Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mavi olanlarda göremedim canım ama daha erken bence🤲sağlıkla bizimle olsunlar🤲🤲🤲 benimde sivilcem çıktı 🙈🙈benim bir tane sivilcem çıkar adet dönemi ve iki gebeliğimde de çıkmamıştı o ay 🙈🙈
Kız mavi olan hcg pembe olan lh zaten merak ettiğim için lh da yaptım🤣🤣🤣

Öğlen adet olduğumu sandım baya iç çamaşırım ıslandı, lavaboya koştum beyaz su gibi akıntı 🤔 bakalım ben ya salı günü sağlık ocağında hormon ve Beta HCG testi yaptıracağım, yada Çarşamba günü hastanede yaptıracağım. Randevu bulamadım hastaneye randevusuz sabah erken gideceğim fiş veriyorlar.
Ben ilk gebeliğimi böyle öğrendim adet oldum sanmıştım koşup bakmıştım su gibi akıntım gelmişti altımı ıslatmışım gibi birkaç defa oldu sonra hamile olduğumu öğrenmiştim

Ben ilk gebeliğimi böyle öğrendim adet oldum sanmıştım koşup bakmıştım su gibi akıntım gelmişti altımı ıslatmışım gibi birkaç defa oldu sonra hamile olduğumu öğrenmiştim
Vallahi canım çok değişik oldu bu ay benim için, çok sulu akıntı afedersin aynı altımı ıslatmış gibi 2-3 kere öyle hissettim öğleden şimdiye kadar.

Vallahi canım çok değişik oldu bu ay benim için, çok sulu akıntı afedersin aynı altımı ıslatmış gibi 2-3 kere öyle hissettim öğleden şimdiye kadar.
Aynısını yaşadım canım birini normal ayakta iken aha dedim adet oldum dedim lavaboya koştum bir baktım su gibi akıntı . Sonra uykumda oldu bir kalktım ya dedim altıma mı yaptım yok artık olamaz dedim kalktım lavaboya gittim yine su gibi akıntı. Sonra bir kez daha yaşamıştım. Bu akıntılardan 2-3 gün sonra testte pozitifi gördüm. Tek belirtim oydu

Aynısını yaşadım canım birini normal ayakta iken aha dedim adet oldum dedim lavaboya koştum bir baktım su gibi akıntı . Sonra uykumda oldu bir kalktım ya dedim altıma mı yaptım yok artık olamaz dedim kalktım lavaboya gittim yine su gibi akıntı. Sonra bir kez daha yaşamıştım. Bu akıntılardan 2-3 gün sonra testte pozitifi gördüm. Tek belirtim oydu
Dediklerinin aynısını yaşadım gerçekten, uyurken de olmuştu evet sen yazınca hatırladım. Uyurken sabaha karşı oldu

Kızımda kupkuru idim 9 ay, Oğlumda her gün iççamaşırı değiştirirdim günlük bed kullanmama rağmen 🙈
Bende ilk iki gebeliğimde kremsi beyaz akıntı olmuştu, şimdi su gibi beyaz akıntı afedersin altımı ıslatmış gibi hissettim hatta adet oldum sandım

Balım valla bende ısler cok karısık. 5.7 den iki gun sonra 4.5 dustu bugun pespembe kanamam var tekrar kan verdım 14.5 cıktı . Cıdden ben bı cozsem 🥺
Gebeliğin başlarında hcg iniş düşüş yapar ardından tam yükselişe geçer ben dün yazacaktım bunu ama umutlandırmak istemedim testin azizliğine uğramış olabilme ihtimaline karşın diye ama tam düşündüğüm gibi olmuş yaşadığın kanama tutunma kanamasıydı canım🥰🥰çok tebrik ederim sağlıcakla kat kar artışları olup sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun🤲🏻🤲🏻🌸🧿🧿

2BC77608-BCA6-4166-8FEC-C8B1588AC38C.jpeg

EB1E5858-8FD8-4F67-8F0C-AA3CDE8C8773.jpeg
Kızlar bi bakabilir misiniz?

X