- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 36
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #6.341
Türkiye dersen eğer canım kızlar trendyoldan sipariş veriyorlar ve genel olarak birgebenin günlüğü sayfası var instagramda kadının testleri ödüllü ordan sipariş veriliyorDaha önce kullanmadım nereden temin ediyoruz ve kaç tane almak gerekiyor kısacık bir anlatma şansın var mı
Hayırlısı olsun canım, inşallah bebeğin senledirBenim dün adet günümdü testte hayalet çizgi çıktı bugün yaptım silik çizgi çıktı adetten 4 gün öncesi yaerleşme kanaması yaşamıştım 3 gün sürmüştü 2 gün gelmedi kahverengi peçeteye silince gelen akıntı bugün kahverengi akıntım yine geldi sizne ne olabilir ?yarın sabah yeniden test yapıp kan vereceğim
2 gün sonra tekrarla bence testini inşallah geç dollenme dir bebişin seninle dir bence yükselecek ben de çarşambaya randevu aldım bakalım hala ne gelen var ne giden ama dün test yaptım boştuGünaydın, kızlar T TASUU , @SakuraSP ,Mucizem4564 dün inanılmaz bir ağrı ile acile gittim, Beta HCG testi yapıldı 0.244 çıktı birşey anlamadım bende yani geçen ay 37. Günde adetim geldi eğer bu seferde 37. Günde gelecek olsaydı dün gelmesi lazımdı. Adet söktürücü istedim onu da vermedi doktor, doktor demeye de bin şahit lazım, yani kafam çok karışık. Eczaneciye eşim testi anlattı, eczaneci o zaman hamile dedi, dün test yaptım negatif çıktı, artımed strip test almayın asla. Adetim en geç 32 günde bir gelir.
Öğlen adet olduğumu sandım baya iç çamaşırım ıslandı, lavaboya koştum beyaz su gibi akıntı2 gün sonra tekrarla bence testini inşallah geç dollenme dir bebişin seninle dir bence yükselecek ben de çarşambaya randevu aldım bakalım hala ne gelen var ne giden ama dün test yaptım boştu
inşallah yükselir benim akıntım koyulaştı ve sarı benim yok galiba olsa çıkardı galiba hayırlısı çarşambaya belli olacak ama büyük ihtimalle klomen kist yaptıÖğlen adet olduğumu sandım baya iç çamaşırım ıslandı, lavaboya koştum beyaz su gibi akıntıbakalım ben ya salı günü sağlık ocağında hormon ve Beta HCG testi yaptıracağım, yada Çarşamba günü hastanede yaptıracağım. Randevu bulamadım hastaneye randevusuz sabah erken gideceğim fiş veriyorlar.
Hakkımızda hayırlısı olsun canıminşallah yükselir benim akıntım koyulaştı ve sarı benim yok galiba olsa çıkardı galiba hayırlısı çarşambaya belli olacak ama büyük ihtimalle klomen kist yaptı
Ya işte başımıza hep meraktan geliyorM mucizeOldu erkencisinben bugün sağ kasıkta batma hissettim ara ara, bakalım ben de yarın test alıp salı yaparım belki... Bir tarafın dayan diyor arkadaşları görünce bir tarafım da çokkk merak ediyor kafamda deli sorular
Senin yerleşme kanaması dediğim adetin erken gelmiş olabilir mi canımBenim dün adet günümdü testte hayalet çizgi çıktı bugün yaptım silik çizgi çıktı adetten 4 gün öncesi yaerleşme kanaması yaşamıştım 3 gün sürmüştü 2 gün gelmedi kahverengi peçeteye silince gelen akıntı bugün kahverengi akıntım yine geldi sizne ne olabilir ?yarın sabah yeniden test yapıp kan vereceğim
amin inşallah canım hiç belirti de yok sadece sol kasıkta bazende sağ tarafta batmalar oluyo bendebazende ince bi sızı oluyo tam ortadaHakkımızda hayırlısı olsun canım
Yumurtlama okadar erkenmi oldu bukadar gecikmeye rağmen?Canım son ıkı aydır adetım duzensız son dongumde 50. Gunde adet oldum 17 eylulde. 22 sı bıttı. Sogan kurunu duydum 23 unde ona basladım 10 gun ıctım. 3-4-5 sanırım yumurtlama oldu . Sogan kuru 28 gunde bıre duzenlıyorsa 17 ekımdı adetım o gun test yaptım tek cızgıydı 19 u yanı dun yaptım sılık cızgıyı gordum
Mavi olanlarda göremedim canım ama daha erken benceYa işte başımıza hep meraktan geliyorşaka bi yana hem merak ama ben yurt dışında olduğum için sizler gibi hemen gidip kan testi verilmiyor burda o yüzden kendim takip edip bakmak istedim sen bişeyler gördün mü Ya benim testlerde
Merhaba sağlık ocakları gebelik testi yapıyor mu? Bilgim yokta aydınlatırsanız çok sevinirimTest yapmadım ama ortalama olarak biliyorum yarın 10gun olacak sağlık ocağına oğlum için gidecektim gitmişken kan vereyim diyorum çıkarsa diye şansımı deneyeyim o zaman
Hangi taraftan yumurtladın biliyor musun?amin inşallah canım hiç belirti de yok sadece sol kasıkta bazende sağ tarafta batmalar oluyo bendebazende ince bi sızı oluyo tam ortada
Kan tahlili yapıyorlar o şekilde öğrenebilirsin hem daha net bilgi oluyorMerhaba sağlık ocakları gebelik testi yapıyor mu? Bilgim yokta aydınlatırsanız çok sevinirim
Sadece peçeteye silince gelen kahverengi bişeydi gğnde bir iki defa geldi 3 gün sürdü adetin 6 gün sürüyorSenin yerleşme kanaması dediğim adetin erken gelmiş olabilir mi canım
Sogan kuru ıctıgım ıcın erken yumurtladım. Gecıkmelerı oncekı dongulerımde yasadım ama ben adet oldum sogan kurune basladım ve bu ay tam 14. Gun yumurtlama akıntım ve kasık agrım basladıYumurtlama okadar erkenmi oldu bukadar gecikmeye rağmen?
genelde hep soldan yumurtluyorumHangi taraftan yumurtladın biliyor musun?
Her ay farklı yumurtlama olurmuş.genelde hep soldan yumurtluyorum