Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha önce kullanmadım nereden temin ediyoruz ve kaç tane almak gerekiyor kısacık bir anlatma şansın var mı
Türkiye dersen eğer canım kızlar trendyoldan sipariş veriyorlar ve genel olarak birgebenin günlüğü sayfası var instagramda kadının testleri ödüllü ordan sipariş veriliyor
Adet bitiminden itibaren kullanman gerekiyor ilk idrar değil daha sonraki çişler ama en az 1.5-2 saat çişini tutup yapıyorsun bak sana benim gün gün yaptığımı atayım daha iyi anlarsın pik olduğu gün yani ili çizgide eşit koyulukta yada test çizgisi daha koyu olduğunda yumurtlama demek oluyor ama yine teste devam ediyoruz ki çatlama yı görelim tekrar silikleştiğinde çatlamış oluyor hayırlı olsun o zamanları değerlendirmek lazım canım sonrasında beklemeye başlıyoruz ver mutlu son hamilelik testlerinde çift çizgi gördük mü tamamdır

Eklentiler

• D08086D9-D562-4332-8FEB-78803E226710.jpeg
    138 KB · Görüntüleme: 55
Benim dün adet günümdü testte hayalet çizgi çıktı bugün yaptım silik çizgi çıktı adetten 4 gün öncesi yaerleşme kanaması yaşamıştım 3 gün sürmüştü 2 gün gelmedi kahverengi peçeteye silince gelen akıntı bugün kahverengi akıntım yine geldi sizne ne olabilir ?yarın sabah yeniden test yapıp kan vereceğim

Hayırlısı olsun canım, inşallah bebeğin senledir

M mucizeOldu erkencisin ben bugün sağ kasıkta batma hissettim ara ara, bakalım ben de yarın test alıp salı yaparım belki... Bir tarafın dayan diyor arkadaşları görüncebir tarafım da çokkk merak ediyor kafamda deli sorular

2 gün sonra tekrarla bence testini inşallah geç dollenme dir bebişin seninle dir bence yükselecek ben de çarşambaya randevu aldım bakalım hala ne gelen var ne giden ama dün test yaptım boştu

2 gün sonra tekrarla bence testini inşallah geç dollenme dir bebişin seninle dir bence yükselecek ben de çarşambaya randevu aldım bakalım hala ne gelen var ne giden ama dün test yaptım boştu
Öğlen adet olduğumu sandım baya iç çamaşırım ıslandı, lavaboya koştum beyaz su gibi akıntı bakalım ben ya salı günü sağlık ocağında hormon ve Beta HCG testi yaptıracağım, yada Çarşamba günü hastanede yaptıracağım. Randevu bulamadım hastaneye randevusuz sabah erken gideceğim fiş veriyorlar.

inşallah yükselir benim akıntım koyulaştı ve sarı benim yok galiba olsa çıkardı galiba hayırlısı çarşambaya belli olacak ama büyük ihtimalle klomen kist yaptı

Ya işte başımıza hep meraktan geliyor şaka bi yana hem merak ama ben yurt dışında olduğum için sizler gibi hemen gidip kan testi verilmiyor burda o yüzden kendim takip edip bakmak istedim sen bişeyler gördün mü Ya benim testlerde

Senin yerleşme kanaması dediğim adetin erken gelmiş olabilir mi canım

Yumurtlama okadar erkenmi oldu bukadar gecikmeye rağmen?

Mavi olanlarda göremedim canım ama daha erken bencesağlıkla bizimle olsunlar benimde sivilcem çıktı benim bir tane sivilcem çıkar adet dönemi ve iki gebeliğimde de çıkmamıştı o ay

Merhaba sağlık ocakları gebelik testi yapıyor mu? Bilgim yokta aydınlatırsanız çok sevinirim
Kan tahlili yapıyorlar o şekilde öğrenebilirsin hem daha net bilgi oluyor doktora gidip söylemelisin genelde adet geçince bakıyorlar ama ben normal kan tahlili verecektim onada bakmasını söyleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…