- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 36
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #6.401
Bende bugün yarın yapmak istiyorum ama bakalım elimde vardı test ama hassasiyeti 25ml o da hiç bişey göremiyorum yada hayal gibi bişey görüyorum ama bugğn yeni testlerim gelecek yapmak istiyorumyok kuzum daha yumurtlama üzerinden 10 gün geçmedi diyip durduruyorum kendimi çarşamba ya da perşembeye kadar dayanırım herhalde en fazla amaben takip edemedim buraları senin kaç gün kaldı 31 mi hala bat??
O zaman şimdiden doğum gunun kutlu olsun balımmmm rabbim bebeğini en güzel hediye olarak versin sanaBende bugün yarın yapmak istiyorum ama bakalım elimde vardı test ama hassasiyeti 25ml o da hiç bişey göremiyorum yada hayal gibi bişey görüyorum ama bugğn yeni testlerim gelecek yapmak istiyorumbat 31 Ekim 1-kasım ama yumurtlamaya göre 29-30ekim veeee yarın doğum günüm ben eşime hediye olarak testi vermeyi umut ediyorum
Maşallah sana kuzuuuuTeyzelerım annemin hala peceteye sıldıkce gelen pembe kanaması var ama ben bugun bıraz daha buyudum sanırımm pembiş olmuş iyice çizgimiz
Türkiye dersen eğer canım kızlar trendyoldan sipariş veriyorlar ve genel olarak birgebenin günlüğü sayfası var instagramda kadının testleri ödüllü ordan sipariş veriliyor
Adet bitiminden itibaren kullanman gerekiyor ilk idrar değil daha sonraki çişler ama en az 1.5-2 saat çişini tutup yapıyorsun bak sana benim gün gün yaptığımı atayım daha iyi anlarsın pik olduğu gün yani ili çizgide eşit koyulukta yada test çizgisi daha koyu olduğunda yumurtlama demek oluyor ama yine teste devam ediyoruz ki çatlama yı görelim tekrar silikleştiğinde çatlamış oluyor hayırlı olsuno zamanları değerlendirmek lazım canım sonrasında beklemeye başlıyoruz ver mutlu son hamilelik testlerinde çift çizgi gördük mü tamamdır
Ne güzel anlatmışsınTürkiye dersen eğer canım kızlar trendyoldan sipariş veriyorlar ve genel olarak birgebenin günlüğü sayfası var instagramda kadının testleri ödüllü ordan sipariş veriliyor
Adet bitiminden itibaren kullanman gerekiyor ilk idrar değil daha sonraki çişler ama en az 1.5-2 saat çişini tutup yapıyorsun bak sana benim gün gün yaptığımı atayım daha iyi anlarsın pik olduğu gün yani ili çizgide eşit koyulukta yada test çizgisi daha koyu olduğunda yumurtlama demek oluyor ama yine teste devam ediyoruz ki çatlama yı görelim tekrar silikleştiğinde çatlamış oluyor hayırlı olsuno zamanları değerlendirmek lazım canım sonrasında beklemeye başlıyoruz ver mutlu son hamilelik testlerinde çift çizgi gördük mü tamamdır
Daha çok yeni galiba geç döllenme olmuş olabilir tebrikler
Aminn inşallah çok teşekkür ederimÇok yeni olabilir canım iki güne yeniden kan ver dilerim artış olur ve bebeğin seninledir
canım merhaba bende soğan kürünü araştırıyorum acaba yumurtlamaya ve sonrasında değerlendirme esnasında bir problem olur mu ki kafama bunlar takıldı eşime keçiboynuzu yapacağım dedim bende soğan kürü içeyimSogan kuru ıctıgım ıcın erken yumurtladım. Gecıkmelerı oncekı dongulerımde yasadım ama ben adet oldum sogan kurune basladım ve bu ay tam 14. Gun yumurtlama akıntım ve kasık agrım basladı
Canım ben hamıle kaldım ama suan kanamam var yarın doktora gıdeyım bakalım sorun ne bence ona gore yap sogan kurunucanım merhaba bende soğan kürünü araştırıyorum acaba yumurtlamaya ve sonrasında değerlendirme esnasında bir problem olur mu ki kafama bunlar takıldı eşime keçiboynuzu yapacağım dedim bende soğan kürü içeyim
aaa hayır olsun inşallah canım ben de okuyorum araştırıyorum şuanda inşallah büyük bir sorun yoktur bana da haber verCanım ben hamıle kaldım ama suan kanamam var yarın doktora gıdeyım bakalım sorun ne bence ona gore yap sogan kurunu
Rica ederim canım ne demek burası bunun için varNe güzel anlatmışsınçok teşekkür ederim evet Türkiye'deyim regl olacak gibi ağrım var sanırım bu ayda olmadı eğer adet olursam hemen bittikten sonra ki günler bakmalıyız yani... Peki çatlama olan gün mü en önemlisi yoksa çatlama olduktan sonra ihtimal azalmış mi oluyor çok yordum seni de ama bu ay olmadıysa bir daha ki aya bilinçli gireyim istiyorum
Ben yaptım ıste son adet bıtımınde on gun sonra hamıle kaldım . Daha yapmam sanırım bu kanama onla mı alakalı rahım duvarını ınceltıyor falanda yazan olmustu. BılemıyorumCanım ben hamıle kaldım ama suan kanamam var yarın doktora gıdeyım bakalım sorun ne bence ona gore yap sogan kurunu
Ayy doğum günün şimdiden kutlu olsun kuzummBende bugün yarın yapmak istiyorum ama bakalım elimde vardı test ama hassasiyeti 25ml o da hiç bişey göremiyorum yada hayal gibi bişey görüyorum ama bugğn yeni testlerim gelecek yapmak istiyorumbat 31 Ekim 1-kasım ama yumurtlamaya göre 29-30ekim veeee yarın doğum günüm ben eşime hediye olarak testi vermeyi umut ediyorum
Canım pik e yakın akşam da yap at bakalım ona göre de değerlendirirsinEki Görüntüle 3150298
sizce pikmidir a dostlar 14.günüm sabah ve aksam da yapacagım Eki Görüntüle 3150303
Teşekkür ederim canımAyy doğum günün şimdiden kutlu olsun kuzummyeni yaşın uğurlu, bebişli, mutlu huzurlu gelsin inşallah Sen yaparsan ben de gaza gelebilirim
Atayım atayımCanım pik e yakın akşam da yap at bakalım ona göre de değerlendirirsin