya salı günü sağlık ocağında hormon ve Beta HCG testi yaptıracağım, yada Çarşamba günü hastanede yaptıracağım. Randevu bulamadım hastaneye randevusuz sabah erken gideceğim fiş veriyorlar.
Vallahi canım çok değişik oldu bu ay benim için, çok sulu akıntı afedersin aynı altımı ıslatmış gibi 2-3 kere öyle hissettim öğleden şimdiye kadar.Ben ilk gebeliğimi böyle öğrendim adet oldum sanmıştım koşup bakmıştım su gibi akıntım gelmişti altımı ıslatmışım gibi birkaç defa oldu sonra hamile olduğumu öğrenmiştim
Aynısını yaşadım canım birini normal ayakta iken aha dedim adet oldum dedim lavaboya koştum bir baktım su gibi akıntı . Sonra uykumda oldu bir kalktım ya dedim altıma mı yaptım yok artık olamaz dedim kalktım lavaboya gittim yine su gibi akıntı. Sonra bir kez daha yaşamıştım. Bu akıntılardan 2-3 gün sonra testte pozitifi gördüm. Tek belirtim oyduVallahi canım çok değişik oldu bu ay benim için, çok sulu akıntı afedersin aynı altımı ıslatmış gibi 2-3 kere öyle hissettim öğleden şimdiye kadar.
Dediklerinin aynısını yaşadım gerçekten, uyurken de olmuştu evet sen yazınca hatırladım. Uyurken sabaha karşı olduAynısını yaşadım canım birini normal ayakta iken aha dedim adet oldum dedim lavaboya koştum bir baktım su gibi akıntı . Sonra uykumda oldu bir kalktım ya dedim altıma mı yaptım yok artık olamaz dedim kalktım lavaboya gittim yine su gibi akıntı. Sonra bir kez daha yaşamıştım. Bu akıntılardan 2-3 gün sonra testte pozitifi gördüm. Tek belirtim oydu
Bence hamilesinDediklerinin aynısını yaşadım gerçekten, uyurken de olmuştu evet sen yazınca hatırladım. Uyurken sabaha karşı oldu
Kız mavi olan hcg pembe olan lh zaten merak ettiğim için lh da yaptım
Amin canım, işte dün acilde kan testim 0.244 çıktı ama tabiki geç yumurtlama olduysa bilemem çünkü adetim 6 gün gecikti ve geçen ayda 5 gün gecikmiştiBence hamilesin
Kızımda kupkuru idim 9 ay, Oğlumda her gün iççamaşırı değiştirirdim günlük bed kullanmama rağmenDediklerinin aynısını yaşadım gerçekten, uyurken de olmuştu evet sen yazınca hatırladım. Uyurken sabaha karşı oldu
Sağlıkla gelsinBence hamilesin
Bende ilk iki gebeliğimde kremsi beyaz akıntı olmuştu, şimdi su gibi beyaz akıntı afedersin altımı ıslatmış gibi hissettim hatta adet oldum sandımKızımda kupkuru idim 9 ay, Oğlumda her gün iççamaşırı değiştirirdim günlük bed kullanmama rağmen
Ee o neden kırmızıEvet evet
Tam kırmızı olunca yımırtlıyozzzEe o neden kırmızıyumurtlayınca kırmızı olmuyor muydu, sanki burada okuduklarımdan öyle anlamıştım. Neler oli yandı beynim,
M mucizeOldu yap bizi de haberdar et bakalımTam kırmızı olunca yımırtlıyozzzşimdi test yapayım da bakayım bari
Gebeliğin başlarında hcg iniş düşüş yapar ardından tam yükselişe geçer ben dün yazacaktım bunu ama umutlandırmak istemedim testin azizliğine uğramış olabilme ihtimaline karşın diye ama tam düşündüğüm gibi olmuş yaşadığın kanama tutunma kanamasıydı canımBalım valla bende ısler cok karısık. 5.7 den iki gun sonra 4.5 dustu bugun pespembe kanamam var tekrar kan verdım 14.5 cıktı . Cıdden ben bı cozsem
Valla çok net pozitif sağlıkla gelsinAylardır her listeye girdim bu ay umudum yoktu doktora gidecektim adet olunca ummadığım anda geldi sanırım miniğim yeni yaptım yanlış görmüyorum dimi
Bencede gayet net, sağlıkla gelsinAylardır her listeye girdim bu ay umudum yoktu doktora gidecektim adet olunca ummadığım anda geldi sanırım miniğim yeni yaptım yanlış görmüyorum dimi